Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Vodni dymka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

jak už jsem psal nejvíc mi chutná jahůdka, jablko, i pomeranč je dobrej.
kokos mám ale taky mi moc nejede, stejně jako banán

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 30-12-2006 v 08:59 AM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N3m3515
Stálý Člen

Karma uživatele N3m3515 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

Miris skus nejakej vonavejsi tabacek trebas takovou vanilku nebo nejake tropicke ovoce kdys z toho udelas mix das tam jeste trosku maty nebo jahudky tak je to good

amhade ten kokos je dobrej vzdy s necim trebas matou ci mam sladkej melounek a bylo to taky mnamka

tak zatim bublani zdar

Old Post 30-12-2006 v 10:14 AM
N3m3515 je offline   Profil uživatele N3m3515   Find more posts by N3m3515   Foto galerie člena N3m3515   Click here to Send N3m3515 a Private Message   Add N3m3515 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

to n3m3515 - dík za radu, vyzkouším s tím melounkem, máta mě nějak neláká...

Old Post 30-12-2006 v 16:07 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
N3m3515
Stálý Člen

Karma uživatele N3m3515 - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

máta je spíše taková jemnoučká spiše na mix tabačku

Old Post 31-12-2006 v 12:06 PM
N3m3515 je offline   Profil uživatele N3m3515   Find more posts by N3m3515   Foto galerie člena N3m3515   Click here to Send N3m3515 a Private Message   Add N3m3515 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

jablicko Příspěvek č. 85

ahoj,
takze mam novou, velkou vodarnu, je otočna a u nas se skoro neda sehnat, byl to přímý dovoz a stala pohych osum stovek. vse je z medi, nic nemuze zreznout. jsou tam loziska, a otaci se absolutne volne...

Zrovna z ni kourim jablickovy tabak, taky primy odvoz mam ho jeste karton...

Old Post 02-01-2007 v 23:58 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Příspěvek č. 86

Mám dotaz - nepoužíváte, nebo nešly by použít místo uhlíků nějaký jiný žhavítka? Třeba kameny apod.?
Dík a nekamenujte mě

Old Post 03-01-2007 v 18:00 PM
JosefCorrino
Stálý Člen

Karma uživatele JosefCorrino - 73% Pěstitelská

Nápad Pár rad k vodní dýmce Příspěvek č. 87

Mno, tak tedy k tomu něco vyplodím.
Berte to jako malý soubor rad k vodní dýmce.

Co do kotlíku
Zcela překvapivě: tabák do vodních dýmek !
Příchuť je na jednotlivci, osobně doporučuji třešeň, dvě jablka, vodní meloun, nebo kombinaci jahoda + banán.
Pokud máte choutky na mentolový tabák, tak vás varuji, i po několika čištěnch z té vodnice bude cítit .. časem se toho zbavíte, ale nečekejte že ji jednou vyčistíte a je to ...
Co se hulení týče, nepřehánějte to, vodní dýmka neni joint, uvědomte si že to hulíte hodinku a něco a že matroš nespalujete a jde do vás více THC než když si dáte jointa. Bohatě stačí nějaká obyč gunja v poměru 1:3 - 1:1 k ovocnému tabáku (záleží na tom kolik bude hulit lidí)

Co do vázy
Osobně doporučuji přidat do vody led a nakrájenou limetku (+ trochu štávy přímo vymačkat). Krom toho, že to v pěkné skleněné váze vypadá dobře to příjemně ochladí dým a trošku přichutí. Chce to hodně šťavnaté limetky, pokud tam dáte nějakou starou seschlou limetku, ani nepoznáte, že jste ji tam dali.
Pro hustčí dým se někdy dává mléko, osobně preferuji spíše věnovat pozornost výběru uhlíků, než mléku ve váze.
Do vody přidat panáka něčeho tvrdšího, zkoušel jsem tam dát panáčka domácího absinthu, dost síla ...
A v neposlední řadě, někteří lidé místo vody dají do vázy červené víno, nezkoušel jsem, pokud máte s tímto někdo zkušenost prosím doplňte své pocity a názor na tuto praktiku.

Péče o vodnici
Jste-li vlastníkem vodnice a nevíte jak o ni správně pečovat, měla by vaše pozornost u těchto pár rád být zvýšená.
Nejlepší na čištění vodní dýmky je teplá voda s citronovou šťávou.
Vyplatí se investovat do takové speciální štětky na vodní dýmky a to hned do 2. Jeden na čištění vodnice jako takové a druhý na šlahoun.
Šlahoun NIKDY neproplachujte vodou, jinak se zničí (pro začátek uvnitř zrezne, hulení z něj bude nechutné, časem se začne rozpadat) šlahoun čistěte jedině nasucho již výše zmíněnou štětkou.
Vodní dýmka by měla být čištěna tak minimálně 1x za 3 použití, ale častější čištění jedině prospěje. Kotlík a vázu vyčistěte samozřejmě po každém použití.

Závěrem
Pokud máte nějaké dotazy, napište mi a já se vám pokusím odpovědět.
Pokud máte nějaké další zajímavé tipy, rady, neváhejte a připište.

Děkuji

Old Post 03-01-2007 v 19:03 PM
JosefCorrino je offline   Profil uživatele JosefCorrino   Find more posts by JosefCorrino   Foto galerie člena JosefCorrino   Click here to Send JosefCorrino a Private Message   Add JosefCorrino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Přidám pár mých poznatků o vodní dýmce:

Kdyz je cas, je super dávat místo uhlíků dřevěný grilovací briketky, chut je mnohem čistší a maj i větší teplotu. Jen to nahřívání je problém, nejlépe tak 15 - 20 min přímo v ohnisti.

Co se náplně týče, souhlasím s JosefCorrino, led je super, ale limetku jsem nezkoušel - je to zajimavy napad, jiste vyzkousim.
Samotnou ganju do kotliku dava jen sebevrah nebo dobrodruh, jednou jsem to zkusil a po 2 prdech jsem myslel ze odletim na Mars - i kdyz to byl zajimavej staff. Kamos se pak poblil coz byl zazitek ponekud horsi.

Přes mliko je kour husty a pekne kremovy, vazne doporucuju zkusit,
taky sme hulili pres cistou vodku napul se slivovici a to zkouset nedoporucuju, nejen ze chut je uplne pretlučena, ale je to taky rachot nejvetsi.

Tot vse z tech zajimavych napadu a mych zkusenosti.

Přeji Všem příjemné pokouření.

Old Post 04-01-2007 v 12:48 PM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesss
Stálý Člen

Karma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% PěstitelskáKarma uživatele Nesss - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

jeste jeden poznatek - nezapomente ze THC se váže na tuky a alkoholy, takze neprehanejte to s naplni aby se misto pocitu zhulenosti nedostavili spis pocity na bliti :-D

Old Post 04-01-2007 v 12:57 PM
Nesss je offline   Profil uživatele Nesss   Find more posts by Nesss   Foto galerie člena Nesss   Click here to Send Nesss a Private Message   Add Nesss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 90

heh - nečistit vodou zevnitř? doprdele
už sem to párkrát udělal. snad mi to ještě dlouho vydrží

Old Post 06-01-2007 v 13:27 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JosefCorrino
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

citace:
Původní příspěvek od MIRIS
heh - nečistit vodou zevnitř? doprdele
už sem to párkrát udělal. snad mi to ještě dlouho vydrží

záleží na tom, jakej máš šlahoun ještě, ale pokud máš normální nebo nějakej lepší šlahoun tak vodu v žádném případě, obsahuje totiž papírové a kovové částečky a tahat si přez ten šlahoun do huby rez a bordel neni dobry.... nemluvě o tom že se časem zcela rozpadne.

Ale je fakt, že takové ty levné "vodnice" (skoro se mi tomu tak příčí říkat) mívaj dost často šlauch udělanej čistě z gumy například a ten pak můžeš vesele proplachovat vodou. Než tak ale učiníš ujisti se že je opravdu celý z gumy a že není jen gumou potažen. Jinak pokud ten gumovej šlahoun máš tak nejásej, sice ti přežije vodu, ale dobře 50% chuti vodní dýmky závsí na šlahounu ... a ty gumový stojej za ...

Chtěl jsem ti sem připnout fotku průřezu jednoho šlahounu co se propláchl vodou .... bohužel ji nemohu najít, pokud ji najdu dodatečně to sem hodim.

Old Post 06-01-2007 v 14:39 PM
JosefCorrino je offline   Profil uživatele JosefCorrino   Find more posts by JosefCorrino   Foto galerie člena JosefCorrino   Click here to Send JosefCorrino a Private Message   Add JosefCorrino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

někdo tu psal že grilovací briketky jsou lepší ale dlouho se napalujou - mám jeden typ jak to dělám já,(použivám dřevěné lisované uhlí od firmy NOELL,to mi přišlo zatim nejlepší z těch levných)...vzdycky si uhli pripravim na starou pánev a tak 5-10minut nahřívám horkovzdušnou pistolí..dokud nejsou uplne cely rozzhaveny.rychly.dobry...

Old Post 06-01-2007 v 23:29 PM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JosefCorrino
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

citace:
Původní příspěvek od Index
někdo tu psal že grilovací briketky jsou lepší ale dlouho se napalujou - mám jeden typ jak to dělám já,(použivám dřevěné lisované uhlí od firmy NOELL,to mi přišlo zatim nejlepší z těch levných)...vzdycky si uhli pripravim na starou pánev a tak 5-10minut nahřívám horkovzdušnou pistolí..dokud nejsou uplne cely rozzhaveny.rychly.dobry...

jj taky řešení, btw prodávají se takové speciální nádobky, na kterých se uhlí rozžhavuje a pak si z toho jen kleštičkama bereš a dáváš na kotlík, nicméně, pokud nejedeš tu vodnici fakt víckrát denně ve více lidech tak to nemá smysl kupovat.

jinak, když jsme u grilvacích briketách a tím jse blízko normálnímu uhlí ... jednou jsem si naivně myslel že si čapnu uhlík z grillu, že to bude přírodní, v pohodě a nebudu si dělat starost se zapalováním (jen tak btw všimli jste si toho, že čím kvalitnější a lepší uhlík, tím hůř se zapaluje ?) mno ale byl jsem na omylu a zkazil sem si vodnici, hnus

Old Post 06-01-2007 v 23:42 PM
misak
Stálý Člen

Karma uživatele misak - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Par zajimavych tipu co se tyce vodnice http://www.shisha.wz.cz/tipy.html

Old Post 07-01-2007 v 15:18 PM
misak je offline   Profil uživatele misak   Find more posts by misak   Foto galerie člena misak   Click here to Send misak a Private Message   Add misak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Nesss
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

Jooo ted na to koukam, samozrejme ze napul s vodou, ani si nechci predstavovat hulit to pres takovejhle mazec :-D

at bublá

" Having a taste for quality is having a taste for LIFE! " Zino Davidoff

Hash Berry, KC36, Durban, Widow Skunk aka out 07
KC 36, Purple Widow, Widow Skunk, Durban x Shaman aka out 08
Purple Widow, T.N.R., Monasteria, PPP, Early Bud, KC36, Jock Horror aka out 09
WhiteWidow,Blueberry,MasterKush, Fruit Spirit, TOP44 aka OUT2010

Old Post 07-01-2007 v 17:54 PM
blf
Nový Člen

Karma uživatele blf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Myslite ze muzu hodit uhlik (studenej) ke kyti do kvetinace .. jestli si to veme jako hnojivo bo jestli ji ten popel spis uskodi

Old Post 21-02-2007 v 18:03 PM
blf je offline   Profil uživatele blf   Find more posts by blf   Foto galerie člena blf   Click here to Send blf a Private Message   Add blf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele blf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:20 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás