Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Anglie
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4
Autor
Téma 
pelech
Stálý Člen

Karma uživatele pelech - 60% PěstitelskáKarma uživatele pelech - 60% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

polosmors: hehe tam negde pobliz pracuje kamos.. uz je tam tak trictwrte roku a situace se ma zhruba tak, zhe ani newi, jestli se chce wratit do CR. V Corku je kua levnej hasis a skanky z hollandu sou tam myslim wo neco drazsi nez u nas.. ale zase kdyz to porovnas s vydelkem .. ale ty se prej spatne schanej.. kdyby si potreboval naky blizsi info tak muzu zjistit

Old Post 18-06-2005 v 11:53 AM
pelech je offline   Profil uživatele pelech   Find more posts by pelech   Foto galerie člena pelech   Click here to Send pelech a Private Message   Add pelech to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
polosmors
Nový Člen

Karma uživatele polosmors - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

pelech:...he..tak to je supr...docela se tam tesim
kdybyses mne mohl zeptat, jak tam tak na nejaky ty skunky/hash narazit? doporucene hospody nebo tak? cokoliv prijde vhod....dik

Old Post 18-06-2005 v 15:16 PM
polosmors je offline   Profil uživatele polosmors   Find more posts by polosmors   Foto galerie člena polosmors   Click here to Send polosmors a Private Message   Add polosmors to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
polosmors
Nový Člen

Karma uživatele polosmors - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

pelech: a taky by mne zajimalo jak je to tam s praci?-jak dlouho tam zhruba trva neco najit,atd..

Old Post 18-06-2005 v 15:18 PM
polosmors je offline   Profil uživatele polosmors   Find more posts by polosmors   Foto galerie člena polosmors   Click here to Send polosmors a Private Message   Add polosmors to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Floopy
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Floopy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Floopy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

cus all sem rad ze se to tu rozjelo.

fakt to tady je poho taky uvazuju tu zustat na furt hasis za babku skank cenove jak u nas. kupuju 3.5 g za 17.50 liber ale to uz sem psal. ted sem tu kupoval 28 g solidu {to jest hasis ale mene kvalitni , ale kdys se neco dostane do cech tak je to prave vetsinou SOLID} za 40 liber coz je very COOL.

ja si vezl od nas do anglie 1 g skunku a bal sem se jak svin a to jeste typek v buse rika ze drsny kontroly vobcas . prej psi a tak.
mno mi jenom vystoupily z busu a sli do braku ukazat pas pak sme nastoupily a pa pa la la . nechal sem to v buse a pohoda mnel sem to jako ze nazemi { jako ze to neni moje}
ted sem vykouril gramaka cokoladky takze sem fakt v pice cus and PEAC

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 18-06-2005 v 18:15 PM
Mr.Floopy je offline   Profil uživatele Mr.Floopy   Find more posts by Mr.Floopy   Foto galerie člena Mr.Floopy   Click here to Send Mr.Floopy a Private Message   Add Mr.Floopy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

ste ktosi v anglicku?

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 19-09-2006 v 15:15 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lampick
Stálý Člen

Karma uživatele Lampick - 58% Pěstitelská

Irsko Příspěvek č. 22

prijel jsem z Irl zhruba pred dvema mesicema
Vypada to tam asi tak, ze se tam kouri spis hase,cena zhruba jako u nas (kolem 8g za 25-30E) ale vydelas si na to o dost driv.
No kdybyste nekdo jely do Dublinu,tak se skuste poptat v hempshopech a ruznych obchudkach s fajkama na Temple baru (neco jako Ostravská Stodolní ulice), chodil jsem tam do kramku pro hashe, g a hriby... Ty byly asi do zacatku letosniho roku legal,ale pak to s nakym typkem slehlo nebo co tak to zakazaly.
Ceny:
hash kolem 8g za 30E
skunk kolem4g za 50E
Hriby asi za 40E prej pro 2 lidi OK ale dali jsme si to ve 4lidech a byl jsem rad ze sem rad...
Koks asi 0,5g za 50-70E
Ex 2-10E/Ks - od polaku levnejsi ale pozor na ne-kurwy
Ceny sou orientacni,mezete koupit za polovinu ale klidne i za dvojnasob
Good luck

Old Post 21-09-2006 v 09:42 AM
Lampick je offline   Profil uživatele Lampick   Find more posts by Lampick   Foto galerie člena Lampick   Click here to Send Lampick a Private Message   Add Lampick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

mna fety nezaujimaju,mna zaujima hlavne to,ci tam niekto je a ako to tam frci,pripadne ci by na zaciatok nepomohol

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 22-09-2006 v 16:25 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PORSCHAK
Stálý Člen

Karma uživatele PORSCHAK - 56% PěstitelskáKarma uživatele PORSCHAK - 56% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Tož též zdravím všechny growery v United Kingdom!
Já tady od ledna 2006, je mi tu fajn, vždycky jsem měl sen žít nějakou dobu v cizí zemi a protože mi je 27, tak jsem se už musel rozhoupat. Znáte to, holka za chvíli bude chtít mít děti, člověku léta letí, života užívá, kamarádů hodně a nejradši bych zůstal doma.
Ale na druhou stranu život mi přesto všechno připadal trochu stereotypní, touha umět anglicky zesílila při každý dovolený, když by si člověk rád pokecal s maníkem u baru. Podnikal jsem s tátou a měl se solidně, ale nastal čas se osamostatnit, protože preferuju poněkud jiný životní hodnoty.
Peníze na rozjetí většího samostatnýho byznysu chybějí a to i další věci mi hráli do karet opustit moji milovanou zemi a zkusit prorazit v Anglii.
Odjel jsem se svojí přítelkyní, která dělá au-pair u rodiny, kde bydlíme v samostatným baráku, jí platí za úklid (3-5hodin denně) a já mám bydlení zadarmo. Je to fakt paráda, krásný prostředí, velká zahrada, příroda, blízko velký město, samotnej Londýn je 70 kiláků. Staráme se i o psa, fenku labradora, je to můj miláček a jsem moc štastnej že ji mají. Rodina má dvě děti, který přijížděj jednou za čtrnáct dní domů na víkend, rodiče pracujou v Londýně a jsou very busy, koupili nedávno i byt v Londýně, kde často přespávaj, takže můžem často užívat zahradu( krb,posezení,opalovačka...) a chystáme se strávit celej víkend v Londýně, spát v bytě, přes den poznávat Londýn a večer na promenádě popít, pak v klidu do bytu hned v centru a druhej den zas... Jsou to pohodový lidi, ale prachy který jim říkaj pane je trošku deformujou ke snobismu. Ona je právnička(vostrá a vysoká:cool a on manager, takže fakt počítám tak čistej příjem měsičně kolem 10 000 liber. Je to pecka hrozná.
Začátky byli dost tvrdý, já uměl anglicky jen čistý základy, celej život se učil německy, takže víc odvahy než rozumu mi dodávali schopnost komunikovat.
Konečně to vypadá, že jsem se chytil, práce na sobě přinesla konečně ovoce (8měsíců), už nebudu číšníkem a dělat za mizernou mzdu poskoka, jsem třetím tejdnem v práci, kde snad už budu mít čistej příjem kolem tisíc liber měsíčně čistýho, jsem z ní nadšenej a štastnej. Zase mě to posouvá dál, učím se spoustu nových věcí a má angličtina se zlepšila o 300 procent.
Už rozumím opravdu hodně, s mluvou je to horší, ale stále se lepším a pracuju na sobě tvrdě, takže doufám že to potrvá i dál.

A teď už toho psaní nechám, jestli vás to bude zajímat, tak vám příště napíšu víc o zdejším životě, třeba i poradím jak v Anglii prorazit, co je důležitý vědět a taky třeba to, že není všechno tak růžový, jak to vypadá.

Je sobota večer, přítelkyně v práci, já popíjím pivko a chystám se jít na sbalenýho špeka, kterýho jsem neměl sám strašně dlouhou dobu (předevčírem s kámošem, kterej dodal matroš a předtím tři tejdny ne, rekord posledních let:bravo). Hraje mi tu RADIO 1, hustý věci každej víkend, občas i přes tejden, šestinu auta do Anglie zabrala věž, kterou jsem kupoval zkouřenej s kámošema a místo malýho mobilního minisystému pořídil tuhle velkou drahou krávu - no ale zas kvalita...

Tak hurá na špeka
Tož zatial, dám si tři prdy na všechny Growery, páč i to je jedna z věcí, která mě tu drží nad vodou

Porschakova paneláková 150W mini spižírna
Porschakův English outdoor 07

Více pravdy, více liberálnosti rovná se dekriminalizace konopí a jeho produktů.

