Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
docela dobrej filmek je Lord of the Weed.. německy předabovaná část společenstva prstenu.. mazec...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Původní příspěvek od VoidMAN Ehmm no nechci tady jen oponovat, ale lidem kterym situacni komedie nesedej borata ROZHODNE nedoporucuju. Napr. pro me nejvetsi pycovina za posledni pulrok
Nevíš co je dobrý, mě to opravdu rozseklo a koho ne, tak musel bejt pod vlivem nějakejch sedativ..., nic podobnýho sem nikdy neviděl,,,Doufám že vyjde dvojka.......Borat by se mohl podívat třeba do číny...............
,,,
každopádně Monty pythoni patřej mezi moje nejoblíbenější záležitosti, škoda že nemaj moc filmů.......co vim, tak jsou 3 a ty sem viděl snad tisíckrát,,,,Hlavně Meaning of Life.... . . . . . . . . .
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."
cože, tak to jóóó ....... já znám akorát Monty pythons - Meaning of life, Monty pythons - life of brian, Monty pythons - Holly grail........Voide máš ty ostatní nějak po ruce???....jako to musim vidět...... . . . .
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
Borat je hoodne hustej
Zivot Brianaje taky sranda
kdyz jsem u ty Anglie, znate nekdo Velkovlak? Jsou to kratky anglicky scenky a vzdycky se rezu smichy driv to davali v tv, ale ted ne a na torrentech jsem to nenasel.
A neska jsem videl kratinkej filmek The Mysterious Geographic Explorations of Jasper Morello a jhe to fakt fantasticky
No ohledne tech Pythonu - vyborny jsou i seriovy dilky - je jich snad neco kolem sedesati - zhruba 30 hodin absolutne absurdniho nadhernyho anglickyho narezu, a dale super: Hale and Pace, Young ones (Mladi v parte), Black adder (Cerna zmije), Yes prime/minister a kdysi jsem videl i nejake dalsi anglicke delikatesy (mimochodem film Delikatesen je taky docela zabavny), ale v originale (mluvi ty anglicani vubec anglicky?), takze nevim o cem byli, ale urcite to byla legrace...a komu se to nelibi je hovadsky vadici svinak (to snad nikoho neurazi)...
Původní příspěvek od Mr. Figaro teď sem si stáh film
BORAT a skoro sem umřel smíchy............
Kdo to neviděl, tak vřele doporučuju......
.................
Nemohu rict ze se mi z borata nelibil ani kousek, nektere veci jsou tam vtipne ... ale celkove to hodnotim spise za ubohy hnus ... obzvlastne nechutna a trapna je scenka kdy borat honi sveho kameramana po hotelu jak se rvou a sou pri tom nahy. Uznavam ze bejt to 2 nahy pekny holky tak by mi to nevadilo ze ... ^^ ale toto bylo fakt nechutne
Výbornej filmek co doporučuji: (resp filmky)
Constantine (Keanu Reeves jako lovec demonu, uzasnej filmek)
Královna prokletých (horor o upírovi rockerovi s uzasnou hudbou od kornu, marlyna mansona, disturbed ...)
Ichi the killer (japonský krvák od takashi miike, silné extrémy není to pro slabší žaludky ani hlavy, člověk co ten film a jeho myšlenku nepochopí z toho bude asi celkem vyjukanej ...)
Nejhledanější v Malibu (perfektni komedie o bilem synkovi senatora co si hraje na drsneho cernocha, je to ulet)
Pokud člověk jednou prožil strach, stává se strach méně děsivým. Část odvahy pochází prostě z toho, že víc víme.Vévoda Leto Atreides |Brian Herbert: PkD:C|
Nemohu rict ze se mi z borata nelibil ani kousek, nektere veci jsou tam vtipne ... ale celkove to hodnotim spise za ubohy hnus ... obzvlastne nechutna a trapna je scenka kdy borat honi sveho kameramana po hotelu jak se rvou a sou pri tom nahy. Uznavam ze bejt to 2 nahy pekny holky tak by mi to nevadilo ze ... ^^ ale toto bylo fakt nechutne
Ubohý? A co? o to nejde, je to prostě sranda... ten film je celkově recese.
Dělá si prdel z lidí tím že se chová nepřirozeně a co je na tom? Je Kazach ne?
Mesto Bohu, Cerna kocka bily kocour, Zed, Dead man, Baraka, Mechanicky pomeranc, Kladivo na carodejnice, Stach a hnus v LA, Pulp fiction, Ctyri pokoje, Das boot, Monthy Pythons,Sklep,Cimrman atd.
Jednoznacne nejradsi se koukam na Zahulime uvidime! Harold a Kumar sou proste borci... akorat si musim k tomu v zit dycky neco k jidlu pac dostavam hlad kdyz je vidim