Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » hlavní problém -- rodiče :o)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 1

Mám takovej problém.Pěstování doma ...ale říkat matce že to je technický a zkoušim to nebo že to je šalvěj ) už nepomáhá .....poraďte něco zaručenýho please.Díky

Old Post 12-05-2001 v 20:14 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Škůdci Příspěvek č. 2

hmmm, to je fakt tezky. Vim, ze moji rodice by to nikdy neprekousli. Konecne pochopili ze hulim ...

Co takle jim to suse vysvetlit? Nebo se s ni dat treba speka? (Nebo kolacek...)

Old Post 12-05-2001 v 23:23 PM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KosMic
Stálý Člen

Karma uživatele KosMic - 33% Pěstitelská

Pohodička něco zaručeného???? a co třeba pravdu?!? Příspěvek č. 3

U mě to bylo tak, že jsem nejdřív říkal, že to je pomerančovník. Když se matce začínalo zdát, že to jako pomerančovník nevoní a napadlo ji, že by to mohla bejt ganja, tak jsem musel říct pravdu.....no a pohoda. Když nejsem doma, tak se mi o to stará a má je skoro tak ráda, jako já.

Zkus jí říct pravdu, předtim si ale připrav dost materiálů třeba z legalizace.cz ať si o tom něco přečte a jednodušše jí to vysvětli.

Hodně štěstí a tolerantní rodiče.

Old Post 13-05-2001 v 11:24 AM
KosMic je offline   Profil uživatele KosMic   Find more posts by KosMic   Foto galerie člena KosMic   Click here to Send KosMic a Private Message   Add KosMic to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 4

Kdybych matce řek že hulim tak mi urve ko*le a táhnu někam do drop-inu Prostě matka je moc staromódní.

Old Post 13-05-2001 v 11:27 AM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Growman
Stálý Člen

Karma uživatele Growman - 90% PěstitelskáKarma uživatele Growman - 90% PěstitelskáKarma uživatele Growman - 90% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 5

Já jsem si udělal doma ve skříni pěstírnu asi po 7 na to rodiče přišli řekli ať to dám pryč a já jsem řekl že ne že sem za to utratil hodně peněz a nemám žádný peníze na vyhazování.Pak jsem snima kecal a pochopilito.

První indoor 2002 - 70W Mazar
DSII 90 - 250W - Jack F1 - aktuálně - 63?/12
A hulení je koření. Když ho máš, není co řešit
USA a EU = PARAZITI!!!
Nikdo nezemře jako panic nebo panna - život postupně vyjebe s každým

Old Post 13-05-2001 v 12:25 PM
Growman je offline   Profil uživatele Growman   Find more posts by Growman   Foto galerie člena Growman   Click here to Send Growman a Private Message   Add Growman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pyroman
Stálý Člen

Karma uživatele pyroman - 0% Pěstitelská

TAKZE: Příspěvek č. 6

moja matka vie, ze pestujem, dokonca mi pomahala to dnes presadit ! vie co to je, vie ze hulim a je jej to jedno :_) staci to matke len vysvetlit, alebo pomoc najdes na: http://www.ganja.sk

Pyroman from ganja.sk

Old Post 13-05-2001 v 13:57 PM
pyroman je offline   Profil uživatele pyroman   Find more posts by pyroman   Foto galerie člena pyroman   Click here to Send pyroman a Private Message   Add pyroman to your buddy list     Navštiv homepage uživatele pyroman! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

závidim Příspěvek č. 7

Tak to vám teda závidím ale já jsem na tom hůř,matka prostě nechápe že neskončim na heroinu

-----------------------------------------------
takhle bych dopad ---> budvar = moje matka

Old Post 13-05-2001 v 14:24 PM
Daniel
Stálý Člen

Karma uživatele Daniel - 81% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 8

To je krutý, co by s tebou udělala...
A co takhle se trošku zkouřit, počkat, až pominou ty první efekty jako je časovej posun, čumění na mraky a přiblblý úsměvy a nastoupí podvečerní pohoda a pak si s ní zkusit se spoustou trpělivosti promluvit?
Matky většinou reagují pozitivně na plané sliby a předstírané výhody typu "chtěl bych to jenom zkusit, prý to pomáhá proti (dosaď si: nedostatku apetitu, očnímu zákalu, roztroušené skleróze (tak tohle ale radši ne, je to asi pěkná blbost...)) A pak si vymysli něco typu: "ale já to nebudu kouřit, použiju to jako mast/naložený v lihu/ něco jinýho... chápeš? prostě za žádnou cenu to nebudeš HULIT S NĚJAKÝMA FETÁKAMA, jasný?
Prostě ty nefetuješ, potřebuješ to k něčemu úplně jinýmu.
Tohle by u tý mý fungovalo, naštěstí je dost tolerantní.

