Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja doporucuju Futuramu. Je to fakt vybornej serial. Na zhulenost idealni......Akorat asi moc hulim protoze jsem uz vsechny dily videl nejmin trikrat.......
Původní příspěvek od M@rty Ja doporucuju Futuramu. Je to fakt vybornej serial. Na zhulenost idealni......Akorat asi moc hulim protoze jsem uz vsechny dily videl nejmin trikrat.......
NEasi a je skutecne jen 5 serii jo? pripada mi to dost malo...
Nazdar, nedavno som zhliadol tieto 3 filmy a musim uznat, ze plne vynahradili moj filmovy deficit dobreho filmu.
The Prestige - vychytany film
Perfume - The story of murderer - ku konci filmu som nato cumel ako vyhulena ropucha, vyborny film.
Pan's Labyrinth - a tento film mi dnes vnutil slzu do oci. Velmi zaujimavy a originalny film, ale vidiet ho zhuleny - asi by som sa pri niektorych scenach zblaznil. (Kto uvidi, pochopi)
zdarec
hledam nazev strasne zhuleneho serialu jmenova se to nejak asi tak: spong bong hemp pants nebo tak nejak?? muzete mi poradit??? kdyz tak hodte link na stahnuti
Dik
ahoj,
Sileni od pana Svankmajera se mi zda velmi dobre, je to i docela legrace a pekne napohled, az na par nelogicnosti na zaver (ktere jsem, ale mozna jen nepochopil)....
Obsluhoval jsem anglickeho krale, moc se mi libil, trefna kritika byla v Zelenym Roulovi -Kyc je realita , z niz jsme vypreparovali smrt.
Jinak spousta docela inspirujicich erotickejch scen..
Původní příspěvek od Vochomurka zdarec
hledam nazev strasne zhuleneho serialu jmenova se to nejak asi tak: spong bong hemp pants nebo tak nejak?? muzete mi poradit??? kdyz tak hodte link na stahnuti
Dik
Sponge Bob Square Pants ale jo, spong bong hemp pants, proč ne
**film šílení se mi líbil(některý části až nechutný,ale to se dalo čekat),,až sem se podívala na další kratší filmy od svangmajera...doporučovala bych ukázku stolování,,,kdy kraus ještě s jedním týpkem začnou jíst svoje oblečení,talíř, židle, stůl a všechno co se dá,,jelikož maj hlad a čišník si jich nevšímá a vždycky jenom rychle prokmitá kolem ***
Původní příspěvek od mrakoplas Obsluhoval jsem anglickeho krale, moc se mi libil...
Z toho jsem měl nepopsatelný pocity. Hlavně ta část s němcema. Zajímavej příběh. Trochu mi to připomínalo Švejka, ale tady jsem mu tu naivitu věřil ještě o trochu víc.
„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“
„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce." Henry Ford , 1922
"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."