Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Konopné Umění » Akty growerů
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 15 16 17 18 19 »
Autor
Téma 
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 257

pačmák má náhodou dobrou hruď

Old Post 08-01-2007 v 09:26 AM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dejaVuCV
Stálý Člen

Karma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% Pěstitelská

Sem se musel opit a probudit, abych tohle udelal. Tak rychle :D Příspěvek č. 258

Nocni kosilka od Jesuse
Na ten bordel plsz nekoukejte.

Ranní ptáče dál doskáče, víc sežere a dřív chcípne.
1st dejaVu's 200W CFL kalfas bubbler <(--=< sklizeno, zhuleno

Old Post 13-01-2007 v 13:42 PM
dejaVuCV je offline   Profil uživatele dejaVuCV   Find more posts by dejaVuCV   Foto galerie člena dejaVuCV   Click here to Send dejaVuCV a Private Message   Add dejaVuCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 259

dejaVuCV: pěkný... Hlavně to pózování..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 13-01-2007 v 14:34 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 260

JJ slusi ti to parde

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 15-01-2007 v 12:48 PM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 261

Jsem dostal nápad - až seženu foťák a někoho, kdo se mě nebude bát fotit

pro lowerydera - já jsem kokot, uchyl a hlavně terorista, takže čekej balíček

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 15-01-2007 v 19:08 PM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dejaVuCV
Stálý Člen

Karma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% PěstitelskáKarma uživatele dejaVuCV - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 262

Diky za ohlasy, sem necekal

Ranní ptáče dál doskáče, víc sežere a dřív chcípne.
1st dejaVu's 200W CFL kalfas bubbler <(--=< sklizeno, zhuleno

Old Post 15-01-2007 v 20:58 PM
dejaVuCV je offline   Profil uživatele dejaVuCV   Find more posts by dejaVuCV   Foto galerie člena dejaVuCV   Click here to Send dejaVuCV a Private Message   Add dejaVuCV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 263

chodče chodče,tak sem taky něco prdni ne hodnotíš tady s ženskejma ,ale měl bys být spíš hodnocen

Old Post 18-01-2007 v 17:10 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 264

ANTIFUCK

Old Post 30-01-2007 v 23:26 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 265

claune kurnik to to je napad skode ze ne muj....

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 06-02-2007 v 06:00 AM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pupiset
Stálý Člen

Karma uživatele Pupiset - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 266

Moje malickost aka Lebowsky

Pupisetuv OUT

*Kalfas factory

Fajfka kifu před snídaní dá muži sílu sta velbloudů na dvoře

Old Post 06-02-2007 v 06:58 AM
Pupiset je offline   Profil uživatele Pupiset   Find more posts by Pupiset   Foto galerie člena Pupiset   Click here to Send Pupiset a Private Message   Add Pupiset to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 267

Toť když jsem narazil na tenhle thread, tak jsem původně nemínil příspívat, ale pak jsem se jednou zhulákal a něco pro vás pořídil

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 08-02-2007 v 20:04 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 268

Tak to už je na podprsenku Porsaku pěkný dvojky

chronic 70W by khook

FREESTYLE PLANTAGE box

The biggest khook on the world

Old Post 09-02-2007 v 06:10 AM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Už shánim podprdu Příspěvek č. 269

Ale jo, zkoncetrovat je trošku do špičičky, možná by leckterá holka měnila (teda ta moje už teď tvrdí, že je mám větší než ona, no pravda že prsa po taťkovi má, ale ten očividně necvičil)

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 09-02-2007 v 19:19 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strihorukyeduar
Stálý Člen

Karma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% PěstitelskáKarma uživatele strihorukyeduar - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 270

Kusy mého těla

Můj OUTDOOR 2006
Moje ŠALVĚJKA DIVUTVORNÁ
Můj předměstský OUTDOOR 2009

Old Post 04-03-2007 v 19:22 PM
strihorukyeduar je offline   Profil uživatele strihorukyeduar   Find more posts by strihorukyeduar   Foto galerie člena strihorukyeduar   Click here to Send strihorukyeduar a Private Message   Add strihorukyeduar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
virgill
Stálý Člen

Karma uživatele virgill - 47% PěstitelskáKarma uživatele virgill - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 271

strihorukyeduar ...udy Kusaje a kusy Udaje...

Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead

Old Post 04-03-2007 v 20:34 PM
virgill je offline   Profil uživatele virgill   Find more posts by virgill   Foto galerie člena virgill   Click here to Send virgill a Private Message   Add virgill to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virgill! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 272

Zedy: Asi nebudeš publikovat svoje pěstění, co???

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 19-03-2007 v 16:49 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:47 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 15 16 17 18 19 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás