Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ano byl to blazen a mel uder zabijaka.. mel 60 kg strasne lehkej pasr.. Karatista opravdu nebyl, delal kung fu a pote vymyslel svuj styl orezane kung fu -> Jeet Kune Do.
mation a byls ted v brne na K1fight a thaibox profi? byla to parada! a ty lasicky tam,hehe. a ti chlapci,takova pruznost hehe. Jinak Claune,to je mazec
divoška: jestli myslis Arena Cup tak jsem chtel, ale nebyl.. Ale ted ma byt nekdy v olomouci neco. Hele a ty se vtomhle pohybujes? A nechces neco prihodit do aktu growerek ? pls
Divoženka: Tys tam byla..??
Chystal jsem se tam s van bladem, ale pak mi do toho něco vlezlo, už jsem se smířil s tím, že o tuhle akci přijdu, no a nakonec jsem zůstal v brně a na celou věc zapomněl!!!
edit: matiOn - no něco už tu je..