Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jseš pěkný idiot, jestli má nějaký problémy (zdravotní), a ty na ní rozjedeš, něco o tvých potřebách, tak bych se být jí na tebe vysrala já.
A navíc, existuje více možností, jak tě uspokojit, ale možná jsou ty problémy vážný, a blbě se o nich mluví a nemá možná náladu, tě uspokojovat......
Původní příspěvek od Ganja joe Zdravim Growerstvo mam tedka taky takovej mensi problem z pritelkyni sme spolu neco pres 2 mesice a posledni dobou se se mnou nechce milovat....furt se mi na neco vymlouva .....uz me to zacina fakt pekne srat...nevim co si o tom myslet.... zacinam uvazovat ze ji poslu do prdele...na co mi je holka co se mnou nechce milovat....aby me furt nekde nahanela atd..uz me nebavy travit z holkou vsechen volnej cas a nic z toho...navic sem tedka posledni dobou totalne nadrzenej....a mrda me to este vic....vysral sem se na chlastani s kamosema sem skoro furt sni a prd z toho....vubec nevim co delat sem z toho fakt v pici....koumu jestli nebude lepsi se vratit ke svymu starymu stylu ...to sem mel vic volnyho casu zabavy i sexu.... tedka nemam nic.... co myslite mam s tim seknout...
PS: ani nevim jestli to sem patri ale nenasel sem nic podobnyho na todle tema..... sem trochu na mrtky a chtel sem to ze sebe dostat
citace:
oslednich pet dni mi tvrdi ze ji boly bricho... ale podle me pekne krmi a je za tim neco uplne jinyho....fakt ze me to mrda mam sto chuti ji tedka probrat a poslat ji domu....
citace:
no nevim uz me z toho cekani zacinaj svedet koule....at se pak nedivy ze ji podvedu a vyseru se na ni... ....todlecto nemam zapotreby....
citace:
a sem nasranej fakt ultra killove....fakt ze jo jestli si semnou nezapycha ani rano tag to je konec ..............
No jestli to nedělá třeba proto, aby zjistila, jestli nejseš takovej kretén, jakej jseš
Asi ji radši pošli do háje, nic lepšího pro ni udělat nemůžeš.
jdi do háje, ženskou může bolet břicho (nebo spíše vaječníky) i celý půlrok, ale řeknu ti, že kluka který mi nevěří, že mám bolesti, bych nechtěla, a jestli lže ona, tak nevím, kdo z vás je na tom blběji,....ale to by nešla k doktorovi.
tak se držte oba.
ganja joe: šest dní je prd, mě už asi rok téměř v kuse bolí rameno
a podívej se sám do sebe a zadupej toho hnusnýho egoistu v sobě
když ten sex chvíli nemáš, blbneš jak malý děcko
to ti záleží jenom na tom co má tvoje holka mezi nohama, nebo ti záleží na ní celý?
a jak to s ní dopadlo, doufam že nic vážnýho?
to Ramon_Dexter: jestli te jako boli rameno uz rok tak to asi taky nebude jen tak. nemyslis. chodis nekdy vubec k doktorovy??? je je jako taky moc nenavstevuju ale kdyby me bolelo ramëno rok tak tam asi fakt zajdu. nebo nemas na doktory cas???
kripix: je to OT ale ok...to rameno mam spíš namrzlý, spim s otevřeným oknem, navíc to nebolí pořád, ale jenom při určitejch pohybech a jenom někdy...si myslim že je to spíš nějakej skřípnutej nerv
Kdyby ti na ní tak záleželo jak píšeš,tak by ses nechoval tak,jak se chováš!!! Musiš pochopit,že vtomle stavu nebude mit na sex ani pomyšlení. Nechapu proč jí nevěřiš,nevim proč by si to měla výmyšlet a s vaječníkama to není žadna sranda.A přesně jak píše kopřiva,kluka,kterej mi nevěří,že mam bolesti,bych nechtěla. Můj kluk byl taky nedávno nemocnej a já o něj měla velkej strach,protože nevypadal vůbec dobře a já se o něj ráda starám,
.Ale nikdy by mě nenapadlo,že by si to vymyslel. Trošku se zamysli jestli je důležitější její zdraví,nebo sex.???
Že ty bys nepohrdl ještě neznamená, že nepohrdne ona. Navíc ti garantuju, že až budeš mít něco s vnitřnostma, na sex nebudeš mít ani pomyšlení...ne že bych ti to přála.
Rameno ani koleno se nedá vůbec srovnávat...ta bolest je jiná a jak se něco děje v břiše, je to problém, ať jsou to játra, ledviny, žaludek, slinivka, apendix, močák(to všechno máš i ty)...na co si vzpomenu, to může zatraceně bolet a blbě se to léčí.
Bereš to na lehkou váhu, ale žádná sranda to není. Pro holku je to celkem tragédie, mít problémy s vaječníkama, i když si to v jistym věku nemusí připouštět. Přestaň myslet koulema a začni používat mozek! A jestli půjde na operaci, tak si asi taky nějakou dobu nevrzneš. Ale pochop, že nejdůležitější je, aby byla v pořádku.