Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
..no, hodne zalezi jak moc to dela koule.. ..pac nejni hermac jako hermac.. nekdy je tam jen par kulicek, ale nekdy je to sama koule.. kdyz je tech kouli malo, tak se to da celkem v poho uhlidat(sem tam buse seminko, ale jinak v poho ) ale kdyz je tam tech kouli hafec, tak bych ho vyrval, pac bys to neuhlidal ani kdyz by jsi se snazil jak mourovatej a bylo by to same semeno.. ..koureni zadny..
..dej foto, kde bude poznat kolik tam tech samcich kvetu je..
moc sem to tu nepročítal, ale hermáče bych hned bez milosti kosil....!! 100% to budeš mit voprcaný, ted de vo to jak moc..., a ikdyž budeš rvát koule co to de, tak to stejně neuhlídáš......tohle se dělá vetšinou jen u streslejch samic, že ji urveš kulky, který se později už neobjeví...GL
2escadro..myslim ze se ti tam bude neco jebat
aeroman tam sice nasel kwet ale jen jeden pak uz nic a bylo to v dobe kdy krapet kolisalo ph...imho jak meris ph a najisto ti v hline nekolisa?kolik ph ti dava protekla voda na tackach?jinak v tvym pripade kosba ..by ti moc nezbylo snazil bych se minimalizovat jakykoliv stresy kolisani vysoky ec... koupil lupu ..a modlil se..a priste rizky
2escadro-nechci te nako strasit ale oprca se to diky ventilaci asi dost ..dosti mi to pripomina muj 2 indoor mazar fem..vsechno fem hermaci osukany jako svin vynos tak 40g...nemuzes si ted dovolit to 7 dnu nehlidat musis ty koulicky denne hlidat a odstranovat..good luck chlape
esc:...urcite nic nezkazis kdyz to vezmes Rovralem nebo necim podobnym na plisen...
..sorry - nevsim sem si jak sou ty kytky uz velky - blbost to necim strikat...takze asi co nejmensi vlhkost, vystrihavat lupeni a jak by to slo do palic tak to setnout...
tak jsem si přečetl celí tvůj seriál ......kuaaa drat dalo to fušku ale s těma hermáčema je to dost na hovn ......píííííp... to bych nepřál nikomu ...tak doufám že příště to bude lepší ....a taky doufám že to nepostihne mě mam nasazený holand, a Rusko....tak drž palec ...zdravím pablo
dik Pablo ...tak se potom podívej na moje nemoci ....Snad mě poradíš mam nějaké problémky z listama budu tam davat foto večer tak to okomentuj.....zatím Sui
koukám že nejsem zdaleka sám kdo bojoval s hermáčema.
dneska už nevim jestli bych se pouštěl do ňákýho přebírání,je to pěknej vopruz a většinou to stejně neuhlídáš.
ale klobouk dolu zatim to vypadá dobře,zasloužíš si Kčko za snahu,čus!
čest vidim že jedeš skoro to same s AH se moc bat nemusiš ješte k tomu v hlině a při 11 litrech na babku davam 66 ML bloom a 44 mikro do 8 litru vody je sice zvykla ale mam objem 10 Litru ?!hodně zdaru
malem bych zapomněl to hlavni co sem chtěl pokud maš možnost cool tube tak nevahej změnu poznaš