Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
grizly : cao, hele mas uz docela velky kyti a myslim si ze tech hnojek by si mohl davat vic (podle navodu je 1,5 ml na litr( ty pises 0,95 na litr u grow) ja mam kytiz o neco mensi a davam jim vetsi davky growu , bloomu, micra i enzymu a grow/bloom exceleratoru a kytim to jen prospiva. Jinaq zloutnuti muze byt mozna prelitim. pokud sem to spravne pochopil tak na kvet budes mit 2x600w ??? tak to uz je fakt ranec, myslim si ze se ti to ani nevyplati. myslim si ze jedno sestikilo by to fklidu utahlo. at roste a k+
Fiiha litr vody na 7mi litrovej kvetnik to je docela dost. Ja natlacim do 6,5 litru hliny max 500ml a to kdyz je vazne sucho, normalne davam cca 350ml. Vic uz zacne prosakovat z kvetinacu. Jinak fiiha 1200W HPS je na 1m docela masakr. Uz to tam mas? Uchladis to? Nezapominej, ze i svetla moc skodi, tak abys to nespalil/nevysusil/nesesmazil
grizly - dobrej hustoles - už jsi to přepnul???? Podle mě je každý den růstu naví kontraproduktivní, pokud nebudeš dělat selekci kytek.
Jak Ti to druhý 6-ti kilo zahejbalo s vlhkostí? a hlavně kolik dáváš bez zvlhčovačky? abys neměl při květu 10 procent
grizly - myslel jsem tím to, že ten nejmasivnější růst přijde, až to přepneš, tak aby to nepřerostlo a nemusel si redukovat počet kytek - leda, že bys to udělal úmyslně a stejně jako příroda bys vyřadil nejslabší jedince .
grizly - no jo, taky 1200 W na 1m2 je celkem vražedný .............
dá se to řešit:
-zvětšením pěstebního prostoru
-zvýšením odtahu
-spojením 2 stínidel do 1 double home made winga
-ventilátor na ofuk výbojky
kůltůb Ti pomůže taky, ale vzhledem k tomu, že přece jenom dochází k částečným ztrátám, tak bych to volil, jako poslední možnost ........ a navíc bys stejně musel řešit novej odtah
PS: a v jaký vzdálenosti od výbojky máš těch 37°????????