Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » uplnej zactecnik.....
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
LordPepino
Stálý Člen

Karma uživatele LordPepino - 87% Pěstitelská

uplnej zactecnik..... Příspěvek č. 1

ahoj sem totalni zacatecnik v pestovani a mam par otazek jestli by slo dat sodikovku SHL nebo SHLP do normalni objimky od lustru.... nebo rtutovou vybojku RVLX do objimky od lustru a jestli na to potrebuju jeste njakej starter a tak dal..... chtel bych tak maximalne 100w.....http://kris.wu.cz/greenbox.bmp

Můj 1.grow 2x řezivo Nebula 125w Nlite Purple SKLIZENO
Můj 2. grow 10x California Orange Bud 125w Nurturelite Purple

Old Post 20-01-2007 v 17:27 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

ja sem to tady fakt hledal ale nikde neni jestli de dat sodikovku nebo rtutovku do normalni objimky... ajestli k tomu neco potrebuju....

Old Post 20-01-2007 v 17:42 PM
LordPepino je offline   Profil uživatele LordPepino   Find more posts by LordPepino   Foto galerie člena LordPepino   Click here to Send LordPepino a Private Message   Add LordPepino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smoke4ever
Stálý Člen

Karma uživatele smoke4ever - 87% PěstitelskáKarma uživatele smoke4ever - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

tam najdeš většinu odpovědí, stačí se podívat... no a i když lustrová objímka na 100w tuším sedí, tak né aby tě napadlo ji zapojit přímo musíš přes předřadník...

Old Post 20-01-2007 v 19:45 PM
smoke4ever je offline   Profil uživatele smoke4ever   Find more posts by smoke4ever   Foto galerie člena smoke4ever   Click here to Send smoke4ever a Private Message   Add smoke4ever to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

já osobne jsem to sice nezkoušel ale kdyz das sodik nebo jinou vybojku do 220V tak to udelá BOOM takze to rozhodne nedelaj !!!

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 20-01-2007 v 23:04 PM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xjackx
Stálý Člen

Karma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% PěstitelskáKarma uživatele xjackx - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

ja to zkousel a udela to opravdu BOOM:-D vyhodi hlavni jistic a jeste skurvy lampu, takze smele do toho:-D

Old Post 21-01-2007 v 07:30 AM
xjackx je offline   Profil uživatele xjackx   Find more posts by xjackx   Foto galerie člena xjackx   Click here to Send xjackx a Private Message   Add xjackx to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 6

dik za rady usetrili ste mi 2kila

Old Post 21-01-2007 v 08:38 AM
Host
Host

Příspěvek č. 7

LordPepino: hoj musíš mít k tomu startér,tlumivku a objímku! kondenzátor není třeba! maji to všechno na www.janca.cz je to e-shop a mají tam všechno tak si to kup tam....

Old Post 21-01-2007 v 09:17 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

LordPepino: K těm objímkám... Patice je stejná, problém je při startování. Rtuťovka nemá startér - já ji zapojil do normální plastové objímky a jelo to... (Nevím ale k čemu ti ta rtuťovka bude, pěstit se prý pod tím moc nedá)
U sodíku vzniká při startu VN a to může ten plast "prorazit". Proto ta keramická objímka. Ve starých lustrech se občas najdou i ty keramické, jinak ji budeš muset koupit.

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 21-01-2007 v 14:47 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 9

a co plechova ? podle mne je to blbost ale na www.janca.cz to maji.....

Old Post 21-01-2007 v 14:58 PM
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Nevím - zkus jim napsat, k čemu jsou určeny.

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 21-01-2007 v 16:43 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

a jaky mate zkusenosti z dobyrkou..... nemuze se stat ze vam z te sodikovky pride jen prasek ? a kolik to stoji z z www.janca.cz ? (jko to postovny nigde sem to tam nenasel)

Old Post 22-01-2007 v 09:15 AM
Host
Host

Příspěvek č. 12

to poštovné je asi 60-100 ,- podle toho kde bydlíš!

Old Post 22-01-2007 v 11:29 AM
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

LordePepino: Uz ti tady na vsechno odpoved napsali, staci objednat, lampa prijde cela, to se bat nemusis

Old Post 22-01-2007 v 11:46 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LordPepino
Stálý Člen

Příspěvek č. 14

jj uz to mam objednany a do jake doby to ddavaji ? cca

Old Post 22-01-2007 v 14:50 PM
Wokap
Stálý Člen

Karma uživatele Wokap - 62% PěstitelskáKarma uživatele Wokap - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

..ale no tak Lorde, neser... Až to vyexpedujou, tak je to otázka český pošty... Za jak dlouho ti příde dopis? No? Do tejdne to máš doma...

Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...

Wokap´s out 2oo5

Pokoušu tě!

Old Post 22-01-2007 v 14:58 PM
Wokap je offline   Profil uživatele Wokap   Find more posts by Wokap   Foto galerie člena Wokap   Click here to Send Wokap a Private Message   Add Wokap to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 16

do 2-5 pracovních dnů to máš doma!!

Old Post 22-01-2007 v 15:07 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás