Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Mouk
Nový Člen

Karma uživatele Mouk - 0% Pěstitelská

Pohodička omezit koureni? Příspěvek č. 81

jo často přemejšlim nad tim jestli hulim malo nebo hodne ...omezit neomezit ...ale tak jako tak kdyz si zahulim jako kdybych mel proste lek na nudu ...hned proste mluvim mam co rict neco se deje ...clovicek kterej si zahulil se proste bavi ...a o tom to je ...bavit se ...neco prozit ....az bude clovek strej tak aby moh o necem vypravet... rozhodne nerad doma sedim a cumim na bednu ....to je podle me fakt vo hovne
Jednou sem byl u Jokerra a koukali sme tam na emerickej film ...dopredu sme rikali co se stane ...pruhledny jaxvině! ...taky sme byli zčoudli tak nas to bavilo )))... proste nerad se nudim ...ale nechci rikat ze hulim z nudy ...me to proste bavííííí )))

mouk www.mouk.webzdarma.cz

Old Post 23-08-2002 v 10:01 AM
Mouk je offline   Profil uživatele Mouk   Find more posts by Mouk   Foto galerie člena Mouk   Click here to Send Mouk a Private Message   Add Mouk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mouk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prdow
Stálý Člen

Karma uživatele prdow - 13% PěstitelskáKarma uživatele prdow - 13% Pěstitelská

blue Příspěvek č. 82

nejde o to zabijet tim nudu, ale pomoci thc najit nejlepsi zpusob jak tu nudu prekonat a zahnat! )

keep
balkon 2002

Old Post 23-08-2002 v 12:46 PM
prdow je offline   Profil uživatele prdow   Find more posts by prdow   Foto galerie člena prdow   Click here to Send prdow a Private Message   Add prdow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mata
Stálý Člen

Karma uživatele mata - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

blue raven:
A co takhle misto utraceni peněz za huleni utracet čas pěstováním hulení?

Old Post 23-08-2002 v 19:45 PM
mata je offline   Profil uživatele mata   Find more posts by mata   Foto galerie člena mata   Click here to Send mata a Private Message   Add mata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

...kazdy by si mel sam uvedomit, kdy mu to prerusta pres hlavu, marihuana by nemela byt zakladni prvek pro dobrou zabavu, bez nehoz to fakt nejde....

...no ja hulim posledni dobou kazdy den :-)

[Edited by maestro_007 on 23-08-2002 at 10:07 PM]

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 23-08-2002 v 21:02 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mouk
Nový Člen

Karma uživatele Mouk - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

to je prave vono ...hulim kdy se da a nekoukam na to jestli to je prave ten spravnej okamzik ...chyba? ...no to ukaze budoucnost ...ale asi neprestanu ...ale chci nekdy rikat ne ...urcite to neuskodi...

mouk www.mouk.webzdarma.cz

Old Post 23-08-2002 v 21:26 PM
Mouk je offline   Profil uživatele Mouk   Find more posts by Mouk   Foto galerie člena Mouk   Click here to Send Mouk a Private Message   Add Mouk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mouk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
adam13
Stálý Člen

Karma uživatele adam13 - 50% Pěstitelská

... Příspěvek č. 86

Zdarek...
ja sem natom jindy tak priblizne stejne jako vy ted
ale ted sem nehulil mesic (teda az na jedno brcko predevcirem:) ale je to z duvodu ze nemuzu (fuck...) hold uceni a huleni nejde dohromady...
tesim se na 27.8 (teda jesi ten reparat udelam....udelam!) to se zhulakuju jako nikdy:) a asi pripisu prispevek do fora Nejbrutalnejsi zazitky po huleni :o)

Don´t drink and drive - Smoke and fly! ! ! - ;o) .... moje stránky http://edyyyy.wz.cz a ještě druhý (ty sem dělal úplně sám) http://aidam.wz.cz

"Ikdyž se ti omylem dostane do mozku kulička trhaviny s rozbuškou - neztrácej hlavu!"

