Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Vůně rostlinek
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
kozzy
Stálý Člen

Karma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele kozzy - 70% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Chtěl bych se zeptat? Mám rostliny nějaký no-name.Dostal jsem trochu trávy a vní semínka,tak jsem je zasadil.Rostlinky rostou dobře, ale myslim si že začaly moc brzo vonět.Je to normal? Co jsem kde objevil tak se píše až při květu a mě začali vovět asi po 3 týdnech růstu.Pěstuju za oknem.
Začal jsem začátkem května a teď májí něco přes 1 metr a jsou 3 krát zastřížený. Jedna už nasazuje paličky a druhá ne.
Po posledním zastřihnutí jsem vršky dal do vody a na některých se udělaly paličky,asi z tý jedny rostliny, a na těch dalších se neudělaly a zakořenily.

Old Post 18-07-2002 v 10:11 AM
kozzy je offline   Profil uživatele kozzy   Find more posts by kozzy   Foto galerie člena kozzy   Click here to Send kozzy a Private Message   Add kozzy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Je to normal - nektery neucitis ani pri qetu (aspon ne moc), nektery se snazi uz v rustovy fazi. Zalezi na odrude. Ve skleniku mam BB, MZ, K2, DM, HS - a ta smeska je uz ted citit 15 m od zavrenyho skleniku i proti vetru. Dal jsem tam qasit slepicaky, at to tolik 'nerve', zatim je to puch nesmirny, ale na dlouho to nevydrzi.

Zeptam se taky: cim (jakym smradem) prekryt nadherne vonici obsah skleniku, aby nebyl tak lakavy ? - ty slepicaky jsou tak na tyden, max. 2

Old Post 18-07-2002 v 10:47 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

to viridis: překriješ to hnijícím masem, ale je to krapánek brutální :-))) taková mrtvá kráva před skleníkem, to odradí i čumily

PS: a teď vážně, ten tvuj nádhernej skleníček bych chtěl vidět :-) neplánuješ fotáž?, ať to roste tak jak má!

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 18-07-2002 v 10:52 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Karma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% PěstitelskáKarma uživatele viridis - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

2 oton: dobra rada - dik ! nejak me nenapadlo, ze kdyz je to pouzitelne proti zveri, ze to bude smrdet i proti lidem. Jeste ted kuckam smichy K+ za tu kravu. Ale vzpomnel jsem si, ze jsem videl u baraku mrtvou kocku - to bude puch ! (Trochu ji zabalim do igelitu, aby predcasne nevyschla nebo nevytekla.... )
V soucasne dobe shanim (levny a qalitni) digitalek, takze snad brzy fotecky budou.

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 18-07-2002 v 11:04 AM
viridis je offline   Profil uživatele viridis   Find more posts by viridis   Foto galerie člena viridis   Click here to Send viridis a Private Message   Add viridis to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

to viridis: ne mě to totiž napadlo, protože jsem minulej tejden kuchal nebohýho srnečka co mi skočil pod škodárnu, a když sem mu rozříz pajšl, tak sem se na něj málem vyblil, jakej to byl odér, ale jinak stou kočičkou to určitě půjde, jen pozor na děti ať se v tom nehrabou, a pozort na aktivního důchodce co by si moh myslet, že schováváš mrtvolu a zavolal by benga to by mělo jaksi opačnej efekt...

PS: taky chci nastoupit do nějakýho digi foťáku, tak se tě pak zeptám co si sehnal, zatim se totiž v digitálech moc neorientuju

[Edited by oton on 18-07-2002 at 12:26 PM]

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 18-07-2002 v 11:13 AM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
viridis
virtuální člen

Příspěvek č. 6

hehe - aktivni duchodce se pochlubil svymi okurkami ve skleniku, ale nemohl jsem si nepovsimnout, ze za zaclonou z umne rozprostrenych okurek cosi povedomeho roste - hadal bych to na durgu. Jestli se nemylim (a to asi ne, neb jsem jich v okoli dost rozdal), bude mit nebohy duchodce za par dni podobnou starost.
Slabe povahy preskoci nasledujici radek.
Asi mu odliju trochu kocky z kybliku !
(o fotaku Ti poreferuji v PM, az bude)

elektrika čerpadélko z filmovky vysokotlake cerpadlo hydromat pojezd
modif. bubbler
(S)měj se dobře !

Old Post 18-07-2002 v 11:30 AM
JAyEFF
Stálý Člen

Karma uživatele JAyEFF - 82% PěstitelskáKarma uživatele JAyEFF - 82% PěstitelskáKarma uživatele JAyEFF - 82% PěstitelskáKarma uživatele JAyEFF - 82% Pěstitelská

Pohodička co dodat Příspěvek č. 7

tedy panove,

v tomto bodrem podoledni jesem se vyborne pobavil

Kaa letí

Old Post 18-07-2002 v 12:50 PM
JAyEFF je offline   Profil uživatele JAyEFF   Find more posts by JAyEFF   Foto galerie člena JAyEFF   Click here to Send JAyEFF a Private Message   Add JAyEFF to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

Tak tenhle thread nemá chybu Já bych prosil taky trochu kočky Jinak na ten smrad,co zkusit muškáty ? Ten jejich odór nesnášim už pěkně dlouho ale třeba by ti zmutovaly a staly se z nich ganjaškáty

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 20-07-2002 v 16:07 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
acid.hack
Stálý Člen

Karma uživatele acid.hack - 52% PěstitelskáKarma uživatele acid.hack - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

K+ za ganjaškáty. No když tohle téma začínalo, tak sem se mu zasmál, ale teď mě jeden kámoš upozornil, že je to moje cítit v okruhu 30m (skleník), ale já nic necítím. Mám už tak zdegenerovanej nos, že ji cítím jen ve faji.

Old Post 25-07-2002 v 17:50 PM
acid.hack je offline   Profil uživatele acid.hack   Find more posts by acid.hack   Foto galerie člena acid.hack   Click here to Send acid.hack a Private Message   Add acid.hack to your buddy list     Navštiv homepage uživatele acid.hack! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Palec nahoru óóóóóóóóóóó.... Příspěvek č. 10

pane bože to se nedá ani komentovat - no ale je fakt, že za prvý nemůžu smíchy ani psát a za druhý je to pravda - v lednici jsem nechal maso pro psa a odjel jsem se psem na dovolenou bez masa a maso si po tejdnu i z tý lednice nějak našlo skulinku a z toho bytu to ne a ne dostat!! a je to šílený - v den příjezdu jsem spal u známých (fakt se to nedalo) - no a tak musím dát za pravdu, sem tam ňáká mrtvolka je lepší i než afrikány!

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 13-08-2002 v 22:11 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dadanek
Stálý Člen

Karma uživatele dadanek - 51% PěstitelskáKarma uživatele dadanek - 51% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 11

Vzpomel sem si na historku, jak nam auto srazilo starýho, prašivýho kocoura. ani sem ho nevobrečel, chytil sem ho za vocas a hodil na hnuj. A von se za čtrnáct dní vrátil domů!!!! Asi byl f komatu nebo co.

Jinak bych zkusil jedině nádoby s octem. Ty neutralizujou smrad celkem slušně. Kartáč octu tě třeba výde na 300, ale je to lepší, než když ti to někdo vyčenichá.

To je ale dřina, když chce člověk jednou něco dělat pořádně!

Old Post 15-08-2002 v 21:18 PM
dadanek je offline   Profil uživatele dadanek   Find more posts by dadanek   Foto galerie člena dadanek   Click here to Send dadanek a Private Message   Add dadanek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dalajlama
Stálý Člen

Karma uživatele dalajlama - 13% PěstitelskáKarma uživatele dalajlama - 13% Pěstitelská

Pohodička Ocet.. A NEBO SAVO :D Příspěvek č. 12

aneb chlor je cejtit

dalajlama in love SPEKTRUM ŠTĚSTÍ ZAOKNOVKA GOOD-MUSIC myWEBík
------------------------------------------------------------------------------------
KDYBYCHOM VŠICHNI UMĚLI VŠECHNO, NEPOTŘEBOVALI BYCHOM SE.. jaman

Old Post 15-08-2002 v 23:21 PM
dalajlama je offline   Profil uživatele dalajlama   Find more posts by dalajlama   Foto galerie člena dalajlama   Click here to Send dalajlama a Private Message   Add dalajlama to your buddy list     Navštiv homepage uživatele dalajlama! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Santino_RDLD
Nový Člen

Karma uživatele Santino_RDLD - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 13

Jestli chcete, tak vám zadamiko poradím jak s puchem pryč. Stačí mi zavolat, a já vám s radostí pošlu (i na dobírku) svého dědu .... má nějak povolené svěrače, a když se čehokoliv nadlábne, tak je to s ním totálně k nevydržení ... meteroismus se tomu myslím řiká ... :-)

Fujtajxl jeden meteoristický .... já mít takový skleník, tak dědovi řeknu ať mi ho (s plnýma střevama) pohlídá ... a dyby to nefachčilo .... tak použiju dědu jako substituci za krávu / kočku .... a prostě si ho tam vyvrhnu :-))))
vnitřnosti posílám i na dobírku ...

To je maras ... myslím, že tohle téma se nám kapíček zvrhlo .. co ? :-)

Old Post 21-08-2002 v 08:13 AM
Santino_RDLD je offline   Profil uživatele Santino_RDLD   Find more posts by Santino_RDLD   Foto galerie člena Santino_RDLD   Click here to Send Santino_RDLD a Private Message   Add Santino_RDLD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:25 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás