Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aha, tak to já nevím. Já jsem totiž sázel ty samý semínka v létě a měl jsem tak min 5 čepelí, ale když jsem to zasadil letos v únoru, tak mám jenom tři. ..... jinak kámoš má ty moje semínka ve skříni a taky jich má asi 7
Ja nemám keše na neaké dobré modely teraz si chcem kúpiť pár LED diod a spraviť aj s nimi niečo v tom boxe
Myslím si že ked dám do malého koflíka neakú rastlinu tak velká nevyrastie, ale ten lowryder je fakt super model, škoda že nemám momentálne keš Uvidíme ako sa čo vyvinie, keše možno budú a možno to rozbehnem aj troška lepšie ako prvý krát
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Tak ako som vravel, box si znútra vylepím bielou reflexnou fóliou, fotrovci niesu doma tak som makal, pravdaže som vytiahol rastlinu von a pofotil som to tak sa na to pozrite
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Původní příspěvek od LIX Ja nemám keše na neaké dobré modely teraz si chcem kúpiť pár LED diod a spraviť aj s nimi niečo v tom boxe
Myslím si že ked dám do malého koflíka neakú rastlinu tak velká nevyrastie, ale ten lowryder je fakt super model, škoda že nemám momentálne keš Uvidíme ako sa čo vyvinie, keše možno budú a možno to rozbehnem aj troška lepšie ako prvý krát
Spravil som si odťah z boxu, použil som 4cm ventilátor, dosť skoro , príťah je pasívny
1, ventilátor
2, makro záber na ventík
3,ako to vyzerá z vnútra
4, ventilátor z vonku zatesnený, rád sa zo všetkým na tom boxe pohrám ved to aj treba ked je taký malý
legalized marihuana!!!!