Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fakt pěkná džungle, to se musí nechat . O to víc mě udivuje, že jim k takovému vzrůstu stačilo jen něco přes měsíc a když nehnojíš, tak tam musíš mít alespoň nějakou výjmečnou půdu . Jinak měl jsi nějakej zvláštní důvod to tam dávat až v červnu? A je to ze semínek, sazeniček nebo z řízků? Tipnul bych ty řízky, podle toho Afghanu, ale nejsem si jistej. Pokud jsem se trefil, tak by mě zajímalo jak byly velký, když jsi je tam sadil.
Přeju bohatou sklizeň a dobrej kouř tobě a všem ostatním pěstitelům samozřejmě taky .
no, ono to roste neco prez mesic, dneska to budou uz skoro dva mesice tam na tom mistecku, ale predtim jsem mel ten purple mesic v matkarne a ty WS jsem mel 2-3 tydny v rizkarne... Cili celkove jsou ty kytky o neco starsi. Ted uz jim bude hodne prez dva mesice... nebo to uz jsou tri? budu si to muset zacit zapisovat! hehe
Wilý Malhallo, pohled na tvou zahrádku je surely lékem pro bolavé oči. Připomíná mi to idylické časy bolšárny, kdy jsem se na podobné zahrádce seberealizoval. Dokonce i ten kopr je "luciously luxuriously and vividly green" a tak si představuji koprovku s dvanácti a po obědě vzorečky s trochou piva. Už se těším a cítím podzim v kostech. Jinak jsem do středy sám a dal bych třeba i něco loňského. Tvůj archiv by byl jistě překrásným objektem loupeže v gurmánské travní detektivce. Asi to zkonzultujeme a já jí pak zkusím napsat.
Víš jak nerad posílám Karmu těm, kteří ji nepotřebují, ale tady jí vyrazíš i ze mě.