Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na nabrani papirku by sel pouzit mechanismus z podavačů tiskáren seřízený ne na Xerox paper ale na tloušťku papírku, celkově by se tiskárna dala okuchat a vypreparovat o víc věcí...
Tak sem to nevydrzel a musim se vam tes z necim pochlubit je to miniaturni vodní dýmka vhodna jak na ganju tak na klasicke tabaky do vodních dýmek. Sklo je s jogurtu, víčko je s jogurtu :-) na nem je nalepeny dreveny krouzek pres neho mam měděnou trubicku ukoncenou kotlikem udelaneho s bombicky CO2 do vzduchovek na nem je podložka na kterou se dává uklík, a s víčka jde jeste jedna měděná trubička na šlauch.
Jeste jsem udelal takovou malinkou vec ale malinkou!!! Je to krabicka od bombonu Vitar mint 6x4,7x1,5 tu jsem nastrikal na sedo nalepil znak biohazard to nekolikrat prestrikal lakem do ni jsem dal 3 knoflikove baterky 2 zelene letky a mikrospinac ktery je pri otevreni rozne at vidim v noci co tam delam, pak tam mam zapalky škrtatko kancelařskou sponku na šištěni dýmky, dýmku vlastnoruřně vyrobenou z mědi a spajenou cínem a nalakovanou na šedo tak jak krabka, a jeste tam mam neco do te dymky.
Risan:
Tak tahle krabička, to je snad ten nejlepší něpěstovací nápad co jsem tu kdy viděl. Jdu do toho taky. Akorát k zelený diodě přidám ještě modrou a červenou, abych měl jakýs takýs barevný spektrum pro věrnější podání barev ganji. Pro balení brk při nočních cestách na sedadle spolujezdce to bude k nezaplacení.
Vyrobil som si fajku z dreva, stačí pohladať malé pekné drievko, trocha sa s ním pohrať a vznikne toto. Kotol je alobalový, ale je tam normálne sito, ten alobal je tam na to aby neobhorelo to krásne drevo a nechcel som ho lakovať, lebo mne sa zdá byť aj tak to drevo pekné
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Xerxes Artifex: a co tu podle tebe patři když ne todle ty chtry co by si tu dal ty?? kvuli cemu asi myslis ze je ten trend, když autor tu strci vlastne vyrobenou krabku na cigara a jointy a ja když tu dam vlastnorucne vyrobenou hulicskou soupavu z medene trubicky a stare krabky od bombonu a vodni dymju vyrobenou s jogurtu tak to hnet patri jinam!!!!!!
Stačí hledat a sem davat věci které nikam jinam nenapasujete. Třeba ten lis na pyl by se nikam jinam nedal dát, tou pěknou košilí se qwjeták chtěl pochlubit, proč ne, tak vzniklo toto...
Rozhodně nechci dělat chytrého, qwůli tomu tu nejsem žeáno
xerthon: dolet má podle balistické křivky. Při outdoor použití byla hranice přesnosti kolem 20m aby se to nějak rozumně zapíchlo tam kam to člověk chtěl umístit. Šipky do vzduchovky jsem nikde nesehnal tak jsem si vyrobil. Navíc vzduchovka má ráži 4,5mm a moje flusačka má obligátních 9mm. Večer nebo zítra nahodím detail šipky.