Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Výrobky growerov
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
habitrix
Stálý Člen

Karma uživatele habitrix - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Toto tema som spravil pre tych co nieco funkcneho vyrobili alebo planuju vyrobit a chcu tym zlahcit veci pre ostatnych takze ked nieco budete mat tak sem stym
Ja to tu zacnem s tymto:
Lis na vsetko co potrebujeme zlisovat obdoba existuje v growshopoch vola sa to lis na pyl.....ja som si spravil nieco trosku vacsie lebo clovek nikdy nevie co a kolko toho bude potrebovat vylisovat
Nakres aj hotovy vyrobok sem nahodim za par dni, je vo vyrobe prave, ale bude vyzerat velmi podobne tomuto len bude vacsi a z neznicitelneho materialuheh

Naposledy upravil habitrix 28-12-2006 v 11:25 AM

Old Post 13-12-2006 v 00:14 AM
habitrix je offline   Profil uživatele habitrix   Find more posts by habitrix   Foto galerie člena habitrix   Click here to Send habitrix a Private Message   Add habitrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 2

tak fušky v praci jo? :-)
ukaz jaxe ti to vydarilo+ten nakres

Old Post 23-12-2006 v 08:02 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
habitrix
Stálý Člen

Příspěvek č. 3

2 xerthon hodim dnes prisiel kamos co som si tam zabudol nakres takze bude aj s fotkami
2 hick je z antikory z tej sa robia aj noze....nekoroduje ani sa nijak neposkodzuje casom

Old Post 23-12-2006 v 17:03 PM
habitrix je offline   Profil uživatele habitrix   Find more posts by habitrix   Foto galerie člena habitrix   Click here to Send habitrix a Private Message   Add habitrix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
habitrix
Stálý Člen

Příspěvek č. 4

caute nakres som pytal ale typ nevedel kde je mozno ostal u typka v dielni hned ako sa k nemu dostanem nahodim a fotky som spravil dnes a je aj vela krat vyskusany funguje perfektne

Old Post 27-12-2006 v 18:31 PM
Host
Host

Příspěvek č. 5

vyborně,to bys mohl i prodavat

Old Post 27-12-2006 v 18:41 PM
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

a kčemu to vlastně je dobré?

Old Post 27-12-2006 v 21:47 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Pohodička dobrej thread.. Příspěvek č. 7

hehe taky sem přihodim jeden svuj výrobek.. nesouvisí to teda s hulením, ale vyrobil jsem to já, tak to snad neva ne?

toho typa si nevšímejte, je to muj kámoš jako model..

je to dělaný z pozinkovanýho drátu 1,6 mm, vnitřní průměr kroužků 7 mm..
cca 10 kilo, 20 000 kroužků..

docela piplačka, to vám povim...

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 29-12-2006 v 16:32 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CAESAR
Stálý Člen

Karma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% PěstitelskáKarma uživatele CAESAR - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

tak to uz hej,skoro som padol na rit.prezrad kolko ti asi tvalo vyrobit takuto "zeleznu koselu"

TABACEK 2006

WW 2006 OUT

Old Post 29-12-2006 v 16:50 PM
CAESAR je offline   Profil uživatele CAESAR   Find more posts by CAESAR   Foto galerie člena CAESAR   Click here to Send CAESAR a Private Message   Add CAESAR to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 9

no dejme tomu sto hodin čistý práce..
denně jsem zvládal udělat (tzn. natočit na tyč drát do spirály, roztáhnout, naštípat na kroužky a naplíst do košile) asi 1000 kroužků, což zabralo tak 5 hodin (půl hoďky točení, hodinu štípání a 3,5 hodiny pletení)

jako bylo to docela náročný, ale dalo se to..
převážnou část jsem vyrobil, když jsem byl nachcípanej...

každopádně znova bych to nedělal ani náhodou..

I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.

Old Post 29-12-2006 v 16:56 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 10

kwjeton:smekam.Bez trpelivosti hodne growera bys nemel sanci :-)

ale jak v tom vidim toho krasavce,nejsem si jisty,jestli je to modni trend na dizu,nebo doplnek k rytirske vystroji...nebo jine...

p.s.:nechces mi zhaknout slipy

Old Post 29-12-2006 v 20:51 PM
Kwjetoň
design the future..

práce všeho druhu.. Příspěvek č. 11

nojo kuci, někdo je holt šikovnej... :smrad:

jako není to technologiky složitý;
jak píše xerthon - je to hlavně o trpělivosti..
kdyby mě tu dobu nepostihla zlá a zákeřná nemoc (angína bo co.. ) tak to mam rozdělaný doteď..

Stoun: no jasný, dáme dohromady grower zásahovou jednotku, která bude bránit pěstitele proti tvrdý ruce zákona.. pavéza se hodí..

xerthon: no hele, jako na tomdle typovi to vypadá jako že disko, ale už jsi zkoušel tančit s 10-ti kilovym tílkem? vono tě to za chvíli přestane bavit.. to bych musel vyrobit nějakou odlehčenou hlíníkovou verzi (něco jak měl Vojtek z Kabátů na klipu )
ale stejně nevim jak by se na to šampóni tvářili...

ps: slipy po mě nechtěj..
ale viděl jsem někde na netu zmáknutý kroužkový bikiny.. vypadaly docela good, když to najdu, hodim to sem...

tak zatim..

Kwjetoň the Armourer..

EDIT: tak tady je to prádýlko..

Naposledy upravil Kwjetoň 30-12-2006 v 09:45 AM

Old Post 30-12-2006 v 09:38 AM
Host
Host

Příspěvek č. 12

xerthon: Slipy: Twoe vis jak by Ti to trhalo chlupy?...

Old Post 30-12-2006 v 09:45 AM
Host
Host

Příspěvek č. 13

kdyz uz jsem u tech vyrobku: flusačka na šipky ještě ze střední+šipky... kolik zabavy jsme s tim zazili.. z posledni lavice pri hodine cista trefa mezi oči na jakousi vycpanou pannu (akce vyberte LOVE pro děti do afriky a dostanete vycpanou panenku )pred tabuli.... BUhahahaha...
Mno ted uz bych asi nic netrefil...

Old Post 30-12-2006 v 09:53 AM
Host
Host

Příspěvek č. 14

trochu jsem si vytůnil pálku na stolni tenis, původně tam byl červený nápis made in china

Old Post 08-01-2007 v 19:18 PM
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 15

hick: myslíš jako baličku? nech se inspirovat těma co už existujou

Old Post 14-01-2007 v 22:50 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Příspěvek č. 16

jj klasický plátýnko není složitý na konstrukci a dalo by se vyrobit na míru.. ani kónickej tvar by neměl bejt problém..

dal by se na tom rozjet docela slušnej byznys.. imho pro gramlavý huliče dobrej gadget..

Old Post 15-01-2007 v 16:03 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:19 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás