Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » ...pomahate zviratkum?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

citace:
Původní příspěvek od Mr. Review
...sem mel psika,dokud mi ho jedna svine od nas z vesnice nezabila.. a jen kvuli tomu ze jejich fena se harala,a nas pes si chtel uzivat...

Přišel jsem o jednoho psa úplně stejně. Nevím čím ho ten zk****** vy****** mamrd mlátil, ale rentgen věštil hodně náročnou operaci (na kterou nebyly prachy) a dlouhé léčení O dalšího, kterého jsem měl u dědy, jsem přišel tak, že ho otravila sousedka (dědova vlastní švagrová) jen proto, že štěkal trochu často.
Teď máme místo psa kočky, všechny 3 jsme našli jako koťata, resp. 2 našli, toho jednoho kocourka si Pružina (typické kočičí jméno )přivedla sama odkuďsi z lesa.

Kuřákova plíce

1. Profi-racer trolejbusového autokrosu
  2. Soutěž o největšího populistu vrcholí, známe jednoho z favoritů

You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.

Old Post 15-12-2006 v 17:18 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

xerthon -

van blade - o cokoli se staras to je zodpovednost.. od rybicek pres kytky az po deti.. kdyz uz neco chces, mel by ses snazit, aby se to u tebe melo co nejlip, aby to melo stastny spokojeny zivot.. to je tvoje povinnost a zodpovednost.. ja bych liskal lidi, kteri si neco poridi a kdyz je to omrzi, taxe k tomu chovaji jako zvirata.. to nejsou lidi
jestli chces pro sveho psa zivot - 22h denne v byte z toho 12h o samote a 1h s panickem na prochazku spojenou s kyzenym vyprazdnovanim - to neni zivot ani pro psa.. lidi by si meli vzdycky predstavit sami sebe na miste toho ktereho zvirete..
proste ve svete je malo empatie a projevuje se to ve vztahu clovek-clovek, clovek-zvire i clovek-priroda.. to je podle mne to nejhorsi

p s y c h o 8 4

Old Post 15-12-2006 v 17:30 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
van blade
Stálý Člen

Karma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% PěstitelskáKarma uživatele van blade - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

borci, dík za názory
xerthon - jo čas je problem, bohužel s tím moc nenadělam.. prave proto se ptam.. bych se celkem bral za pána - akorat ten cas
jo barak na vesnici se zahradou by byl skvelej - jaksi ted mimo moje moznosti
psycho - zodpovědnost a stastnej a spokojenej zivot - no to je snad jasny, neboj ad empatie - prave me je zrejmy, ze byt zavrenej ve 2+1 od 9 do 18 neni ok, proto resim jestli to jde nebo je to trapeni zvirat.
hick - no me se libi velcí psi, ale to vím, že je uplnej nesmysl a hned dalsí v oblíbenosti jsou ti podvrataci a na ty pokojovy psiky s maslickama na hlave moc nejsem...

blade

Old Post 16-12-2006 v 12:44 PM
van blade je offline   Profil uživatele van blade   Find more posts by van blade   Foto galerie člena van blade   Click here to Send van blade a Private Message   Add van blade to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

zviratkam pomaham ale ted me nasral muj pes.. byl jsem s nim v lese a nechal jsem ho at si tam kuti svoje veci, ja jsem si kutil borove vetve pro babku na vanoce a nez jsme se po 15min sesli, taxe stihl peclive vyvalet ve zbytcich mrtve srny a nemalem mnostvi kravincu.. nevratil se mi muj pes ale chlupata koule hoven a rozkladajiciho se masa s ocasem.. nevynechal jedinne mistecko na tele a tvaril se naprosto spokojene a nez se mi podarilo nasadit mu obojek, taxem smrdel, jako bych se tam s nim valel taky.. uz jsem si 2x myl ruce a furt tu zdechlinu citim..

p s y c h o 8 4

Old Post 17-12-2006 v 12:36 PM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

o tom mi povidej,ja toho mojeho bastarda tento tyden 2x pristihl jak zere hovno(lidske)
pak se s nim olizuj :-)

Old Post 17-12-2006 v 13:27 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Já k pejskovi přišel taky náhodou. Naši se rozhodli, že chcou k baráku pěknou velkou kolii. No a tak se ptali všude možně a asi za měsíc přišel chlápek se štěnětem (ořech na 100%). Slyšel, že sháníme psa a tohle štěně mu někdo prostě v noci hodil v tašce přes plot.... Moc nás prosil, ať si ho vezmeme protože si ho nemohl nechat (sám měl tři psy). A tak jsme si ho nechali. Teď už je mu devět let, je tlustý, nenažraný, pořád spí ale je to člen domácnosti!

Jo kdyby mi někdo toho psa zabil/otrávil, tak bych mu asi pěkně znepříjemnil život (asi by musel v celém domě nechat zasklívat okna, nový lak na autě atd.) Vy jste to jako jenom tak překousli?

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 17-12-2006 v 14:32 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

zvířátka mám rád a proto chodím již 4 rokem na zemědělskou školu!

Old Post 17-12-2006 v 16:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Pohodička Koukejte na želvu! Příspěvek č. 24

A tady malý výstřel do prázdna od pana JXD.

http://www.reflex.cz/Clanek25792.html

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 17-12-2006 v 18:27 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás