Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdarek.. hele prosímtě mě by spíš zajímalo kde jsi koupil tu odvlhčovačku??? jestli hlavně jestli je hlučná hlučná?? .. a pka jakou, kde a za jakou cenu jsi koupil zvlhčovačku?? dík moc za info.. maj se a at je toho co nejvíc za tu námahu, energii a čas..
Technické údaje/typ DH 711
Pracovní vlhkost 30-95%
Pracovní teplota 5-35 °C
Výkon ventilátoru 130 m3/hod.
Odvlhčovací výkon 10 l / 24 h
Napětí 230 V/50 Hz
Příkon 200W
Typ kompresoru rotační
Počet rychlostí 2
Rozměry DxVxŠ 270x330x500
Hmotnost 15 kg
Objem nádrže na vodu 3,5 l
Scatche :
Zdarec chlape. Měl jsem ji zapnutou jen na poloviční výkon a udržovala mi vlhkost cca 37-41%. Vylíval jsem 2x za den ( ráno a večer ).
Úplně by stačilo ji postavit na 30l soudeček a nádržku s ním propojit jednoduše hadičkou jako přepad.Pak bys to nemusel vylívat pár dní.
Ahoj. Vyzera to fajnovo!!! Ale neviem ci to je len moja predstava, ale od amazonu a 1kW som cakal viac. Ale sak uvidime! Kazdopadne si sa drzal, dalsi grow bude urcite lepsi a prajem co najviac géééčok! MOJ TYP JE: 501géé
ahoj musim jen podotknout ze tam mel 600w+400w to znamena vetsi prostor a ne ,,litr,,pod nim bych to nechtel ani snad videt
mohl tam mit klidne amazony dva +uz take udelal
jinac pro pacmaka gratulace