Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
myslim ze to je hloupost zakorenit to vykvetleee,,,pokud se pletu tak to je novinka pro me
92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature.
<---Každý může být sám sebou--->
Ten tvůj grow je opravdu dobrý, já jsem se sice zaregistroval až dneska, ale předtím jsem si tvůj thread četl. Mohl bys mi nej připomenout, kolik tam měš namontovaných ventilátorů?? Díky a hodně štěstí
Neviete poradiť kedy mám rastlinu zabiť? Mám ju približne 56 dní, výsledok z nej bohvieaký nebude, ale to som čakal, no ešte sa posnažínech z toho niečo bude
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
https://grower.cz/pestovani/navody/s...suseni/6.html#6
přesnější informace určitě najdeš když budeš chviličku hledat třeba prolez pár threadů kde lidi už sklidili a najdi si tam kdy sklidili a proč a pak už si jenom vybereš jak to chceš ... nezapoměň kytičku propláchnout od hnojek pár dní jen čistou vodou ale jestli hnojíš kobylincem možná to nebude až tak dlouho potřeba .. to nevim ..
co nějaká fotečka? podle fotky se líp radí tipuju to na pár jointů to samý sme měly vždycky se ségrou ale i tak - nejlepší pokouření
sancha) daka, ja som len leviný sa niekam pozerať, ale pozrem No mne nebude ani treba s toho neaké húlenie robiť, mne išlo o to aby som sa toho naučil viac o pestovaní a budem nadalej aj pokračovať, vylepším ten zasrane malý box, potiahnem to z neakou reflexnou fóliou, dám tam neakú lepšiu žiarovku, ak nájdem takú čo byvyhovovala mojim parametrom atd. daka
mirosk) daka
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
lix .. mě se líbí co děláš proto jsem ti doporučila si prolízt pár trheadů ohledně toho sklízení. dočteš se zajímavý věci i kolem zjistíš že je víc způsobů jak co províst prostě spoutu toho hned využiješ
Už ma to neako prestáva baviť, vrcholky sa mi ťahajú až úple hore a ja s tím nemám už čo robiť, jediné riešenie je ich odrezať. Moje rozhodnutie znie, pri dalšom grove rastlinku už pri 10cm výške prepnem na kvet a nemienim ju vôbec zaštipovať, je blbosť v tak malom boxe mať rozvetvenú kitičku. Vela vecí som sa poučil, tento prvý grow je moc biedni nič s toho asi už nebude. No môžte sa tešiť na další grow v tejto istej mini skrinke. Pravdaže ju vylepším, obohatím o neaké lepšie svetlo, no pravdaže to bude žiarivka, po bokoch do rohov dám trubice UV, možno nič platné, ale vyskúšam, na steny pôjde biela reflexná fólia a musím tam dať aspon 4 krát 4cm ventilátory, už sa teším len nech skončím už s tímto mini omylom. Neaké fotky tej fólie: 1,odráža sa od nej svetlo z lampy, druhá strana fólie je čierna a ešte k tomu sa dá fólia prilepiť, cez fóliu žiadne svetlo neprenikne
2,tie UV trubice, nič moc, ak o nebude mať žiadny efekt tak ich nahradím normálnimi bielimi
legalized marihuana!!!!
Tu je update rastliny, podarilo sa mi ju vytrepať z repráku Makrom sa nechajte prekvapiť až ked to dopestujem. Ináč, musel som toho vela z rastliny odstrániť aby mohla žiť, bolo tam dosť nepotrebných listov a haluziek, papa nechal som len to čo vidíte, mne sa to páči
legalized marihuana!!!!
Docela dobrý, ale přijde mi dost brzo přepínat kytku v 10 cm výšky na květ. To už by snad bylo lepší to nějak zastřihávat a přepnout až potom. Jinak plánuješ na další grow nějaký model nebo pojedeš no name?
No tak možno tých 15 cm, ale to je už podla mna vela na výšku mojej skrinky. No ak niečo zoženiem, ešte neviem ako sa čo vyvinie, možno zoženiem aj neaký model
legalized marihuana!!!!