Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aha nemohly by ste sa niekto pozrieť ci ho este nemaju a aka je jeho cena lebo som z slovenska a tu asi tazko take nieco zozneiem a moc sa my paci thak diki
ach sakra nemate ho nekdo doma ? plz moc sa my paci a fakt neni ani drahej dal by za nej aj dvoj nasobek + poštovny na slovensko ak nedko ma tak PM alebo ICQ este co stoji ten kalendar pls aj z poštovním ?
Fotky jirihoX jsou sice super, ale jsou to fotky jiriho X.... S popiskama jiriho X...
Nicmene, G. kaledar doplneny fotkama s galerie lidi na G. mozna sem tam i nejaka vtipna hlaska...
Proste subkulturni kalendar
Uz mam na nej vybranou zed
Kompfasujete všichni co jste stáli za dveřmi vy mrdky.
Taky support pro grower kalendar... libi se mi myslenka, ze by to byl "nas" kalendar, s "nasima" fotkama kytek toho konkretniho roku.. Urcite byl mel vetsi uspech, nez "prevzaty" kalendar at uz od JXD nebo kohokoli jineho... to, ze by to bylo z "nasich" kytek tomu doda pridech originality a byla by to kazdeho osobni srdecni zalezitost..
Carlosi zkus to promyslet... kdyby vysel, urcite bys na nej mel v nasich radach kazdy rok solidni odbyt..
ale pod podminkou, ze to bude made by grower.cz