Old Post 30-09-2006 v 21:54 PM
PORSCHAK je offline   Profil uživatele PORSCHAK   Find more posts by PORSCHAK   Foto galerie člena PORSCHAK   Click here to Send PORSCHAK a Private Message   Add PORSCHAK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od PORSCHAK

A teď už toho psaní nechám, jestli vás to bude zajímat, tak vám příště napíšu víc o zdejším životě, třeba i poradím jak v Anglii prorazit, co je důležitý vědět a taky třeba to, že není všechno tak růžový, jak to vypadá.

mna to zaujima urcite

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 02-10-2006 v 00:48 AM
CAESAR
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

hlada sa job v nottinghame,chystam sa tam prave

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 25-10-2006 v 16:47 PM
piiit
Stálý Člen

Karma uživatele piiit - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

caesar potom ked tam budes tak mi napis, som zvedavy ako to tam funguje. ja sa chystam az na buduci rok. ale mozno sa mi na slovensku este tak zapaci, ze tu zostanem...

Old Post 25-10-2006 v 17:36 PM
piiit je offline   Profil uživatele piiit   Find more posts by piiit   Foto galerie člena piiit   Click here to Send piiit a Private Message   Add piiit to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cimea
Nový Člen

Karma uživatele Cimea - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

já byla ve skotsku ale teď mě spíš zajímá nějaká zkušenost s irskem....byl někdo? @-)

Old Post 27-10-2006 v 14:17 PM
Cimea je offline   Profil uživatele Cimea   Find more posts by Cimea   Foto galerie člena Cimea   Click here to Send Cimea a Private Message   Add Cimea to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Cimea! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lampick
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

urcite byl, kdyztak pisni do PM co presne bys chtela vedet. Asi nejdulezitejsi je rek bych jet tam ve spravnou dobu (tak unor-brezen nejlepsi protoze tam zacina sezona a je tam dost pracovnich mist) Kdyz tam pojedes jako ja mesic pred vanocema taxe ti muze stat ze muzes hledat praci 2mesice jako ja a utratis tam hafo kacek. Navic je tam hafo polaku,takze bacha na ne, jsou to kurwy,hlavne pokut jde o praci...

Old Post 01-12-2006 v 07:14 AM
Lampick je offline   Profil uživatele Lampick   Find more posts by Lampick   Foto galerie člena Lampick   Click here to Send Lampick a Private Message   Add Lampick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

ja som bol teraz 2 mesiace v nottinghame a robotu som nenasiel,maximalne tak desat hodin dret jak kon v hand car wash za 30poundov pre albanca a aj to nebola robota na kazdy den.ubtyko som mal zadara.nabuduce pojdem jedine tak,ze budem mat vybaveny job dopredu,aj ked len cez agenturu,lebo omnoho lahsie sa hlada,ked uz daky prijem mas,vybaveny HO a NIN.ale je tiez pravda,ze som sa nejak extra nestrhal tym zohananim roboty.

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 18-01-2007 v 17:48 PM
achjo
Nový Člen

Karma uživatele achjo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

Zdravím lidi, zajímalo by mě jakým způsobem by bylo nejlepší dohodit si brigádu v Anglii aspoň pro 3 až 4 lidi - myslím abychom jsme pracovali ve stejné firmě. Zaregistrovali jsme se s kámošema na 1prace.cz ale ti se zatím zdají jsou zatím pěkní podělávači tak bych od vás uvítal nějaké chytré rady

Old Post 18-01-2007 v 18:12 PM
achjo je offline   Profil uživatele achjo   Find more posts by achjo   Foto galerie člena achjo   Click here to Send achjo a Private Message   Add achjo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lampick
Stálý Člen

Příspěvek č. 32

to Cesar:
V notinghamu je segra, ale uz asi patym nebo sestym rokem, dela tam v tesku (teda spis delala, tet ma asi 3-mesicni dite tak nedela)
Ono je to spis tak, ze kdyz mas zkusenosti a umis dobre anglicky, tak bys nemel mit takovy problem...staci hledat a byt tam ve spravnou dobu.
Ja byl rok a pul v Irsku a taky to bylo zezacatku docela drsny...ale jaxe trochu naucis anglicky a najdes prvni praci, tak uz to jde samo...nejhorsi jsou ty zacatky

Old Post 19-01-2007 v 11:30 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:52 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás