Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 17 18 19 20 21 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 289

jsi debil, tahle debata je zbytečná. Vem si balík peněz a zamiř si někam do bordelu...

hochu, o tebe bych si neopřela ani kolo, sorry!

Old Post 15-02-2007 v 14:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 290

2kopřiva-přesně tak,ani nos mezi očima bych mu něvěřila.

Old Post 15-02-2007 v 14:17 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 291

Mít mrdání rád není to samý, jako nechat za sebe rozhodovat hormony.V 18 letech už by se měl člověk umět trochu ovládat..otázka zní: je ti vůbec tolik? Nezdá se mi

Old Post 15-02-2007 v 14:54 PM
gona
grower hip hoper

Karma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% PěstitelskáKarma uživatele gona - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 292

ganja akože fakt neviem že čo si za človeka ale skus sa z nezávislleho hladiska pozrieť znova na svoje prispevky,,, zdá sa mi že robiš take skutky ake by si nerad pocitil na sebe...

tiež ťa tak baví hekís, poď si s nami zabattlovať ,Duke Nuken time to grow

Old Post 15-02-2007 v 15:28 PM
gona je offline   Profil uživatele gona   Find more posts by gona   Foto galerie člena gona   Click here to Send gona a Private Message   Add gona to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 293

Hele zato,že jsi zakomplexovanej,tady nikdo nemuže(a už vůbec ne kopřiva,její názor se mi líbil). Prostě jsme ti tady řekli svůj názor a nikdo ti ho nenutí. Akorat to prostě nechapu,asi tě ma za jinyho člověka než ve skutečnosti jsi. Neber to prosííím,jako že do tebe ryju,nebo tě pomlouvám.

Old Post 15-02-2007 v 15:38 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 294

21??! ještě na to buď hrdej ty "przniteli lolitek"

Naposledy upravil 15-02-2007 v 16:33 PM

Old Post 15-02-2007 v 15:48 PM
Hanulkááá

Příspěvek č. 295

Ale to je jen přetvářka a to tě baví? Nechapu,však ona tě časem prohlídne.

Old Post 15-02-2007 v 15:49 PM
Pupajz1
Nový Člen

Karma uživatele Pupajz1 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 296

Když jste spolu tak dlouho tak bych jí to učitě řekl, navíc jestli to ví že už pěstuješ tak si aspoň chvílema myslí, že hulíš takže to nejspíš vezme dobře..

Old Post 15-02-2007 v 19:25 PM
Pupajz1 je offline   Profil uživatele Pupajz1   Find more posts by Pupajz1   Foto galerie člena Pupajz1   Click here to Send Pupajz1 a Private Message   Add Pupajz1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 297

Pupajz... tak tos trochu nestih... pokud odpovidas na nazev treadu, tak on ji to uz rekl

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 15-02-2007 v 19:29 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 298

citace:
Původní příspěvek od Ganja joe
pro me sou holky proste jen mrdani nic vic nic min...nikdy se uz nechci zamilovat ...to povazuju za pekne hnusnou nemoc... jo este k tomu bordelu to fakt nemam zapotreby nepycham zadny devky...mam spys rad nevinoucky... ale kdo vi treba se tam nekdy zajedu podivat....muahahhah

citace:
Původní příspěvek od Ganja joe
Hanulkááá : to mas pravdu ma me za uplne jinyho cloveka...myslis si ze ze pred holkama ktery chci se projevuju jako takovejdle zmrd...muahahah to fakt nee.... umim bejt tak milouckej a hodnej ze bys neverila....

Na tohle ti nemůžu říct nic jinýho než:"Primitive!"

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 15-02-2007 v 21:36 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 299

Pan ker: naprostej souhlas. Taky nejsem svatej,ale tohle bych těmhle křehkym a kolikrat až moc citlivym holkám neudělal. No a co jsem četl stím,že ji bolí břicho a on by si chtěl jen zapíchat,hnus,trapny a nechutny,ty nejsi chlap,ale chudák. Sorry neznám tě,ale podle nazorů to tak vidim.

Old Post 16-02-2007 v 01:24 AM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Příspěvek č. 300

A mě jsi celou dobu tvril,že jsi svatej,ity sňatkový podvodníku jeden. A Kubíííííku nebud na něj zlej,on zato nemůže(taky jsi byl takovej v 21 letech,promin,vím,že nebyl),taky vidím jak se ten můj dívá po každé krátké sukni,ale má k jeho smůle vedle něj mě a to já si ho vždycky pohlídám a dám mu najevo,že mě to štve(ikdyž už vim,že je to zbytečny),ale to jsou prostě chlapy a ja mu to nemam za zly. Uffff par panaku a jak jsem se rozepsala.Dobrou.

Old Post 16-02-2007 v 01:55 AM
Host
Host

Příspěvek č. 301

já si stejně myslim, že tady má někdo jenom plnou hubu keců a zapíchá si tak dvakrát do roka

Old Post 16-02-2007 v 07:38 AM
Leštěnka
Stálý Člen

Karma uživatele Leštěnka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 302

Ganja Joe: Jdi se zabit...az se jednou poznas (nepreju ti to), dojdes k tomu, ze to bude nejlepsi reseni, sam....

Týý jo! A švihla sebou o zem, až jí korálky zachřestěly

Už to balíš?!Co můžeš spalit dnes neodkladej na zitrek...

TRAKTORIAL! n!

Old Post 16-02-2007 v 11:02 AM
Leštěnka je offline   Profil uživatele Leštěnka   Find more posts by Leštěnka   Foto galerie člena Leštěnka   Click here to Send Leštěnka a Private Message   Add Leštěnka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 303

já si myslím, že boží mlýny melou pomalu, ale jistě. A člověk si možná ani neuvědomuje, jaké blbosti a zbytečnosti v životě řeší...

a kdo si jak zaseje, tak sklidí....

Old Post 16-02-2007 v 13:24 PM
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 304

Doporučoval bych ti styl neplavce vhozeného do vody= dojdi za ní na nějaké v poho akcičce s napchanou faječkou a se zapáleným ohněm.
Uvidíš, třeba bude v takovém šoku, že si přeci jenom dá

Mír zde s Vámi

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 26-02-2007 v 09:04 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:10 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 17 18 19 20 21 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás