Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám takovej problém.Pěstování doma ...ale říkat matce že to je technický a zkoušim to nebo že to je šalvěj ) už nepomáhá .....poraďte něco zaručenýho please.Díky
U mě to bylo tak, že jsem nejdřív říkal, že to je pomerančovník. Když se matce začínalo zdát, že to jako pomerančovník nevoní a napadlo ji, že by to mohla bejt ganja, tak jsem musel říct pravdu.....no a pohoda. Když nejsem doma, tak se mi o to stará a má je skoro tak ráda, jako já.
Zkus jí říct pravdu, předtim si ale připrav dost materiálů třeba z legalizace.cz ať si o tom něco přečte a jednodušše jí to vysvětli.
Já jsem si udělal doma ve skříni pěstírnu asi po 7 na to rodiče přišli řekli ať to dám pryč a já jsem řekl že ne že sem za to utratil hodně peněz a nemám žádný peníze na vyhazování.Pak jsem snima kecal a pochopilito.
moja matka vie, ze pestujem, dokonca mi pomahala to dnes presadit ! vie co to je, vie ze hulim a je jej to jedno :_) staci to matke len vysvetlit, alebo pomoc najdes na: http://www.ganja.sk
To je krutý, co by s tebou udělala...
A co takhle se trošku zkouřit, počkat, až pominou ty první efekty jako je časovej posun, čumění na mraky a přiblblý úsměvy a nastoupí podvečerní pohoda a pak si s ní zkusit se spoustou trpělivosti promluvit?
Matky většinou reagují pozitivně na plané sliby a předstírané výhody typu "chtěl bych to jenom zkusit, prý to pomáhá proti (dosaď si: nedostatku apetitu, očnímu zákalu, roztroušené skleróze (tak tohle ale radši ne, je to asi pěkná blbost...)) A pak si vymysli něco typu: "ale já to nebudu kouřit, použiju to jako mast/naložený v lihu/ něco jinýho... chápeš? prostě za žádnou cenu to nebudeš HULIT S NĚJAKÝMA FETÁKAMA, jasný?
Prostě ty nefetuješ, potřebuješ to k něčemu úplně jinýmu.
Tohle by u tý mý fungovalo, naštěstí je dost tolerantní.
Daniel K.
"Pestovat pro sve ucely jakoukoli rostlinu neni ilegalni, a pokud zakon rika, ze je, pak je ilegalni tento zakon."
zapomeň na masti a podobný blbosti,
nejdřív musíš nějak zajistit, aby matka zjistila že hulíš
(omylem nech na stole papírky, prázdnej pytel...) - nejdřív tě seřve a bude ti nadávat do feťáka, za pár tejdnů si zvykne že hulíš, budeš jí muset vysvětlit, že to neni jen o tom se zprasit do sraček a má to i pozitivní vlastnosti atd. a pak můžeš dát za vokno 1 kytku, až si zvykne a kytka chcípne, tak lampy... to chce trpělivost, toleranci si nevymůžeš za den a pěstovat s tim že je to pomeranč je taky do budoucna neůnosný
No jo, ale je to vselijaky. Mym rodicum to travlo dobrych 10-12 let nez pochopili ze proste budu hulit, a ze to neni zas tak uplne strasny (a to museli videt ze to ne jen ja, ale i bracha). Kdyby vedeli, ze mam doma kyticky, tak by me asi zastrelili.
Takze Budvaru, chapu Te. Ale vsechny rodice jsou jiny, a stalo by to za zkousku, nejak jim to vysvetlit. Lhat se preci neda cely zivot.
No, tak to je docela hodne blby. Moje rodice maji strasnej strach ze zakona (jina generace, jiny mysleni). Kdyby 'nahodou' na Tebe ty fizly prisli, tak by to odskakali oni.
Muzes skusit se snima pokecat o tom, kdyby nepovolili, tak se na to vykasli, a pestuj treba na strome, nebo u kamose nebo neco. Par let to vydrziz a pak budes zit sam, ne? Nemas co ztratit.