Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mno tak ono se to vzdy da nejak udelat ale z vlastni zkusenosti muzu vsem rict ze takove inprofizace jsou na h*vno, kdyz uz jsem vydel krasne sklizne treba po 70 w ale chce to hodne zkusenosti ....
Ty zkušenosti právě nemám. Takže pro mě nema cenu dělat něco ultrasuper, když se to potřebuju nejprv naučit. Potřebuju si hlavně pár věcí vyzkoušet jako začátečník a na to nepotřebuju growbox za 5000,- Např si musím vyzkoušet jak se vůbec rostlina chová pod lampou, jak to zaštipovat, časová závislost na vývoji rostlinky atd. ..... a na to je krabice co se dá za pul hodinky předělat jak dělaná - myslím jako abych zjistil takové ty obecné věci jak se to pod umělým světlem chová a jak se o to starat... to tak uplně nikde nevyčteš.... Tohle sem složil za 2 hodiny a příští krabica se postaví úplně odznova právě na základě těch zkušeností. Jsou tu i magoři co nakoupí blbostí za 10000,- aniž by věděli do čeho jdou... a pak neví co s tím
mali detail : kdyz budes pestovat pod zarovkama, usporkama atd.... tak sice nejake zkusenosti ziskas ale az si koupis sodik a uvidis co delaji rotliny pod sodikem tak ti budou zkusenosti s usporkama k nicemu ...
kouba: Neřekl bych. Potom sem jel u kámoše "sodu" podle zkušeností získaných z tohohle. A rozdíl pozoruju jenom v tom, že to pod tím rychleji roste. Takže amatérismus se vyplatil před investicí do tohohle
BTW tu skříňku mi stejně naši zabavili, takže thread je v řiti