Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
caues tady par fotecek ze 70.dne kvetu...kytix dostali posledni roztok ve stredu za tyden final solution pak uz jen enzymy a cista voda..hodlame provest flushovaci kuru co to pujde u hydra nemam zkusenosti jak dlouho to pujde ale uvidime mame plan na 14 denni flushing vcetne FS a enzymu
a pak tady mame nektere ochutnavaci fotecky co jsme s aeromanem ustrihly par palicek na kost...
Zdravím v spolek koukám krásně se to vše vydařilo a nezbývá než popřát dojezd v podobě zdárného konce a žádné problémy na poslední chvíli . (chraň bůh aby sa vyskytla nějaká plíseň) ... kluci GL v budoucnu a mnoho zážitků s aktuální modeláží..
cus pacmaku...mame s aeromanem plan v jednom tydnu nako zkombinovat FS+enzymy a v druhym tejdnu jen cistou vodu aspon tyden...uvidime je to opravdu 1.hydro takze vubec nevim jak se kytiz budou chovat ale plan je tyden fs+enzym a pak tyden voda...
ohledne ty FS a enzymu nevite nekdo jestli namichat spolecne do roztoku nebo enzym pridat pozdeji nbo dat jen FS pak vymenit roztok jen s enzymem a potom jen cistou vodu?jde mi o to jestli se enzym nebude spolecne s FS nak prebijet nebo vybijet?diky za rady a pripominky a at nam to roste
deth: no imho je zbytečný kombinovat FS s enzymy.. buď jedno nebo druhý, dal bych spíš FS..
a ten flush nemusí bejt tak dlouhej, stačí třeba 5-6dní FS a pak 3-4 dny voda a je to cajk..
podle ECčka..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
erixon,kwjeton-diky za cenny rady chlapi
nakonec se na enzym vybodneme namichal jsem roztok FS+voda 1ml/l
PH- 5.8....
EC- 0.3... a za tyden to dostane jen ph upravenou vodu na 5dni-tyden
cus mettatron-jiz davno sme ho vyndali ze skrine aby udelal prostor aeru..byla to silena bush a jinak nez vyndat hlinu se to nedalo...ta pak dozrala na balkone v zime...uz se to neda porovnavat aby to bylo racionalni..ale dle zastipku zatim zralok z aera chutna lepe nez cokoli jsem vypestoval predtim..ale zatim jsem poradne neochutnal ..takze to neni moc objektivni
hm, tak to je zajimavy, myslel bych ze to bude trpet neduhama jako hydro co se pripadny chuti tyce .. ten tvu zralok vypada lehounce hybridne takze to asi zhybridnelo spravnym smerem