Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V místnosti s otevřeným oknem a cirkulujícím vzduchem.. Za 2 dny to parádně seschne a pak to dáváme do igelitky, kde to nabyde správnou konzistenci a pěkně to dojede.Igelitka se několikrát denné otevře, nechá provětrat a zase zlehka uzavře a dá do tmy..
Je to suchý takovým způsobem, že se to pomalu drolí a lehce to odpadává.. Stonky praskaj jako by byly přeschlé, tak já nevim, v čem vidíte problém?? Stonky tam žádné ani nejsou, očistěné pěkné palice..
No správně bys to měl sušit v co nejchladnější místnosti,visící ve vzduchu.
No trvá to přibližne 7-30 dní podle teploty..Čím chladněji tam je tím pomalejší je dozrávání,krystaly jsou pak krásně vytvarovaný.Když pak vezmeš paličku a rozloupneš jí vylítne na tebe její pravý,svěží aroma.No prostě když to sušíš pomalu,smrad se částečně uzamkne dovnitř.Když sušíš rychle všechno aroma pálky rychle ztratěj,rozdrolovávaj se,nejsou trvanlivý
a celkově produkt vypadá hůř.Toť má teorie(zkušenost)
takže jsem spíše i tratil na hmotnosti.. Mně tahle doba sušení vyhovuje a ani kdybych chtěl, nejsou na takové sušení podmínky..
PS: vim, jak se má správně sušit, ale nejsou na to jednosuše podmínky. Palice jsou přeschlé, takže jsem nejenom zřejmě tratil na chuti a aroma, ale i na hmotnosti.
Blahopřeji ke krásné sklizni! Ale k tomu sušení - celkem často sem sušil v místosti s otevřenym oknem a ventilátorem, ale dva dny??? Ono to sice může jít drolit, ale "podle mě" to rozhodně nemůže být suchý. Celkem by mě zajímala váha třeba po 10-ti dnech (bez uzavírání do igelitek ((kam se v nich může vypařovat voda? fermentrace? - fermentrovaný paldy bejvaj celkem těžší...))..
Ale jak bylo řečeno - je to styl a každej nějakej má...
Suché rozhodně jsou.. V igelitkách nebyly zavřené, igelitka byla volně zavázána. Váha je skutečná a pokud se to někomu náhodou nezdá, jeho věc. Nemám sebemenší důvod někomu věšet bulíky na nos.
Po Kill Billovi jsem měl kecavou a poměrně energickou náladu. Ale kámík byl z něho solidně rozprášený Přirovnal to k stavu po piku, heh.
Kouř neškrábe a jak lehce vklouzne do vnitř, stejně lehce vyklounze ven
Super Sweet Cindy 05 (Pracovní název - Cesta k poznání)
Dobré kouření s krátkou dobou květu, účinky nekompromisní a tvrdé. Člověk je věčně na něčem zaseklej a poměrně dost řeší.. Hloubavý model. Doba působnosti cca 2hod 30min totální kaše.