Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak blbost to podle me rozhodne neni, u nas to puzivaj skoro vsichni a s ruznejma motivama... ja osobne sem si vytisknul tohle http://www.lamarihuana.com/fotos/sh...oto/115/cat/514 na ctvrtku a podlepil lepenkou aby se mi to nerozpadlo... je to fakt krasnej motiv vzdycky kdyz na to koukam, hned se mi bali lip
No tak blbost to podle me rozhodne neni, u nas to puzivaj skoro vsichni a s ruznejma motivama... ja osobne sem si vytisknul tohle na ctvrtku a podlepil lepenkou aby se mi to nerozpadlo... je to fakt krasnej motiv vzdycky kdyz na to koukam, hned se mi bali lip
Kamos u nas ve tride ( tvrdnu na stredni .. ) ma na to specialni sesit jeste ze ZŠ ze 4 tridy ... prvouka nebo co ... jakoze ten sesit ( no spis ty stranky na kterejch to bali .. ) zmenily barvu na zelenou az hnedou ... kdyz sesit otevre tak to de citit prez celou tridu