Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čus lidi! Potřebuju radu,kdy jeden samec stačí opílit celou skříň? Se mi teď stalo,že když sem zkoušel vyjet klony z matek ze semínek(Mazar,Big Bud,Euforia,SS),tak po přepnutí na květ mi komplet všechny bez pár nahodili samčí květy ( takový ty koule). Sakra jedu to takhle už po 3. a ještě se mi tahle hrůza nestala. Kde sem udělal chybu?
asi si ty kytičky pořadně vystresoval, proto ti hodily koule...teď to máš zbytečně voprcany...anebo ty matky ze seminek byli opravdu 100% samice??? nebo se ti z matky nakonec vyklubal hermáč?
z těch matek ze semínek byli většinou čistokrevný samice,už sem z nich vyjel 2 skříně a všechno v pořádku. Ale teď najednou tohle. Mezi nima může bejt samec,blbě sem si to vždycky poznamenal a je možný,že mi unik. Ale že by oprcal celou skříň hned na začátku květu kua??? Nebo myslíte že by to mohlo bejt z vystreslejch matek?
no počkej, dával si tam klony z čistokrevnejch matek, což znamena, že si těm klonum způsobil šok, a některejm z nich narostli kulky, což....kolikatej, že den je máš na květu??
je to na květu tak 14,20 dní. Mezi nima byla starší samice a ta dál vesele jede bez kulek,takže bych samce asi vyloučil.. Ale je mi divný,že kulky vyházely skoro všechny klony.. Když před tim byly samice kua!
HM, TO má teprf pár chloupku, dívny, že už se tvořej váčky se seminkama...a to že skoro má všechno kulky značí něco o genech a podmínkách....špatný chlape...vyhazet a novou várku...
no vypadá to, že sou stresly jen klony...matky snad nestresuješ ne? zkus nařezat nový větve a rozjeď to znovu, pokud hoděj koule i tyhle, tak to bude nejspíš v matečních rostlinách....hodně zdaru!