Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » mini ukritý box
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 8 9 10 11 12 »
Autor
Téma 
LIX
Stálý Člen

Karma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 145

Aktualizácia

legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.

Old Post 03-02-2007 v 17:27 PM
LIX je offline   Profil uživatele LIX   Find more posts by LIX   Foto galerie člena LIX   Click here to Send LIX a Private Message   Add LIX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 146

no nato ze to pestujes pod usporkami je to dost dobre ... inac myslim ze obycajna usporka alebo aspon nejaka philipska trebars 22w ma asi cez tisic lumenov mozno aj 1300 ak sa nemylim .... ja vedsinou pod usporkami zakorenujem odrezky alebo ju pouzivam zo zaciatku rastu a potom to davam vonku alebo na okno ale tak drzim palce ak to chces skusit do konca ... no som zvedavy ....cav

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 04-02-2007 v 13:46 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Karma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% PěstitelskáKarma uživatele LIX - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 147

Nemíliš sa má okolo tých 1300 lm. Ja rozmýšlam že si tam spravím taký panel z 60 LED 20 modrých a 40 červených
Chcem sa spýtať či mám ganiu hnojiť aj ked ju budem chcieť už vyšklbnúť, alebo ju mám zaliavať potom už iba z vodou?

legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.

Old Post 04-02-2007 v 20:36 PM
LIX je offline   Profil uživatele LIX   Find more posts by LIX   Foto galerie člena LIX   Click here to Send LIX a Private Message   Add LIX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mirosk
Stálý Člen

Karma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% PěstitelskáKarma uživatele mirosk - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 148

smrt treba naplanovat, ak ju uz ides zabit tak sa robi flushing, tj. niekolko dni pred koncom sa rastlina tzv. precistuje aby sa odstranila chut hnojiv, cize napr. 10 dni ju budes zalievat iba cistou vodou http://pestujem.jinak.cz/index.php/Pestovani/Flushing

Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASK DÓZABONG

Naposledy upravil mirosk 05-02-2007 v 08:45 AM

Old Post 05-02-2007 v 06:02 AM
mirosk je offline   Profil uživatele mirosk   Find more posts by mirosk   Foto galerie člena mirosk   Click here to Send mirosk a Private Message   Add mirosk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 149

Daka za radu
V tomto krpatom priestore je skoro nemožné pestovať, už začínam mať s toho nervy, pridal som k rastline večší ventík aby ju poriadne prefúkalo, účelom prefúkania chcem dosiahnuť šišatejšiu rastlinu )
Pozrite ako to tam mám všetko narvané

legalized marihuana!!!!

Old Post 05-02-2007 v 12:35 PM
sting
Stálý Člen

Karma uživatele sting - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 150

už si přepnul?? na 12/12??

Jedeme dál.....!!!!

Old Post 05-02-2007 v 14:42 PM
sting je offline   Profil uživatele sting   Find more posts by sting   Foto galerie člena sting   Click here to Send sting a Private Message   Add sting to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 151

Ano

legalized marihuana!!!!

Old Post 05-02-2007 v 14:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 152

no ja se nestacim divit ze z toho neco vubec je, kazdopadne je to prukopnicka zkouska...drzim palce at je na konci nakej slusnej produkt, jsem zvedav,

Old Post 05-02-2007 v 16:15 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hempstar
Nový Člen

Karma uživatele Hempstar - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 153

máš to celkom dobre vymyslené, aj ja som rozmyšlal že by som si niečo take vyrobil ale nemam premyslené že kde by som "skriňu" skril. Fotrovci mi určte pestovať nedovolia ale čo už......už sa teším na tvoj výsledok

Legalize it

Old Post 06-02-2007 v 16:02 PM
Hempstar je offline   Profil uživatele Hempstar   Find more posts by Hempstar   Foto galerie člena Hempstar   Click here to Send Hempstar a Private Message   Add Hempstar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 154

Tak si do neakého kútiku nazbieraj neaký bordel, alebo si to sprav v pivnici, alebo také niečo, ja som strašne túžil mať indoor, tak ho aj mám, najprv som sa bál že čo ked mi to fotrovci nájdu? Ale teraz mi je to jedno, proste sa rád starám o krásne, ušlachtené rastliny

legalized marihuana!!!!

Old Post 06-02-2007 v 16:08 PM
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 155

Hy3nA Ale pozor na to že ak to chceš mať v takom malom boxe nieje to zdaleká takéjednoduché ako to pestovať v neakej normálnej skrini, ja tam mám proste brutálne málo priestoru, ale ako vidíš darí sa mi aj tak a musím to ohýbať a zistil som že ked budem mať rastlinu nabudúce velkú asi 12cm prepnem na kvet a už skôr začnem ohýbať aby som mal s toho presne to čo s toho mať chcem
Držím palce

legalized marihuana!!!!

Old Post 07-02-2007 v 19:37 PM
Hy3nA
Stálý Člen

Karma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% PěstitelskáKarma uživatele Hy3nA - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 156

no plánuju novou skrinku ale když to nevyjde tak nakoupim ais něhjakej basák

Hyena je nedotáčivá!

http://www.stop-rybam.unas.cz

Old Post 08-02-2007 v 14:02 PM
Hy3nA je offline   Profil uživatele Hy3nA   Find more posts by Hy3nA   Foto galerie člena Hy3nA   Click here to Send Hy3nA a Private Message   Add Hy3nA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 157

V pohode
Pridal som new foto, mám v tom trocha chaoz, no čo už

legalized marihuana!!!!

Old Post 08-02-2007 v 14:11 PM
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 158

napiš mi že čo všecko ti na to svieti? vieš akú tam maš teplotu tma noc? hnojil si to_? zakryvaš to reprakom naspäť?

OUT_05-06-07-2008
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku
Prenos rastliniek_!
Ako funguje hemisfera mozgu_!
Poľnohospodár telom aj dušou_!
Zi tak,aby ked zomrieš,sa všetci Tvoji známi začali nudiť...
S pozdravom Jozef Kocik pre koktavých stačí iba Jozef

Old Post 08-02-2007 v 14:29 PM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 159

Tak svieti mi tam jedna 11W žiarivka na ktorej mám tienidlo, teplotu som meral, ale zabudol som, ešte dnes to sem napíšem, hnojím to každých 5 dní, ano mám tam tie repráky stále dané, sú úzke takže to nezavadzia

legalized marihuana!!!!

Old Post 08-02-2007 v 15:52 PM
LIX
Stálý Člen

Příspěvek č. 160

Takže ked svietim mám teplotu 30 stupnov a ked nesvietim 23 stupnov, mne sa to zdá ok

legalized marihuana!!!!

Old Post 08-02-2007 v 20:28 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 8 9 10 11 12 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás