Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Artist:
Já musím rozhodně souhlasit s Aeromanem ! AMAZON se podle mně na pěstování ze semen nehodí. No a do svého prostoru by sis mohl lehce a celkem levně udělat aeroponní systém pro 12 rostlin podle Kwjetoně. Ať se tedy daří.
2:apofis
spatne si to pochopil ja myslel do amazonu ze sou semena na hovno
a co se tice seedbanek tak green house seeds vyhrali 10*za sebou canabis cup a ze zralokem konkretne v hydru...a presto nemaj stabilni genetiku z fem seeds...
a co se ti na nasich kytkach nelibi ?????
sou vicaple ale takovou produkci pryskirice sem mel jen u nebuly
no jeto nase prvni skusenost s aeroponii nechtelo se nam cekat az budeme mit vlastni rezy bo bydlime ve spanelsku tak sme to ryskli z feminizovanejma a takhle to dopadlo
a verim ze 300gramu z 5 kytek bude coz je slusne...
ad semena: náročnější to je, ale rozhodně je hovadina nedoporučovat pěstování ze semen.Každý kdo pohledá třeba jen na groweru zjistí, že spousta lidí ze semen dostala opravdu hodně.Jde samozřejmě o kvalitu semen, takže jen osvědčené modely od osvědčených seedbank jsou stabilní(většinou).Přesně jako tyhle kytky,vypadali moje nonamy...škoda to pěstovat.Jinak semen se dá imho využít, protože kytí z nich rostou rychleji a připadají mi často vitálnější,ale to je jen moje teorie...o kladech řezů netřeba mluvit.Přeju hodně zdaru!
cuzz apofiss-jasny ze seminka jsou oka..ale do amazonu proste rozhodne nevhodne v tom jsem s pacmakem a aeromanem za jedno...jinak se mej a at nam bobtnaj
sar: woe přes léto je to killing weather..
taky jsem měl vizi že se mrknu za deťákem, ale kus za barcelonou došel morál...
no zkus to a uvidíš..
btw. ty trysky se daj koupit skoro v každym stavomarketu, jsou od Gardeny a 2 kusy stojej asi 80,-
točej se do pohody..
dyžtak mrkni do podpisu na thread o sour bubblu, mam to tam rozepsaný.. a pár fotek taky..
ps: jo a používej edit..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
tak a behem tydne se stal totalni zvrat z nic moc jakoby nemocnych kytiz se to behem 3 dnu nafouklo a zaclo vypadat az sam cumim..zlomil jsem uz nad timto growem hul a druhej den jsem jukl po praci do skrine a cumim nafoukly mno a dneska kdyz jsem jukl do skrine tak jsme s aeromanem celkem cumeli a mno a pak s aeromanovym super fotakem zvecnily
myslim ze se to zacina vylepcovat
a je na case zvolat
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!!
sar-jsem unavenej kazdymu psat o tom jake je to ve spanelsku je tu vedro makat musis stejne a adresu ti nedam
mno a kwjeton-pul roku mailuje ickjuje a pmkuje jak se stavi sezenu termin cekam na nej a nic a za par tejdnu jen dojde mesydz ze jim bylo moc teplo a tak to za barcou zabodli
Tak tomu říkám teda pořádný stonek. Vidím, že Vám dokonce ten macek rozlámal i květináček. Chtělo by je to nechat vyrobit nejlépe z nerezu a s velkým osazením, aby se daly k Amazonu pořádně přišroubovat a kytky je nevyvracely.
Původní příspěvek od AEROMAN jj uplne nam to znicilo kvetinacek mamut jeden...
..a cela kytka propadla do amazonu.. sme to museli privazat retezem ke stropu..proste amazon je na 16rizku....u sativ 2 dny rust a okamzite 12/12 jinak to je mazec
wow. tyjo to me snad jediny od klasicky hliny-zeme primeje ke zmene.
zajima me prepnuti na tak brzy - kvuli uspore energie. i kdyz ja to mam v zemi vetsinou tech 12 dni (rezivo).
kazdopadne dobra prace panove. smekam. :-)