Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jojo, nastopoval jsem se hodně, i za hranicema.. Dneska ale pokud fakt nemusím, tak už nestopuju. Protože já na rozdíl od většiny lidí mám prostě ultra smůlu - téměř se mi nestalo, abych mávnul a auto zastavilo. V průměru čekám minimálně hodinu, dvě, často ale třeba celej den (nezáleží na místě, ceduli, provozu - prostě shit..). Často jsem to taky musel vzdát, protože mi za několik hodin nezastavilo třeba jen jediný auto. Stop je fakt velká škola života, přesně jak píše cosecha. Člověk tak nějak získá představu o struktuře naší populace (minimálně té motorizované). Má možnost si prohlídnout ty znuděný, otrávený, povýšený, arogantní ksichty - lidi, kteří se ve svým autíčku cítí bezpečně, a to natolik, že si dovolí víc, než kdyby s tebou jeli např. v tramvaji. Je pravda, že většinou ten, kdo tě vezme, je pohodovej člověk, ale je jich čím dál míň..
podle mě jsou lidi dneska strašně zlý jsem jel do divadla a ujela mi tramvaj tak jsem musel jet stopem abych to stihnul....jasně že nikdo asi za půl hodiny nezastavil tak jsem jel až další tramvají ale to už jsem přišel pozdě
JJ nechapu to,vymluvy o strachu,no budiz,vymluvy o opilcich a zevlosich,no budiz-ale proc teda pak nezastavujou lidem co nejsou opili a vzezreni ciste?!?NO?!? na ten strach to muze svest tak 10% lidi ,dalsich 10% potka zevlose a co tech dalsich 60% kteri nezastavej jen tak?!? pac jsou to Jarini!!!
PS: komu nesedej pocty s procentama(20% co chybi jsou lidi co berou)
hehe to ja stopujem dost casto,skoro az pravidelne ,no na mojich bratov nemam ,ti chodili kazdy den
dokonca som nemusel ani na nultu do skoly chodit jeden rocnik,ked ma ucitelka videla ako vystupujem stale z inych aut ped skolou ,tak ze radsej nech nechodim na nulte lebo ze sa mi moze nieco stat ked pojdem stopom