Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
esli ze si na partnerku zacal srat myslim ze to nebylo diky huleni ale diky tomu ze te asi prestala pritahovat, bavit..
tak si myslim ze neni treba resit huleni je to o toleranci a jak rikas ze pokud se chovas v pohode lidem nevadi ze hulis..s tim se potykam casto a nemam s tim problem (ikdyz vcera sem prisel tak zhulenej ze sem uz nebyl normalni partnerce nevadi huli taky a kdyz to obcas prezenu tak vi ze se to nestava casto a ji se to stane treba taky.. )
Breadhacker: Jestli je tak inteligentni jak pises, pochopi, ze je to tvoje svobodna volba, nikdo te k tomu nenutil, sam ses rozhodl. Za tu dobu co hulim sem vystridal celkem dost holek a muzu te uklidnit ze podle druhe a posledni moznosti se nezachova zadna (alespon dle mych zkusenosti ) Vetsina holek to pochopila nebo mi rekli jestli neprestanu hulit tak ji ztratim. Rozhodnuti uz je na tobe, kazdopadne rict bys ji to mel. Byt tebou tak se spis ptam jak ji to rict Kazdopadne jestli chces slyset co jsem si vybral, tak jsem si vybral huleni. Ne ze bych k te holce nic necitil, ale nebude me upirat neco co mam tak rad a uz vubec ne citove vydirat
já si hlavně myslím, že jsi jí to měl říct hned po prvnim jointu, ona by to normálně vzala a pokud ne, tak máte problém tak jako tak, rozhodně bych to netajil
Divej neni jina moznost nez ze ji to reknes.......Kdyz ji to vysvetlis a pridas ze kdyz to do ted nepoznala tak asi na tom nebude nic spatneho tak by to mohla pochopit...vztah ktery ma fungovat musi byt hlavne na toleranci. Neni dobre chdit naprach k ni ( vzdycky to musim tak hodinu spravovat ) ale kdyz ji to nebude nijak omezovat tak by ona nemela omezovat tebe pak je to na povazenou
no pokud je tvoje přítelkyně normální,a neposlouchá takový ty keci o tom jak je to škodlívý co píšou v novinách a hlásaj ve zprávách,tak jí to v klidu řekni,podle mě to stejně ví,pokud je inteligentní,taky jestli má ráda rostliny(jakékoliv) tak bod pro tebe,nebud srab a řekni jí to,pokud ti řekne že jsi feták,tak se tomu zasměj,a dokaž jí třeba to že nejsi tím že si rok nazahulíš(tím to dokážeš i sobě),hele pokud jen hulíš,tak není co řešit,pokud tě to brutálně nemění,čehož by si zřejmě všimla,tak je to vpoho a pochopí to,když už se tě jednou ptala,a tys jí řekl že ne,tak jí řekni že v tý době si nehulil,což je taky pravda,když se tě zeptá znova,tak jí řekni pravdu,ve lži se nedá žít,polehoučku jí vysvětli jak to vlastně všechno je,a taky že ti nejde o to jen hulit,ale i o to že tě to baví pěstovat,kdyžtak jí ukaž Grower,at si počte,a at pochopí vo co ve světě trávy doopravdy jde,taky se jí zeptej jestli by si s tebou nedalabrko,ale nenut jí k tomu,jen se zeptej,že jí k tomu nenutíš,a vysvětli jí tím proč vlastně hulíš,když to skusí,sama pochopí,není nad to vyzkoušet to to sám na sobě(tím nemyslím všechno),je to na tobě,ale dlouho to v sobě držet nemůžeš,pokud se tě zeptá proč si jí to neřekl,tak jí řekni že se neptala,všichni ti raděj dobře,tak co řešit?
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
Původní příspěvek od Breadhacker
nějaké nápady jak to mám provézt?
Rozhodně na to běž ze začátku nějak opatrně, aby ti kdyžtak zůstaly nějáký zadní vrátka! Nesmíš na ní rovnou vybalit, že hulíš pravidelně. Nejdřiv jí zkus říct, že když pěstuješ a tvý kámoši všichni hulej, že ti nedalo to nezkusit, takže už sis párkrát dal. Podle její reakce pak můžeš pokračovat... Ale jak řiká hipik, rozhodně jí nelži-jen jí ze začátku řekni polopravdu, to neni lež!
mna len tak napadlo ... nechcem ti do toho kecat ale nieco mi tu akosi nesedi ... nieje to teda obvykla situacia a tak ma napadlo ze ci niesi nahodou byvali (mozno aj terajsi) nacek a tvoja holka tiez ... a jednoducho niekedy ste spolu s holkou nadavali na tych co hulia ze su to fetaci (ako to robia vsetci) a jednoducho ti je teraz trapne jej povedat ze aj ty si tak trochu jednym z nich... myslim ze je to podobna situacia akoby sa hipik stal rasistom a tiez by mu to bolo tazke povedat svojej prijatelke (je to sice neobvykla situacia ale aj to sa stava)... lebo inac to nechapem ... a koniec koncov myslim ze horsie by bolo keby si jej zahybal a tajil to ... ale hulenie je predsa len taka piiicovina sa normalne cudujem jak to mozes tajit ... ubal speka a spytaj sa jej ci si da tiez s tebou a ked nie tak to zhul sam .... a ked bude vydiet ze sa nechovas ako ty pred jej barakom a dokazes jej ze si taky isty aj ked si nahuleny tak jej to mozno vadit nebude ...
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
no,podle toho žes o ní psal že je inteligentní tak si nemyslím že by házela všechny huliče do jedné kupy,že protože jenom hulí sou to trosky,každej je přece jinej a myslim že když jí vysvětlíš svůj postoj a zkušenosti,určitě to pochopí
tak slovo smažka bych teda nepoužil-by si pak myslela že je zrovna zhulenej
pokud nevadí tak bych vyměnil jen slova:jsem občasný kuřák a konopí co si vypěstuji,si také vykouřím a pokud to přeženu s množstvím,tak mám lehké halucinace,ale vůči tobě se lásko nic nemění...
Dobrý ne? doufám že autor originálu mě nezažaluje,je to jen nápad jak jí nepřipadat jako neandrtálec,ale jako chytrej člověk