Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak nějako se mi nechce zakládat novej thread, tak rozšířím tentok...
mám tu pár mamin AK-48 od Nirvany a chci znát jen váš názor. Když to tu prolejzám, tak mi ve srovnání s některejma přijdou ty moje jako košťata v čempak je chyba? Svítím 2*36W Philips TLD 965...
předem dík za ohlasy, Kyblik
"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ
tak nějako se mi nechce zakládat novej thread, tak rozšířím tentok...
mám tu pár mamin AK-48 od Nirvany a chci znát jen váš názor. Když to tu prolejzám, tak mi ve srovnání s některejma přijdou ty moje jako košťata Svítím 2*36W Philips TLD 965...
předem dík za ohlasy, Kyblik
"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