Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No pokud bych mnel dost mista, a nebal bych se spotreby, tak bych urcite jel kvet v kombinaci sodik plus mh.
Nekdo kdo se cca pred pul rokem smaznul to mnel perfektne oduvodnene. jel sodiky plus neco mh a mnel psycho krasny grow...
Kytky vypadaly o dost lepe.
Jasne s kazdou zarovkou se da prisvecovat, pokud jsi ji tam das......!
Taky mam jednu lampicku s cervenym spektrem ale z HOLANDU. Nejradci mam kdyz kytky maji vyhonky a ta priskirice, tak pod timhle svetlem se rozzari.
čítal som tu raz článok, že rastliny využívajú červené spektrum na kvet, tak tá žiarovka nebude vôbec podla mna na zahodenie. Vydel som tu aj dosť ludí, ktorý pestovali pod red led diodamy, tak nemôžte tvrdiť že tá žiarovka je nanič. Ešte k tomu si ju kúpil niekde v obchode pre rastliny tak ju určite nevyrobili len pre običajné svietenie, tá žiarovka má určite využitie, tak netvrdte že nie. Jednu dobu som to skúšal na red led diodach a iško to, aj ked tie majú asi inú vlnovú dĺžku ako tá žiarovka. Môj názor znie, ja by om si ju do prdele nepchal, vyskúšal by som ju na neakej rastline, čo je zač a ak si tú žiarovku kúpil v krabičke, tak by na tej krabičke mohlo byť napísané aké má tá žiarovka využitie pre rastliny....vela šťastia
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
takze prisvecovat tim muzes....stejne jako zarovkou,LEDkou vanocnima ozdobickama,svickou.....asi sem vzbudil pohorseni ale ja jen reagoval na to ze sme vsichni dementni....a popravde sem asi ubozak a moje znalosti grow nejsou moc obsahle ale kdyz se na necvo ptam tak aspon neurazim
peace
Právě to mne zajímalo, jestli to bude mít u 400 MH nebo dejme tomu 600 Son T nějakou efektivitu anebo je to k ničemu, když už to mám jednou doma... fakt je že je to slabounké takže na to asi peču ....