Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Proč??????
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

jj to jsem psal ze rust je rychlejsi, ale po prepnuti je nevyzpitatelny a uz sakra musis neco o tom systemu a odrude vedet , jen koukni na Sinuheta,Detha jak jim to vyrostlo ci Kwjetone ,jak mu to roste a prej SB po prepnuti moc neroste, tak jsem zvedavej jak moc nevyroste.I kdyz ted predbiham.
Co se tyce hnojek, tak to je uz strasne individualni, ja jsem do pestovani sel uplne nezkusenej, takze jsem si hnojky kupoval sam jen pro sebe, za tu cenu muzu rict ze se mi to vyplatilo vic nez hydro. Pochybuju ze hnojky te vyjdou levnejs do hydra nez hliny.
Kazdej je jinej a kazdymu vyhovuje neco jinyho a to at si rozhodne sam, ja jen napsal, jasny fakta. Sam pestitel se rozhodne co je pro neho lepsi, co je pro nekoho jednoduchy je pro nekoho slozity a na opak.

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Old Post 11-02-2007 v 15:57 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

mrakoplas: ale jo, docela to roste mrkni sám

muj názor je takovej, že čim míň substrátu použiješ, tim líp..
proto jsem se rozhodl pro aero..

jde o to, že u hydroponie máš veškerej průběh života kytek pod kontrolou, kytky na měny reagujou rychlejc, můžeš je bez obav proplachovat, čeokovat kořeny apod.

co se týče hnojiv, tak si myslim, že v tom není vůbec žádnej rozdíl, kdybych přešel zpátky na hlínu, tak si pořád budu kupovat stejný hnojiva jako teď ted (ne AHčka ) rozhodně bych se nevracel k wuxalu a obmku..

apropo - za dobrou hlínu a květináče dáš min. stejně jako za dobrý hydro, o tom jsem se přesvědčil live! akorát teda nesmíš bejt línej a zbastlit co se dá, ale to není zas takovej problém.. takový nftčko postavíš za pakatel a jak to v tom roste! a kvete..

ph roztoku do hlíny stejně měříš (kapkama za 40,-) a ec metr je už jen taková vychytávka pro hračičky, jak řiká vojd..

jediný co bych zvažoval na hlíně je chuť, ale podle mě dobře vypěstovaná kytka z dobrý matky bude chutnat dycky..

tagže asi tak..

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 11-02-2007 v 16:51 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 35

citace:
Původní příspěvek od Kwjetoň

muj názor je takovej, že čim míň substrátu použiješ, tim líp..
proto jsem se rozhodl pro aero..

na tom neco bude,mam ted po trech kytkach v truhliku a rostlo to nejpekelneji co zatim pamatuju.

posudte sami,3dny vzpamatovak pod zarivkou,17 dni pod 250w a šup je na kvet-pletivo 115x60cm jakz takz zaplneno.To vsechno pri 16/8! po prepnuti mi to brutalne prerostlo,ale i toho se da vyuzit jak psal voidman.A vynos? to teprv uvidite co je v hline
vlastne ne,mistr Scrooga uz to ukazal :-)

Old Post 11-02-2007 v 17:22 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Obecné Příspěvek č. 36

citace:
Původní příspěvek od xerthon

vlastne ne,mistr Scrooga uz to ukazal :-)

to je taky pravda.. ale řekni mi, kdo v hlíně dokáže to co on? a navíc s wuxalem a obmkem
když si to tak přeberu, tak si pomalu začínám myslet, že to nebyl obyčejnej člověk, ale nějakej čaroděj ze země X, kde se válčilo palicema afgánu a šlechtickej titul se uděloval za nejlepší ganjovej štrůdl..

imho pozemšťan dosáhne lepších výsledků s hydrem..

ale proti gustu žádnej dišputát, žejo..

I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.

Naposledy upravil Kwjetoň 11-02-2007 v 20:07 PM

Old Post 11-02-2007 v 17:59 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Hnojivo se do hydra dava v nizsich koncentracich nez do hliny. Vizte napriklad metrop http://www.metrop.nl/eng/4b%20index...onics%20eng.htm
nahore si muzete prepinat schemata pro ruzna media. Otazkou je, ze treba v mem NFT bych teoreticky mel mit spotrebu cca 40 l roztoku na tyden. Nevim zda bych za tyden nalil 40 l zalivky i do hliny. Ale myslim, ze je to docela mozne. Vlastne staci min, protoze ta zalivka do hliny je koncentrovanejsi.
Co se tyce prerustani, nejvetsi prerust jsem mel v hline. To jsem musel i lamat. To je spise dano nezkusenosti. Vetsina lidi to asi napoprve podceni at pestuje v cemkoliv.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 11-02-2007 v 18:07 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 38

citace:
Původní příspěvek od Kwjetoň

to je taky pravda.. ale řekni mi, kdo v hlíně dokáže to co on? a navíc s wuxalem a obmkem
když si to tak přeberu, tak si pomalu začínám myslet, že to nebyl obyčejnej člověk, ale nějakej čaroděj ze země X, kde se válčilo palicema afgánu a šlechtickej titul se uděloval za nejlepší ganjovej štrůdl..

imho pozemšťan dosáhne lepších výledků s hydrem..

ale proti gustu žádnej dišputát, žejo..

he,tak to jsem asi taky z vesmiru :-)
podivej na me hydro-toto je muj osobni duvod,to proto se hydra bojim jako cert kříže

https://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=3

a moji prvni hlinu z rezu si videl.Proto hlina.

ale je dobře,ze jste...jsem totiz vsezravec :-)

scrooga je borec,ze to dokazal v prostoru 80x60 tušim.

Old Post 11-02-2007 v 19:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 39

nevim jak je to s těma koncentracema, já se řídim podle EC který leju do hydra i hlíny stejný, nebo ne? akorát u hlíny začnu trochu pozdějc, kvůli živinám, který tam jsou..

Old Post 12-02-2007 v 10:50 AM
bassman
Stálý Člen

Karma uživatele bassman - 84% PěstitelskáKarma uživatele bassman - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

Ja ted jedu poprve hlinu 250W SOG a prilis se mi nedari,premyslim,ze to vyplnim(zatim 14/22) necham dojet a pak voala bubbler,tak tretina kytek je ok,zbytek pokroucene az zdeformovane listy,odspodu nektere zloutnou a malo listu,PH hliny namatkove zmerene cca 6,mereno PH papirky,voda 6-7,teplota 28/22,vlhkost zduvodu reklamace meraku nemerane,zvlhcovacka jede za dobu svetla nonstop,voda z hadice kape do nadobky,ale cerstve rezy sli na dva dny pod urizlou PET lahev,hnojeno az po cca 14dnech malou davkou obm,zalevano stejnou davkou az po vyschnuti zhruba vzdy po dvou dnech,jinak 2 matky pod 2xTLD 865 jsou ok zdrave,vsude je totozny mix substratu(lehce predhnojeny od vyrobce-10%Dolom.vapenec,10%Perlit,40%Zahr.subst,10%Pisek,30%Pro pokoj.rostl),porad se mi to nedari srovnat.JElikoz mi po otcovi zbylo hodne veci z akvaristiky i vzduchovadla tak myslim ze dalsi varka bubbler je nutnost zkusit.Myslim, ze ste me presvedcili z hliny je akorat bordel a misty problemy:-)

Old Post 12-02-2007 v 14:49 PM
bassman je offline   Profil uživatele bassman   Find more posts by bassman   Foto galerie člena bassman   Click here to Send bassman a Private Message   Add bassman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mrakoplas
Stálý Člen

Karma uživatele mrakoplas - 70% Pěstitelská

hlina, hnojiva Příspěvek č. 41

Zaklad u hliny je dobre namichani o kterym je tu tolik napsano, ze je snad nemozny ho udelat spatne, pokud budes dobre hledat.
Tak jeste naposled moje poznatky z hliny.
Zkousel jsem tri druhy subs. a ten nejlepsi byl v mem scrogu, okoukanej od jiz zde zminovaneho kolegy carodeje ze zeme X (citace Kwjeton),tak ja jako anti-carodej jsem ho okopiroval odtud a byl jsem max. spokojenej.
Hnojeni zaclo az nekdy po 14.dnech po zasazeni rizku do hliny(pouze par-krat phytaminem)
koncentrace na zacatku polovicni podle tabulek na flasce , nakonec se dostala az na 4nasobek a v poho.
Ale priste asi zkusim nejaky bio hnojeni.
2 bassman- podle tveho slozeni hliny soudim ze ti tam velmi chybi slozka dusiku, ktera je nejdulezitejsi v rustu a i v kvetu je zapotrebi. Na dusik mam ty hovna kalifronskej zizal(vermikompost) a je to fakt super. Jinak taky jsem jednou michal zahr.sub. s pokoj. sub. a rekl bych ze to nedela dobre.
Jinak jeste vyhoda hliny je ,ze vetsinou muzes hnojit i hnojkama na hydro, ale hnojky pouze na hlinu nemuzes pouzit do hydra.Pokud se nemylim, jsem to nekde slysel.

Pokrok je možný jedině tehdy, když se inteligentně porušují zákony.
Boleslav Barlog
COB,Chronic, Cinderella99, Great white sharks, Agent Orange, Sour Jack, Belladonna, Belladonna, Orange Bud(out) Zvýšení objemu nádrže zvlhčovačky SPS 808 PG-13 Heriuana

Naposledy upravil mrakoplas 19-03-2007 v 17:13 PM

Old Post 12-02-2007 v 16:02 PM
mrakoplas je offline   Profil uživatele mrakoplas   Find more posts by mrakoplas   Foto galerie člena mrakoplas   Click here to Send mrakoplas a Private Message   Add mrakoplas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

...hlina je podle me nejlepsi - je to prirozeny prostredi kytky...chutove se hline zadny hydro nevyrovna...a navic odpada ta pakarna s ec...

Old Post 12-02-2007 v 17:55 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAG OF MORD
Stálý Člen

Karma uživatele DAG OF MORD - 83% PěstitelskáKarma uživatele DAG OF MORD - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 43

bubik, Ja to nechápem, tým že kvetinu hnojíš kazíš jej chuť, a tým pádom ju treba flušovať. Flušing je najlepší v hydro, tým pádom je chuť z kvalitného hydra neporovnatelne lepšia. Alebo sa mýlim.

| Rád by som sa predstavil! | Začíname, mamičkáreň! |
| Chytač rýb fajka sklo 40mm. | Môj vlastný wallpaper. |

Old Post 12-02-2007 v 18:18 PM
DAG OF MORD je offline   Profil uživatele DAG OF MORD   Find more posts by DAG OF MORD   Foto galerie člena DAG OF MORD   Click here to Send DAG OF MORD a Private Message   Add DAG OF MORD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

Dag:...ja si nemyslim ze hnojenim kazis chut...kdyz to neprestrelis tak ani nemusis delat flushing...rozdil je v tom ze z hliny si kytka vezme i smrad z mrtvejch zizal a vubec ze vsech tech sracek, ktery se v ty hline prirozene rozkladaj...to logicky ovlivni vyslednou chut modelu...a u hydra takovy podminky nemas...

Old Post 12-02-2007 v 18:33 PM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DAG OF MORD
Stálý Člen

Karma uživatele DAG OF MORD - 83% PěstitelskáKarma uživatele DAG OF MORD - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

bubik, to jo, chuť kvetiny pestovanej v hline je rozhodne exotickejšia .

| Rád by som sa predstavil! | Začíname, mamičkáreň! |
| Chytač rýb fajka sklo 40mm. | Môj vlastný wallpaper. |

Old Post 12-02-2007 v 18:36 PM
DAG OF MORD je offline   Profil uživatele DAG OF MORD   Find more posts by DAG OF MORD   Foto galerie člena DAG OF MORD   Click here to Send DAG OF MORD a Private Message   Add DAG OF MORD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Mě přijde, že hlína dokáže nabídnout širší rejstřík chuti. Zatim, co jsem zkoušel ochutnat hydro, tak mi všechny připadaly, že jim chybí "nohy", který pevně stojej na(v) hlíně. Já mám určitě bohatší chuťovej zážitek, když si pochutnávám na hlíněa hydro skunky mě nelákají.

- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -

Old Post 19-03-2007 v 12:49 PM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
prenda
Šiškula

Karma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% PěstitelskáKarma uživatele prenda - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Až mě někdo dá ochutnant hydroskunk, který bude mít chuťově co nabídnout rozmazlenýmu hlínaři, klidně změním názor. Ale zatím jsem zkoušel spousty modelů od různých pěstitelů a žádný to nedokázal.

Samozřejmě záleží na individuálních požadavcích spotřebitele. Někdo preferuje superčistý propláchnutý model, někdo zase má rád chuť skunku a bio hnojiv z ne 100% propláchnutý země.

Ještě dodatek. "Za pár" dojedu svůj 1. drip s RW rohožema hnojený B'Cuzz a jsem na to teda hodně zvědavej .

Old Post 21-03-2007 v 11:02 AM
prenda je offline   Profil uživatele prenda   Find more posts by prenda   Foto galerie člena prenda   Click here to Send prenda a Private Message   Add prenda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 48

citace:
Původní příspěvek od plha
. Hlina je vice DiY. Za ty roky, co na G jsem tak jenom vidim tu prumerovitost. Lidi zajdou do Gshopu, daji 20000 za drip a fertig...

i hydro může bejt total DIY.. stačí trocha invence, průměrně šikovný ruce a neni co řešit..

kytky hnojíš stejně, tak co..

jedinej rozdíl je v zemitosti chuti, kterou v hydru nedosáhneš, ale to už je jen takovej malej ústupek, kterej se dá vykompenzovat třeba kratším vegetem apod..

hlína je fajn, hydro je jednodušší a třeba ne tak tasty ale má taky něco do sebe..

hehe to je jako když se chlapi hádaj esi sou lepší slípky nebo trencle, taky záleží na gustu.. a proti němu žádnej dišputát!!

Old Post 22-03-2007 v 09:52 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:00 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás