Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Neviem ci tu bola taka tema hladal som ale nikajc No idem k otazkam ... Chodievate k moru ? Kde ? Kolko si berete tovaru ?
Ja chodievam strasne rád , kazdý rok minimalne 3x ! More mi dodava velku silu do života , nesmrtelnosť a strašne krute nádhernu euforiu a este vacsiu ked sa nan pozeram nafajceny
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
MangoMan> taky jsem nad tim premejslel, a kdyz jsem psal dotaz, coze to more je, taxem si to uvedomil a nic nepsal
jinak u more jsem byl v zivote 4x a vzdy se mi tam libilo
3x recko - to je krasna zeme s uzasnou hystorii
1x italie - taky poho, ale v recku se mi libilo vic
pokazdy jsme tam byl jako malej, takze nsi to uz moc nepamatuju
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
Aha tak to je to more,jo byl jsem u moře,ale už je to dlouho-1x v Portugalsku,1x ve Španělsku,1x v Itálii,3x ve Francii,tendle rok jedu do Jugoslávie,ale nejvíc bych chtěl k moři na Jamajku,to je můj sen-hulení sebou je samozřejmostí
Celý svůj život poslouchám že konopí je špatná věc.Bohužel to slyším převážně od lidí co tuto zázračnou rostlinu ani v nejmenším neokusili,proto vím že nemá smysl tyto lidi poslouchat.To že konopí je ilegální ''droga'' neznamená že je špatná,mnoho lidí nechápe to,že ne všechno co je zakázané je nebezpečné,většinou je podle nich nebezpečné vše co je zakázané,pokud toto tvrdí,dělají nejen ze sebe hlupáky,ale i z těch co to po nich opakují...
jo to je pravda,do letadla bych to taky neriskl,ale busem,autem to je jasný,samo že na Jamajku bych si hulení nebral,to by se mi tam všici smáli,maj tam toho nad hlavu(plnou hlavu)
kam chodite k moru?ja chodim do chorvatska s fotrom kazdy rok a bez hulenia by sme sa asi povrazdili :-)a s tym pasovanim je to v pohode,,,ked tak pri hranici vzdycky schovam do ponozky abo do tenisky ked mam vecie sakle :-)