Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » uplnej zactecnik.....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
LordPepino
Stálý Člen

Karma uživatele LordPepino - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

ok dik moc ste mi pomohly

Můj 1.grow 2x řezivo Nebula 125w Nlite Purple SKLIZENO
Můj 2. grow 10x California Orange Bud 125w Nurturelite Purple

Old Post 22-01-2007 v 17:25 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

a jakou watáž sis objednal?

Old Post 22-01-2007 v 18:40 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

70w na zacatek mi to staci nejsem az takovej velkej hulic a chci to jen pro sebe a pro kamarady nechci to prodavat........

Old Post 22-01-2007 v 19:22 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mc.Dada
Nový Člen

Karma uživatele Mc.Dada - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Cus lidi chtěl sem se zeptat dělám si skřín má rozměry 130x94x40.A budu do toho dávat 300W světlo??Co myslíte stačí to? A eště něco měl by zvás někdo nějaký semeno na prodej a kolik by mělo bejt v tý skříncě přibližně stupnu díky moc !

Tomáš

Old Post 22-01-2007 v 23:15 PM
Mc.Dada je offline   Profil uživatele Mc.Dada   Find more posts by Mc.Dada   Foto galerie člena Mc.Dada   Click here to Send Mc.Dada a Private Message   Add Mc.Dada to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

Mc.Dada: zasíráš tady thread!!!! máš to všechno ve FAQ čti FAQ a zase FAQ! 300W asi ne takové watáže se nedělají máš 70,100,150,200 ale to je Nurturelite,250,400,600,750 a 1000 watt! hledej ve FAQ nebo to zadej do vyhledávání určitě to tu někde najdeš! peace

Old Post 23-01-2007 v 04:56 AM
Host
Host

Příspěvek č. 22

http://kris.wu.cz/ to je tvuj web??

Old Post 25-01-2007 v 16:13 PM
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

ne to je stranka myho brachy......

Old Post 25-01-2007 v 18:36 PM
Host
Host

Příspěvek č. 24

LordPepino :
jsem si rikal, ze by jsi mnel 14

Old Post 25-01-2007 v 18:39 PM
Chuck Taylors
Stálý Člen

Karma uživatele Chuck Taylors - 88% PěstitelskáKarma uživatele Chuck Taylors - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

Jo tak tvyho brachy tak to joo to joooo

Old Post 26-01-2007 v 20:08 PM
Chuck Taylors je offline   Profil uživatele Chuck Taylors   Find more posts by Chuck Taylors   Foto galerie člena Chuck Taylors   Click here to Send Chuck Taylors a Private Message   Add Chuck Taylors to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

no jo je to takovej usmrkanej fracek ....... jo pls pomozte mam dalsi problem zapojeni tlumivky a zapojeni starteru..... tlumivka ma 3vyvody a starter taky 3 jak to mam zapojit ? pripojim foto pls zakresle te mi tam ty draty kudyma vedou ............ jo a nevim proc ale doslo mi to teprve vcera trvalo to asi 2 tydny.... ale ja mam cas

Old Post 05-02-2007 v 17:26 PM
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

jo tady sou ty fotky...........

Old Post 05-02-2007 v 17:28 PM
Chuck Taylors
Stálý Člen

Karma uživatele Chuck Taylors - 88% PěstitelskáKarma uživatele Chuck Taylors - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

.... hledej najdes vic nez dost

Old Post 05-02-2007 v 18:22 PM
Chuck Taylors je offline   Profil uživatele Chuck Taylors   Find more posts by Chuck Taylors   Foto galerie člena Chuck Taylors   Click here to Send Chuck Taylors a Private Message   Add Chuck Taylors to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

a slo by to takhle ? a jeste jestli by se dala pouzit normalni umelohmotny objimka na 70w wybojku?

Old Post 05-02-2007 v 19:58 PM
kouba
Stálý Člen

Karma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% PěstitelskáKarma uživatele kouba - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

jo jestli se tam ten sodik vleze tak to muzes klidne pouzit ale vetsina preferuje porcelanove objimky .... jo chtel jsem jenom podotknout ze i kdyz chces pestovat jen pro sebe tak 70w te neuzivi ..... ale jinak at se dari

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=510015#post510015

https://grower.cz/forum/showthread.php?postid=508588#post508588

Old Post 06-02-2007 v 08:36 AM
kouba je offline   Profil uživatele kouba   Find more posts by kouba   Foto galerie člena kouba   Click here to Send kouba a Private Message   Add kouba to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

lale kouba, to mas odkud nektere uzivila dost dobre....

Old Post 06-02-2007 v 10:50 AM
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Lord Pepino - pouzij radeji keramiku nebo porcelan jak rika kouba - duvod je prosty - ten plast se muze vlivem vysokeho napeti proudiciho do vybojky prorazit a muze ti to znicit komplet (do jake miry netusim) - je to bezpecnejsi
když se podivas sem https://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=30
tak najdes dobre zapojeni vseho co potrebujes - a je lepsi si do toho zapojeni i kondenzator protoze se pak min opotřebovavaji soucastky a ma to mensi spotrebu ... je to samozrejme na tobe ale ja ho tam mam
jinak preju hodne stesti

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 06-02-2007 v 13:41 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás