Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Sargon 78
zdravim,
je to fakt pěkný,zdá se to zdravý-to bude tim guánem,jsem jeho velkej fanda
no v každym případě bych Ti doporučil začít každej večer přenášet kytí někam do tmy-třeba na záchod,nebo do koupelny-to zvaž sám kam
Stačí když tenhle režim dodržíč minimálně týden-doporučuji tak deset dní a kytičky Ti pomalu začnou najíždět na květ.Nejlepší zahájit tuhle přepínací kůru by bylo už tak před 14-ti dny...........ale pořád to můžeš ještě ovlivnit Ty a trochu jim pomoc.Jinak kytičky jsou fakt pěkný,ale mohl by vzniknout problém,že by Ti začaly najíždět na květ až dost pozdě a než by stačily pořádně dokvést,měly by velké problémy s narůstající vlhkostí (v září)
Doporučil bych ti to udělat alespon u favoritky Mazara,je mi jasný že všechny kytí nebudeš mít kam uklidit.
Nech si poradit a zatim se měj........
teabooster
to teabooster
Na tvoje upozornenie som ich začal zatemňovať a po 8. dňoch prenášania z balkóna do srine začali nabiehať na kvet Rano o šiestej som kvetinače daval von a ošiestej večer som ich schoval no mal som dovolenku tak som mal na to čas.
Kúpil som nové hnojivko A H tak som to dnes vyskúšal v polovičnom pomere ako je doporučené na hydro.Musel som preto zohnať striekačku na presnejšie davkovanie.
Takto som to dnes nafotil
Pred týždňom som im ostrihal listy ktoré tienili spodným paličkam,listov bolo plne 10L vedro.Na vianoce upečiem aspoň kolačiky a mliečko.
toto je mazar v 20L kochliku.
jo je to pěkný, hlavně aby ti to stihlo dokvést, já už jsem včera polovinu balkónu sklidil a druhá půlka pude asi za tejden, a moc se to povedlo, vzorky už sem koštoval