Daniel K.
"Pestovat pro sve ucely jakoukoli rostlinu neni ilegalni, a pokud zakon rika, ze je, pak je ilegalni tento zakon."

Old Post 13-05-2001 v 18:34 PM
Daniel je offline   Profil uživatele Daniel   Find more posts by Daniel   Foto galerie člena Daniel   Click here to Send Daniel a Private Message   Add Daniel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
strobe
Stálý Člen

Karma uživatele strobe - 100% PěstitelskáKarma uživatele strobe - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

zapomeň na masti a podobný blbosti,
nejdřív musíš nějak zajistit, aby matka zjistila že hulíš
(omylem nech na stole papírky, prázdnej pytel...) - nejdřív tě seřve a bude ti nadávat do feťáka, za pár tejdnů si zvykne že hulíš, budeš jí muset vysvětlit, že to neni jen o tom se zprasit do sraček a má to i pozitivní vlastnosti atd. a pak můžeš dát za vokno 1 kytku, až si zvykne a kytka chcípne, tak lampy... to chce trpělivost, toleranci si nevymůžeš za den a pěstovat s tim že je to pomeranč je taky do budoucna neůnosný

hoodně štěstí

Old Post 14-05-2001 v 00:40 AM
strobe je offline   Profil uživatele strobe   Find more posts by strobe   Foto galerie člena strobe   Click here to Send strobe a Private Message   Add strobe to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
miky
Stálý Člen

Karma uživatele miky - 33% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 10

Já sem to mý mate taky vysvělil,a je to v pohodě a dokonce mi už netrhá kytky za oknem.

miky

Old Post 14-05-2001 v 09:27 AM
miky je offline   Profil uživatele miky   Find more posts by miky   Foto galerie člena miky   Click here to Send miky a Private Message   Add miky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Příspěvek č. 11

No jo, ale je to vselijaky. Mym rodicum to travlo dobrych 10-12 let nez pochopili ze proste budu hulit, a ze to neni zas tak uplne strasny (a to museli videt ze to ne jen ja, ale i bracha). Kdyby vedeli, ze mam doma kyticky, tak by me asi zastrelili.

Takze Budvaru, chapu Te. Ale vsechny rodice jsou jiny, a stalo by to za zkousku, nejak jim to vysvetlit. Lhat se preci neda cely zivot.

Old Post 14-05-2001 v 09:33 AM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
laky
Stálý Člen

Karma uživatele laky - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 12

to je fakt lhát se celej život nedá, ale dá se o tom diplomaticky mlčet
hawk

laky

Old Post 14-05-2001 v 09:42 AM
laky je offline   Profil uživatele laky   Find more posts by laky   Foto galerie člena laky   Click here to Send laky a Private Message   Add laky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Příspěvek č. 13

ne gdyz mas doma kytky a bydlis s rodicema...

Old Post 14-05-2001 v 09:56 AM
Santus
Nový Člen

Karma uživatele Santus - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 14

Nebydlis s rodicema celej zivot .

Santusak

Old Post 14-05-2001 v 17:36 PM
Santus je offline   Profil uživatele Santus   Find more posts by Santus   Foto galerie člena Santus   Click here to Send Santus a Private Message   Add Santus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Palec dolů hmm........ Příspěvek č. 15

Jenže mě to ještě pár let čeká (je mi 16)

Old Post 14-05-2001 v 20:27 PM
reefer
Stálý Člen

Příspěvek č. 16

No, tak to je docela hodne blby. Moje rodice maji strasnej strach ze zakona (jina generace, jiny mysleni). Kdyby 'nahodou' na Tebe ty fizly prisli, tak by to odskakali oni.

Muzes skusit se snima pokecat o tom, kdyby nepovolili, tak se na to vykasli, a pestuj treba na strome, nebo u kamose nebo neco. Par let to vydrziz a pak budes zit sam, ne? Nemas co ztratit.

Old Post 15-05-2001 v 08:17 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:34 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás