Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
golgotha) to nieje plieseň, čakal som kím sa na to niekto spýta to sú zvyšky chemoprénu kedže to bol reprák tak som ho mal vystlaný aby nerezonoval
Mjr.BlasterX) daka, pozrem
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
hoj nevim jestli se dá klonovat z kvetoucí samice! ale někde jsem to tady viděl že si naklonoval kvetoucí samičku a chytlo se mu to pěkně! zkus pohledat ale myslím si že by neměl být problé! nevím jestli je to teda pravda at tady neplácám nesmysly kdyžtak mě nekdo opravte!peace
Mělo by to jít v pohodě, klonoval jsem ještě nakvetlejšího Jacka Herera podle Hlavova návodu v Síni slávy (jen jsem otrhal chlupy) a chytl v pohodě - 12 klonů z 12.
Oh, I'm a good old Rebel
Now that's just what I am.
1,Tak z tohoto som spravil další klon, potom bude ešte jeden neskôr, ked premyslím ako sa mi to všetko zmestí do skrinky
2-7, update, nič extra, ved je to len pod 11W, ale ja som spokojný
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.