Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevim jestli se tu nekdo zminoval o tech tvojich listech , rekl bych ze na 99% tam mas svilusky , bud rad ze to neni ve vetsim jinak by jsi mel po kytkach to je snad jeste horsi nez hermac kazdy kdo uz zazil svilusky semnou bude souhlasit (myslím) ... jinak asi je mas z hliny to jest ponauceni priste nebrat ....
cus escadro..u tech arjanu doporucuji flushing obracene..5 dni FS a 10 dni pure water..vhut je pak lepsi mamk to odzskouseny..pet dnu water v hline neni dostacujici..jinak dopadlo to s tema havajcema oka..na priste bych vsak doporucoval naky rizky a feminace jebat mej se
nadhera jak havaj tak ultra haze daly sme arjanovy jeste jednu sanci a koupily s dethakem vyhlasenou super silver hazy 5 feminizovanejch semen pudou vedle amazonu do kokosu poradne to vyflusni a usus at to chutna jak ma ...nejlepe v co nejchladnejsi mistnosti ve tme cim dele tim lepe
tak jak to dopadlo?kolik jsi sklidil a jakej byl vysledej material? Zajima me hlavne ten arjan.Chci totiz v budoucnu jet nejakyho krizence nevilles haze a zvazuju, jestli se to vyplati.
věřim tomu, že to bude luxus.Out jsem jel Nevilles haze x Jack herrer.Měl jsem to od female seeds a řikali tomu Nevilles haze hybrid.nevim jestli je to opavdu cross NH a Jacka, ale myslim, ze ne, protoze to zacalo kvest sice dlouoh, ale ne az tak.vzniklo z toho hoodne listnaty huleni a s malym vynosem, spatnou chuti, ale velmi dobrym ucinkem.
Jinak by me zajimalo o kolik se ti to vytahlo.nedavno jsem totiz prepnul na kvet G13haze x buddah sister kde udavaj 10 - 12 tydnu, tak sem na to zvedav.
jinak ty palice vypadaj velice dobre.sativy sou proste nej.
no nadhera hlavne ta havaj voe ultran me moc nepresvedcil no jsem zvedav na tu super silver hazy co jedem jak to dopadne
hele nemas fotos celku pod lampou docela bych skouknul jak ti to trcelo hehe...
good luck do dalsich kol
muj tipek 153g