Old Post 23-08-2002 v 23:01 PM
adam13 je offline   Profil uživatele adam13   Find more posts by adam13   Foto galerie člena adam13   Click here to Send adam13 a Private Message   Add adam13 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele adam13! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Era
Bursovní spekulant

Karma uživatele Era - 64% PěstitelskáKarma uživatele Era - 64% Pěstitelská

Patologie Příspěvek č. 87

Já dělaám 10.9. zkoušku z patologie - 2. termín ale testování letošní úrody si prostě odpustit nemůžu
Ale jinak si to umím rozložit tak, že mi úroda vydrží přesně do další sklizně.
Průměrně hulím tak 1 - 2 x týdně a vysadit můžu kdykoli, když mám co jiného na práci

PS: Ať ten reparát uděláš. Jestli to já udělám, tak zhulím i asistenta

Nemodifikovaný modifikovanému nevěří...

Old Post 24-08-2002 v 12:38 PM
Era je offline   Profil uživatele Era   Find more posts by Era   Foto galerie člena Era   Click here to Send Era a Private Message   Add Era to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Era! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 88

No já jsem zjistil, že když si dám jednoho-dva pořádné prdy ze skleněnky, tak už si nemusím dávat další, protože nemám pocit, že by se ten účinek nějak zvyšoval (takže šetřím). Dalšího prda si dám tak za hoďku dvě, abych si ten účinek prodloužil (po 2-3 hodinách totiž účinek mizí). No a pak si počkám do dalšího dne, protože ten první prd po půstu je nejlepší.

nemo

Old Post 25-08-2002 v 03:50 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nemo
Stálý Člen

Karma uživatele nemo - 63% PěstitelskáKarma uživatele nemo - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

Pro ty co se bojej znovu:
9 kritérií závislosti podle Světové zdravotnické organizace (WHO)
JSOU-LI SPLNĚNA ALESPOŇ TŘI Z NICH , JDE O ZÁVISLOST
_ Užívání drogy v častějších intervalech a větších množstvích, než bylo původně zamýšleno
_ Neúspěšné pokusy o zastavení užívání, přetrvávající touha, bažení
_ Extenzivní objem času, věnovaný obstarávání drogy
_ Pocity intoxikace nebo zažívání abstinenčních příznaků v nevhodné době
_ Vzdání se jiných činností, vztahů, předmětů kvůli droze
_ Pokračování v užívání bez ohledu na známé škody, činěné sobě či druhým
_ Patrná tolerance, tedy stav, kdy se postupně zvyšuje množství látky, nutné k dosažení téhož efektu
_ Charakteristický syndrom odnětí drogy
_ Užívání drogy s úmyslem předejít syndromu odnětí drogy

Kvantifikovatelná kritéria závislosti podle NIDA (americký National Institute On Drug Abuse), užívaná pro škálování "závislostního potenciálu" psychotropních látek škála: 1 (nejtěžší) 6 (nejméně těžká)
_ Odnětí: přítomnost a závažnost charakteristických abstinenčních příznaků
_ Nutkavost: potenciál látky přimět konzumenta k opakovanému požití (když zeslabují účinky), měřený testy na lidech a na zvířatech
_ Tolerance: kolik látky je třeba k ukojení zvyšujícího se bažení + výška stabilní úrovně v porovnání se "startovní" hodnotou
_ Dependence: kombinovaný ukazatel: míra obtížnosti, s níž je uživatel schopen přestat + míra recidivy + procento uživatelů, u nichž se dependence vyvine + vlastní hodnocení uživatelů co do potřeby substance
_ Intoxikace: míra, v níž se pod vlivem látky mění kognitivní a další psychické funkce

Marihuaně dávají odborníci převážně u všech ukazatelů známku 6 nebo 5 (jen u intoxikace 4) na rozdíl od alkoholu, kterému dávají u odnětí a intoxikace 1 a u ostatních 3 nebo 4.

