Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Úvod do Groweru » představení se
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
vac
Nový Člen

Karma uživatele vac - 0% Pěstitelská

představení se Příspěvek č. 1

Zdravím,
tak jsem se stal novým členem a je slušnosti se představit.Je mi 35 let, ke konopí jsem se dostal diky tomu,že jsem bohužel držitelem jedné nevyléčitelné nemoci, která se jmenuje Bechtěrevova choroba.Takže asi před 6 lety se má nemoc trochu zhoršila a já začal trpět na nepředstavitelné závratě, které dokázaly přetrvávat i měsíc v kuse,jistě si asi každý dokáže představit co je to za peklo, když si nemůžete dojít na záchod a ani nakoupit. Někdy v té době jsem poprvé dostal možnost ochutnat tuto vzácnou bylinu a diky Bohu nebo spíše asi THC po krátkém čase závratě skoro úplně přestaly. A tak jsem začal pěstovat venku u známého na zahradě,ale bohužel už nemám tu možnost i když jsem měl letos 3 kyti zasazené, tak jsem o ně bohužel přišel a proto jsem se rozhodl začít pěstovat doma ve skříni.Plánuji to spustit začátkem roku,do té doby doufám ,že načerpám mnoho dobrých a užitečných rad aby se to vše podařilo.

lepši je být zdravý a bohatý než chudý a nemocný

Old Post 05-12-2006 v 01:19 AM
vac je offline   Profil uživatele vac   Find more posts by vac   Foto galerie člena vac   Click here to Send vac a Private Message   Add vac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 2

Vítame te, jinak ti preju hodne stesti, a pokud ti konopi pomaha, jak pises vyse, alespon k zmirneni porojevů tve nemoci, tak i hodne uspechu pri pestovaní

Old Post 05-12-2006 v 08:27 AM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vac
Nový Člen

Karma uživatele vac - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

celller a hick děkuji za přivítáni a podporu panové,doufám,že se bude dařit

lepši je být zdravý a bohatý než chudý a nemocný

Old Post 05-12-2006 v 15:47 PM
vac je offline   Profil uživatele vac   Find more posts by vac   Foto galerie člena vac   Click here to Send vac a Private Message   Add vac to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SAM
Stálý Člen

Karma uživatele SAM - 96% PěstitelskáKarma uživatele SAM - 96% PěstitelskáKarma uživatele SAM - 96% PěstitelskáKarma uživatele SAM - 96% PěstitelskáKarma uživatele SAM - 96% PěstitelskáKarma uživatele SAM - 96% PěstitelskáKarma uživatele SAM - 96% PěstitelskáKarma uživatele SAM - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

Zdravím vac.
Držím ti palce jak v pěstování tak a to hlavně v tom,že ti tahle zázračná bylinka pomůže překonat (nebo aspoň zmírnit) hodně problémů s nemocí.
Držím palce!!!

SAMova říše '06'
SAMova říše '07'/1
SAMova říše '07'/2

Old Post 05-12-2006 v 20:47 PM
SAM je offline   Profil uživatele SAM   Find more posts by SAM   Foto galerie člena SAM   Click here to Send SAM a Private Message   Add SAM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 5

citace:
Původní příspěvek od cecelicky
ahoj kluci, jsem zacatecnik na internetu, takze uvitam vsechny vase rady. po nekolika letech huleni jsem se rozhodl ze si to vypestuju taky sam. rozhodl jsem se pro hydroponii, ale zatim jsem neprisel na to jak se dostanu do inzerce. diky za rady a napady.

Zahradnický bazar...

Old Post 14-12-2006 v 13:25 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
beastboy
Nový Člen

Karma uživatele beastboy - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Nazdar lidi jsem tu novy a tak me napadlo ze se trochu predstavim. Na Grower chodim uz dlouho ale teprve az pred nekolika dny jsem se rozhodl ze se zaregistruji at se mohu podelit a nejake informace s ostatnimi. Casem postnu fotky me pestirny. ( Jsem zacatecnik co se tyce indooru )

Old Post 19-12-2006 v 20:53 PM
beastboy je offline   Profil uživatele beastboy   Find more posts by beastboy   Foto galerie člena beastboy   Click here to Send beastboy a Private Message   Add beastboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:54 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás