Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Me teda filtr od cigar nevadi, filtr je pro me idealni kdyz je minimalne stejne sirokej jako ten od cigar, docela casto taky pouzivam obycejnou ctrvtku. Nerad pouzivam slabej papir a samozrejme nikdy nedelam filtr z lesklyho papiru kterej je potazenej folii, to muzou udelat jen prasata.
jojo laminace neni uplne zdrava ke koureni.... vona tiskarska barva ale taky ne. si nevyberes. proste nekourit filtry, nebejt nenazranej a fcas to zahodit....
tyjo filtr z krabicky od cigaret nikdy.... prazsky filtry sou nejlepsi. netrepi se, dobre se rolujou a daj se s nima delat pekny esicka. a u dylky- cim delsi, tim se mi s tim lip manipuluje.
Tě pic..já mám vždy tak 40-50 filtrů nadělanejch dopředu,abych se s tím pak zbytečně nezdržoval.A nejvíc mi vyhovují tak 2,5 cm dlouhý..a materiál z kterého je vyrábim mi nosí máti z worku.tam maj takovej prima papír zr kterýho to de jedna báseň..Pěstu zdar