Je to ze zdroje: Stručný souhrn pro podvýbor poslanecké sněmovny Parlamentu ČR:
15. června 2001
MUDr. Tomáš Zábranský, Ústav preventivního lékařství
LF UP Olomouc

nemo

Old Post 25-08-2002 v 04:11 AM
nemo je offline   Profil uživatele nemo   Find more posts by nemo   Foto galerie člena nemo   Click here to Send nemo a Private Message   Add nemo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kalapu
Stálý Člen

Karma uživatele Kalapu - 84% PěstitelskáKarma uživatele Kalapu - 84% Pěstitelská

Obecné Ja jenom malinko Příspěvek č. 90

Musim se přiznat, že nepatřim mezi lidi, který by hulili každej den a nehulit tejden nebo i měsíc pro mě neni problém, je to tim že pořád čekám na úrodu, ale ani pak by nechtěl na častosti svýho hulení nic měnit.

Old Post 25-08-2002 v 10:09 AM
Kalapu je offline   Profil uživatele Kalapu   Find more posts by Kalapu   Foto galerie člena Kalapu   Click here to Send Kalapu a Private Message   Add Kalapu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
maestro_007
Stálý Člen

Karma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% PěstitelskáKarma uživatele maestro_007 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

jo, souhlas s Erou. Vlastne hulim tolik, aby mi vzdycky vysla uroda do dalsi urody, coz vetsinou vyjde :-)

...zrovna tento rok mi dokonce i zbylo/zbude takze to mam hodne nabite, prece to nebudu vyhazovat ;-)

"Je na case, aby clovek prestal pusobit jako neochotny spravce zoologicke zahrady na Zemi a konecne se stal tim, cim ve skutecnosti je - dalsim druhem, ktery touzi prezit nikoliv na ukor, ale ve shode s ostatnimi organismy na teto planete."

250w - Hlina - Plagron - Indoor Mix

Super Satan 4,2m => look IT

Old Post 25-08-2002 v 12:20 PM
maestro_007 je offline   Profil uživatele maestro_007   Find more posts by maestro_007   Foto galerie člena maestro_007   Click here to Send maestro_007 a Private Message   Add maestro_007 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snehulak
Nový Člen

Karma uživatele snehulak - 30% Pěstitelská

hulenii Příspěvek č. 92

cus lidi.hulim skoro kazdej den vetsinou vecer kdyz mam klid pred spanim anebo kdyz nekde sme.no a rikam si kdyz cumim na ty lidi co chlastaj 3x tydne tak ze se potom celej dalsi den leci a sporadaj 30 cigaret za vecer.je nekourim jenom hulim alkoholu taky moc nedam obcas nejake pivko nebo vinko ale nikdy ne moc .kdyz se vecer zhulim na plech a jdu se projit nekam s mladou tak rano vstanu a jedu na kole trebas 70km a jsem ready.jezdil jsem zavodne na tom kole.a kdyz si srovnam to co vydrzim ted a co jsem vydrzel kdysi kdyz jsem fakt se snazil zit zdrave a nehulil(ted hulim 3 roky) tak je to to same.jedine mam obcas depku co na to me plice ale jak rikam pokud udycham na kole kopec furt stejne je to v pohode.navic se pohybuju mezi lidma kteri spis nehuli jak huli a to je taky dost dulezity kriterium.sakra ale tesim se na podzim a mou urodicku.sklenik rulezz )) btw.kazdy ma svou drogu a kazdy ujizdi na necem jinem.bohuzel v nasem state lidi ujizdi vetsinou na bedne a tvnova

by zhulenej Snehulak

Old Post 26-08-2002 v 12:00 PM
snehulak je offline   Profil uživatele snehulak   Find more posts by snehulak   Foto galerie člena snehulak   Click here to Send snehulak a Private Message   Add snehulak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

kazdodenni huleni Příspěvek č. 93

Cauvec,

zajimalo by me jak moc na vas pusobi huleni kdyz hulite delsi dobu kazdy den - neboli jak moc roste tolerance? Ja normalne hulim asi tak jednou (obcas 2x) tydne a jedna slukna me dostane do celkem brutalnich sracek. Nedavno jsem ale byl tejden v Holandsku a hulil jsem tri dni po sobe kazdy vecer (a to celkem qalitne). Problem byl, ze ten treti vecer sem se proste nedokazal zhulit. Zhulil sem sam celkem silnyho speka a byl sem jen tak lehoucce mimo, rozhodne to neslo povazovat za zhulenost. Taxem umot cisty brko z Northern Lightu a zase skoro nic! Normalne by mne takovy qantum totalne vodrovnalo na nekolik hodin.

Takze sem dospel k zaveru, ze hulit denne je proste vyhazovani huleni voknem (aspon pro mne).

Jaky s tim mate zkusenosti? Casto tady ctu, ze nekdo huli denne - to to na vas jeste funguje? Jak moc toho musite zhulit abyste dosahli stavu, ktery lze oznacit jako 'qalitni zmastenost'?

chobot

Old Post 26-08-2002 v 14:14 PM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snehulak
Nový Člen

Re: kazdodenni huleni Příspěvek č. 94

Mnoooo tak teoreticky ma marihuana potazmo THC obracenou toleranci tj. cim vic hulis tim staci min aby to na tebe ucinkovalo.Me se to teda moc nezda, ale asi je treba oddelit subjektivni psychedelicke ucinky a ucinky na telo .Jak sem psal hulim kazdej den a to vetsinou sracky outdoory a jenom obcas svatecne si dam nejakej "lepsi" skancik bo hash a vyplechovat me to dokaze stale.Jasne, ze to neni to co to bylo poprve podruhe podvacate, ale kvalitni zhulenost to je.Spis zalezi v jakem si prostredi jak jsi psychicky naladeny.Kdyz chodis denne do sve hospy s tema stejnyma lidma uz nekolik let tak to urcite nebude mit takove ucinky jak poprve.Proste pro marihuanu plati to same co pro ostatni psychedelicke drogy - SET a SETTING je dost dulezitej.Prostredi , nalada o tom to je.Ostatne vzpomen si jakej byl pro tebe par prvnich cisel sexu taky o necem jinem .I kdyz neni nad zkusenost jak s tou travou
A kdyz uz ti to nic nedava tak prestan nebo zmen zbusob .Treba si neco dobryho uvar

by zhulenej Snehulak

Old Post 26-08-2002 v 14:23 PM
snehulak je offline   Profil uživatele snehulak   Find more posts by snehulak   Foto galerie člena snehulak   Click here to Send snehulak a Private Message   Add snehulak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Musim souhlasit s Chobotem. Hulim jenom vikendove, pokud jsem ale nekde na akci, tak hulime nonstop treba 3dny a cim dele hulime, tim je to jakoby slabsi. V pomeru ke zhulenemu materialu.
Taky jsem si vsiml, ze pokud si dam 1-2*sklo sweet purple, tak to ma stejny ucinek jako kdyz vykourim solo jednoho jointa ze stejnyho modelu. Takze setrim zasoby a zaroven i plice. Pricemz mi k tomu dopomaha i par litru mlika

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 26-08-2002 v 14:58 PM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
snehulak
Nový Člen

Příspěvek č. 96

Je to hodne subjektivni vec.Kazdy se chova jinak a taky ho jinak ovlivnuje trava.Je par veci spolecnych ale tim to konci.Kazdy je jiny a kazdy si to jinak uziva. Ja musim rict za sebe, ze i kdyz sme se toulali mesic po indii totalne v hajzlu furt tak nas kazda dalsi davka dostala jeste do vetsiho hajzlu tfuj nekdy jsem si pripadal na rozhrani totalniho zblazneni bezvedomi a ja nevim ceho jeste

by zhulenej Snehulak

Old Post 26-08-2002 v 15:04 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:52 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás