Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co filmečky? Na jakej se rádi díváte zpečený?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 70 71 72 73 74 »
Autor
Téma 
M@rty
Nový Člen

Karma uživatele M@rty - 12% Pěstitelská

Pohodička :-) Příspěvek č. 1137

Ja doporucuju Futuramu. Je to fakt vybornej serial. Na zhulenost idealni......Akorat asi moc hulim protoze jsem uz vsechny dily videl nejmin trikrat.......

Old Post 31-01-2007 v 13:37 PM
M@rty je offline   Profil uživatele M@rty   Find more posts by M@rty   Foto galerie člena M@rty   Click here to Send M@rty a Private Message   Add M@rty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Re: :-) Příspěvek č. 1138

citace:
Původní příspěvek od M@rty
Ja doporucuju Futuramu. Je to fakt vybornej serial. Na zhulenost idealni......Akorat asi moc hulim protoze jsem uz vsechny dily videl nejmin trikrat.......

NEasi a je skutecne jen 5 serii jo? pripada mi to dost malo...

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 31-01-2007 v 18:43 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
M@rty
Nový Člen

Karma uživatele M@rty - 12% Pěstitelská

Re: Re: :-) Příspěvek č. 1139

NEasi a je skutecne jen 5 serii jo? pripada mi to dost malo... [/B][/QUOTE]

Jo, je jenom 5 sérií, taky mě to sere ale nekde jsem cetl ze na konci roku 2007 by mela vyjit šestá......Ale takovýchhle prognóz je plnej net.......

Old Post 01-02-2007 v 14:50 PM
M@rty je offline   Profil uživatele M@rty   Find more posts by M@rty   Foto galerie člena M@rty   Click here to Send M@rty a Private Message   Add M@rty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan Muškát
Stálý Člen

Karma uživatele pan Muškát - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 1140

Blbec k večeři...nejlepší!!!

Až budu veliký, bude ze mě dědek kořenář!

Old Post 01-02-2007 v 15:12 PM
pan Muškát je offline   Profil uživatele pan Muškát   Find more posts by pan Muškát   Foto galerie člena pan Muškát   Click here to Send pan Muškát a Private Message   Add pan Muškát to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pan Muškát! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
steve
Stálý Člen

Karma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% PěstitelskáKarma uživatele steve - 83% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1141

Running scared. doporučuju. Ale zpečený sem nebyl

Old Post 02-02-2007 v 14:42 PM
steve je offline   Profil uživatele steve   Find more posts by steve   Foto galerie člena steve   Click here to Send steve a Private Message   Add steve to your buddy list     Navštiv homepage uživatele steve! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 1142

Little Miss Sunshine.

Marihuana je dar.

Old Post 03-02-2007 v 22:21 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 1143

Nazdar, nedavno som zhliadol tieto 3 filmy a musim uznat, ze plne vynahradili moj filmovy deficit dobreho filmu.

The Prestige - vychytany film

Perfume - The story of murderer - ku konci filmu som nato cumel ako vyhulena ropucha, vyborny film.

Pan's Labyrinth - a tento film mi dnes vnutil slzu do oci. Velmi zaujimavy a originalny film, ale vidiet ho zhuleny - asi by som sa pri niektorych scenach zblaznil. (Kto uvidi, pochopi)

Old Post 05-02-2007 v 15:38 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vochomurka
Stálý Člen

Karma uživatele Vochomurka - 61% PěstitelskáKarma uživatele Vochomurka - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 1144

zdarec
hledam nazev strasne zhuleneho serialu jmenova se to nejak asi tak: spong bong hemp pants nebo tak nejak?? muzete mi poradit??? kdyz tak hodte link na stahnuti
Dik

Hulte!!

_nou nejms out_ - Zgouřeno

Old Post 07-02-2007 v 14:06 PM
Vochomurka je offline   Profil uživatele Vochomurka   Find more posts by Vochomurka   Foto galerie člena Vochomurka   Click here to Send Vochomurka a Private Message   Add Vochomurka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Yoll
Stálý Člen

Karma uživatele Yoll - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1145

ahoj,
Sileni od pana Svankmajera se mi zda velmi dobre, je to i docela legrace a pekne napohled, az na par nelogicnosti na zaver (ktere jsem, ale mozna jen nepochopil)....

....tak za tohle mě bůh určitě zabije...

Old Post 09-02-2007 v 17:20 PM
Yoll je offline   Profil uživatele Yoll   Find more posts by Yoll   Foto galerie člena Yoll   Click here to Send Yoll a Private Message   Add Yoll to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 1146

Obsluhoval jsem anglickeho krale, moc se mi libil, trefna kritika byla v Zelenym Roulovi -Kyc je realita , z niz jsme vypreparovali smrt.
Jinak spousta docela inspirujicich erotickejch scen..

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 10-02-2007 v 13:47 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1147

Puls. má vynikající atmosféru. po první sebevraždě je krásně dynamický, vřele doporučuju. http://www.horror.cz/hororove-filmy...pulse-2006_543/

!

Po pár letech zpět.

Old Post 10-02-2007 v 22:14 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
absinthová víla
Stálý Člen

Karma uživatele absinthová víla - 12% PěstitelskáKarma uživatele absinthová víla - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 1148

citace:
Původní příspěvek od Vochomurka
zdarec
hledam nazev strasne zhuleneho serialu jmenova se to nejak asi tak: spong bong hemp pants nebo tak nejak?? muzete mi poradit??? kdyz tak hodte link na stahnuti
Dik

Sponge Bob Square Pants
ale jo, spong bong hemp pants, proč ne

CARPE DIEM

Old Post 10-02-2007 v 22:18 PM
absinthová víla je offline   Profil uživatele absinthová víla   Find more posts by absinthová víla   Foto galerie člena absinthová víla   Click here to Send absinthová víla a Private Message   Add absinthová víla to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viva
Stálý Člen

Karma uživatele Viva - 0% PěstitelskáKarma uživatele Viva - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1149

**film šílení se mi líbil(některý části až nechutný,ale to se dalo čekat),,až sem se podívala na další kratší filmy od svangmajera...doporučovala bych ukázku stolování,,,kdy kraus ještě s jedním týpkem začnou jíst svoje oblečení,talíř, židle, stůl a všechno co se dá,,jelikož maj hlad a čišník si jich nevšímá a vždycky jenom rychle prokmitá kolem ***

RASTA

Old Post 13-02-2007 v 08:55 AM
Viva je offline   Profil uživatele Viva   Find more posts by Viva   Foto galerie člena Viva   Click here to Send Viva a Private Message   Add Viva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 1150

citace:
Původní příspěvek od mrakoplas
Obsluhoval jsem anglickeho krale, moc se mi libil...

Z toho jsem měl nepopsatelný pocity. Hlavně ta část s němcema. Zajímavej příběh. Trochu mi to připomínalo Švejka, ale tady jsem mu tu naivitu věřil ještě o trochu víc.

Old Post 14-02-2007 v 09:48 AM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shandy
Stálý Člen

Karma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% PěstitelskáKarma uživatele Shandy - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1151

Já se rád koukám vypečenej na psycho horory a huličský komedie.saw 1,2,3,.Kdo Hulí ten umí-klasika,Zahuíme uvidíme,brak.

Old Post 14-02-2007 v 13:52 PM
Shandy je offline   Profil uživatele Shandy   Find more posts by Shandy   Foto galerie člena Shandy   Click here to Send Shandy a Private Message   Add Shandy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr. Figaro
Stálý Člen

Karma uživatele Mr. Figaro - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 1152

teď sem si stáh film
BORAT a skoro sem umřel smíchy....... .....

Kdo to neviděl, tak vřele doporučuju......

.................

projekt Venus
Zeitgeist movement

„Kdo se zeptá, vypadá jako hlupák pět minut. Kdo se nezeptá, bude hloupý celý život.“

„Je s podivem, že většina lidí na světě nechápe náš peněžní a bankovní systém, protože kdyby ho chápali, věřim, že by byla revoluce ještě dřív, než by ráno vyšlo slunce."
Henry Ford , 1922

"Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali."

Old Post 15-02-2007 v 00:43 AM
Mr. Figaro je offline   Profil uživatele Mr. Figaro   Find more posts by Mr. Figaro   Foto galerie člena Mr. Figaro   Click here to Send Mr. Figaro a Private Message   Add Mr. Figaro to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Mr. Figaro! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:38 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 70 71 72 73 74 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás