Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No tak popol by vykúklo do neakého filtru a ostatok vzduchu by vyfúklo niekam von, myslím že by nebol problém zohnať neakú starú mikrovlnku jebnúť do nej neakú umelú hadicu, ale to je asi blbosť, bolo by treba to lepšie premyslieť aby neunikalo to žiarenie
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
LIX :
fakt si to moc neviem predstaviť, chceš napchať rastlinu do mikrovlnky aby zhorela..? Ani neviem či by teda začala horieť a keby aj hej, mikrovlnku, by to asi dosť zásadne zničilo, myslím, že by si ju úplne odpálil..
Inak si neviem predstaviť ako sa narýchlo zbaviť rastlín.. Ak by napríklad prišli cajti ku mne, mohol by som trávu ukryť do takej vetracej rúry, ktorá spája kúpeľňu a chodbu, ale to by museli prísť bez psa,..a vlastne, keď sa nad tým zamyslím, pri dôkladnejšej kontrole by ju asi našli,..takže fakt neviem...
V byte by teda nič zostať nemohlo..
A čo takto: Poliši by mi zaklopali na dvere, rýchlo by som vzal telefón a brnkol kamarátovi, ktorý by sa za pár minút /teda najrýchlejšie akoby to išlo/ objavil pod mojím oknom, za ten čas by som dal rastliny do niakej tašky, batohu, čohokoľvek, uviazal na šnúru a následne spustil, poprípade hodil kamarátovi dole, ktorý by s tým okamžite zmizol..
No neviem záležalo, by na viacerých okolnostiach, aj na výške poschodia a ako rýchlo by sa mohol kamarát dostaviť, ale myslím, že by to možné bolo...
xerthon: komponenty ti nic neprokazou, nebo staci mit vedle par palem a tvrdit, ze v tom rostou
btw. nevim jak na slovensku, ale v cechach musi mit k domovni prohlidce 2 primy dukazy a udani se nepocita jako primej dukaz (primej dukaz by mohla bejt fotka jak nekomu predavas/prodavas nelegalni latku, dposlech apod.).
Nicmene za tyto informace nerucim, takze pokud je tu nekdo znaly prava, necht me opravi
caves perfekna tema mozno by to chcelo nejaku spalovaciu komoru s triskou nech to je za par sekund,,,, potom jedna vec casu je malo.. ak byvas v panelaku keby si mal super kamosa pod tebou upravis podlahu keby sli podas to o poschodie nisie a tam sa s tym bude mat viac casu na likvidaciu... napadlo ma ze ci by psi zacitili keby si clovek spravil dokonalu skris a rastlinky bi pchal do nej cez vodu ako zachod wc zacitil by to???pes? este otazka.. na aku vzdialenost pod zem to zaciti... blaznivi napad vykopat 20 metrovu dieru a potom to tam spustit .. na taku dialku by to nezacitil .. pred flajdama sa to podla mna da schovat ale pred psami nie....este jedna vec ale asi blbost....ojeb ako svina...zacnes pestovat techniku a medzi tym aj riadnu ked pridu flajdi vytrhas dobru ganiu zahodis a ked budu hladat ukazes im techniku a nic ti nemôzu.. povies ze pestujes ale technikuto nieje zakazane ....ukazes im to co chceju videt a ostatok ich nebude zaujimat (mozno) keby som mal doma studnu.... tie byvaju fakt hlboke .. keby sa nepuzivala spravil by som pestiarnu ktora by sa dala spustit na dno aj z elek. kablom klasika vetranie ..vlchkost by tam bola pokril by som to ciernim kruhom a imitaciou kamena a z vrchu asi 15met. by to nevidelo ..peace..
Pro všechny co chtěji marihuanu schovat před policií bych chtěl zdůraznit, že nad tímdle přemýšleli jiné hlavy (pašeráci) a na nic nepřišli, ten "blbej čokl" ucítí trávu která je zavařená v konzervě, která je hozená do nádoby se čpavkem, tragéd kterej mi tu bude tvrdit že trávu zamaskuje savem, je (sorry) ale blbec. Nápady typu zazdít, schovat to je blbost, vemte kytky v květu a doběhněte s ní z pěstírny na místo kam jí chcete dát, na to aby cajti ucítili trávu nebudou potřebovat psa.... s tim házením z okna to zas taková blbost neni jak to zní, ale nesmí to nikdo vidět a na květináči nesmí bejt jedinej otisk.... já říkam zlikvidovat a nebo teda nedělit nic, a likvidace KyselinoU se mi zdá OK, ohněm už míň pač to bude hafo smrdět. normál nádoba z ozkoušeného materiálu a horem by se tam hodily kyti a ššššššššš. Policie: co to tu máte?? Mr.X: kyselinu ... Policie: na co jí máte??? Mr.X: no na to Vám Já nemusím odpovědět a taky to neudělám.... Policie: myslíme že tam s tou kyselinou je ještě marihuana Mr.X: není, ale pokud chcete udělat nějaké testy tak si tu nádobu klidně odvezte, ale jestli teď a tady vyndáte ty zbytky květin o kterých tvrdím že to není nic ilegálního, tak zaplatíte všechny škody které kyselina způsobí....Policie: co nám o tom povíte?? Mr.X: musím něco povídat?? Policie: no nemusíte Mr.X: tak to sepíšeme a jděte pryč... Policie: minimálně za tu kyselinu vás budeme popotahovat Mr.X: koupil jsem jí legáleně, skladoval bezpečně-když budete hodně snyživý bude to přestupek....
Rada NEVYPOVÍDAT, o ničem se s nima nebavit Na co to máte?? neřeknu... ať dokazujou....
EDIT: ještě jsem zapoměl... Policie: Přítomnost marihuany prokážeme tak jako tak a udělaji "výtěr" pěstírny .... Mr.X: nepopíram LEGÁLNÍ požívání marihuany, popírám VÝROBU nebo nedej bože DISTRIBUCI, je jedna věc že prokážou stopy po trávě a výrobu....
EDIT2: ano já zkusil spláchnout větší množství ..... víte čeho?? ... a ne není to práce na 10s jako v americkejch filmech, mimo to když tam malinko zbyde neni problém se podívat do odpadu a to by bylo aby nenašli alespoň 10g (když skusíte spláchnout 250)
stejnej problem bych vyděl v drtiči ve dřezu, kde bych taky pochyboval o 100% odstranění kontrabantu (ikdyž to jsem nikdy nezkoušel)
vyrobyt plynové "krematorium" by bylo taky možný ale to už ček musí bejt technicky schopnej a musí bejt na to prostor
chorius koho by to napadlo? no treba ty benga... vy ste asi nikdy nevideli domovni prohlidku ze? jo a az budu mit za dverima benga pod zadkem x gramu tak budu premyslet jak to schovat abych o to nahodou neprisel...
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
to zalezi na velikosti objektu a "ryby" ale divaji se i do matraci televizi videi a podobne treba ne na miste ale podezrele predmety muzou odvest s sebou na expertyzu. dost casto jen par lidi (3-5) kdyz jdou na jisto treba varic/prodejce peri tak jim staci najit hlavni zasobu a pak uz serou na demontovani splachovacich nadrzek na hajzlu. ale pokud jim nekdo da tip "na 100% tam neco najdete" tak tam neco na 159% najdou nebo se budou aspon ku*va snazit... sou i vyjimky ale jediny procento uspesnosti s kterym muzete neco delat je snazit se predem, aby policajti za dverima nikdy cekat nemuseli. peez
Nobody move, nobody get hurt, they said
Make one wrong move, man, you wake up dead
jo a ten kdo tu psal o "kukláčích" (miluju tendle slovenskej výraz) tak těch se normální Grower bát nemusí, tydle komanda chodí jen tam kde je podezření že budou v tom bytě zbraně, nebo nějaká nebezpečná osoba.
musis mit rychly natekani do nadobky a na dvakrat, je to tutovka a kdyz si pomuzes jeste stetkou na hajzlik, tak bys videl, treba se najde nekdo kdo to vyzkousi
hanzator: podívej se na nějakou pěkně zarostlou 400W skříň a představ si, jak to všechno rveš do hajzlu...§ ..takovej nesmysl... nesplách bys ani prd...