Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ph5,8-6,0 ec 1,8 uz zase pijou a zerou jak maji...
dene dolivam tak 6L
lampa 30cm od vrcholku, teplota 23-28°C
vlhkot 30-60 % mene ve dne , vice v noci.Jak to jde tak je jeste rosim.
zacal jsem jim davat uz PK čko
enzimi 1x tydne
Chtel bych na tomto growu prekonat hranici 1g/w
pod 250 sem to tady moc nevidel... snad se mi to podari zatim jde vse bez problemu...
Hlavne aby se nevyskytl nejaky ten skudce... Kyti roztahuju a vypada to ze sami vytvori zajimavi scrog je to krasne ve stejne linii
otočit? musel bych řešit nově odtah a to se mi nechce... jsem spokojeny i timto umístěnim i když neco na tom je..kdyz dam lampu niz teplota vyleti rychle... musim nejak poresit cirkulacni ventilator aby to bylo snesitelnejsi.. je asi 25 cm nad nimi... ale budu tam dnes na zkousku davat pach. filtr a odtah pujde z casti z mistnosti tak uvidim jak to s teplotou bude... ale kdyztak new ventilator
Dik vsem za Káčka sam sem rad ze to takhle krasne roste
docetl jsem se tady ze do NFT nedavat vetsi EC nez 2,2 (prehnojeni, hnednuti korenu) ja kdyz namicham roztok na EC 2 tak mi to vystoupa tak na 2,1 a dalsi den doliju tak ze mam EC zase 2.
Jak to delate v NFTčku vy? me se kytky nezdaji prehnojene ...
me se listky nekroutei ale na 3 palickach jsou ty listky zlute (palicky co jsou nejvis) teplota by tam mela byt OK a fouka na ne Euro1 (100m3),nikde nic nezloutne jen na tech co jsou nejvyis... tak nevim dal jsem lampu víš a cekam jestli to zezelena...a zezelena!!!
Zdravicko. Bkazitablety taky pouzivam,peknesumi ve vode. S Rappakem jsmevedli diskuzi o tomhle Ec to zdvihne. Okolik presne nevim,ale kdyztak muzkuste napsat,urco rad odpovi a poradi.