Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Bobkův 1st indoorek, pěstujte se mnou:)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 113

Some new fotoz, posuď te sami a buďte velmi krytičtí Čím dál tim víc si začínám řikat, že ten pomalý květ je způsobený odrůdou, asi se šetřit nevyplatí no

Tak zatim čus, Bobek.

Old Post 15-11-2006 v 15:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
stulOo
Stálý Člen

Karma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% PěstitelskáKarma uživatele stulOo - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

zdarec no ja sa moc do indooru nevyznam, ale na 250w...je to docela slabota docela ma skre ze mash tie semena z nirvany lebo asi tiez zacnem onedlho s indoorom, a tiez nemam moc financie si rowno kupit paradise seeds ( urcite mi rozumies ) ale aj tak ti posielam k+ za vymakanu skrinu

stuloo

$tul{}

When the power of love overcomes the love of power, world will know peace.
-Jimi Hendrix

Outdoor2007,OB,PxH,HxS1

Outdoor2006,NONAME

Old Post 15-11-2006 v 18:21 PM
stulOo je offline   Profil uživatele stulOo   Find more posts by stulOo   Foto galerie člena stulOo   Click here to Send stulOo a Private Message   Add stulOo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 115

2 stuloo: jo máš naprostou pravdu, je to slabota, je tu několik důvodů proč mi to nekvete líp-
1.genetika, hold je lepší si připlatit
2.nehnojil sem hned od začátku, protože sem myslel, že se má hnojit jenom jednou týdně a to byl omyl
3.nechal sem jim málo času na růst, takže ještě neměly dost síly na květ
4.asi sem je trochu stresoval měnícíma podmínkama v pěstírně, ale teď už to mam zmáklí

Skříň mam podle mě v klídku, příště pojedu asi Mazara od Dutch passion, takže to bude snad v pohodě. Za měsíc rozjíždim druhej indoor, takže stay tuned guys

Zatim Bobek

Old Post 15-11-2006 v 21:39 PM
Host
Host

Příspěvek č. 116

Tak sem se vrátil z Rakouska a hned běžim do skříně a hádejte co??!! Kytky se vůbec nezvětšili, sou to pořád takový mrdky, takže už počítám s tim, že sklidim tak 5g a budu rád, no nic příště to snad bude chorošnější.

Btw:Kdyby se někdo našel, kdo by mi poslal poštou 6 řezů kvalitní genetiky, nechť se ozve PM. díky Bobek

edit: Dneska sem ještě zkrátil periodu na 10/14Snad to dozraje dřív..

Naposledy upravil 20-11-2006 v 20:17 PM

Old Post 19-11-2006 v 20:42 PM
Host
Host

Příspěvek č. 117

Some new fotoz, shiva už pomalu dozrává, takže budu brzo na ni nasazovat fs, ostatní prostě nechám, než dozrajou

Old Post 23-11-2006 v 18:07 PM
Vofce
Stálý Člen

Karma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% PěstitelskáKarma uživatele Vofce - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

Ty pálky nejsou zas tak malý, představ si že bys tam měl jeden kýbl vedle druhýho a samý samice (řízky rulezz) výnos by ti poskočil o 150% jinak zdar jak svině.

One love

250Watikz BIO...250w JackFlash,Nebula,Wobrna and hovní Bubler...VENEK06
...B cuzz hlína pokus o podrobný popis...Peace MAker, Ice a trochu Wdowky - BIO hydro - sklizeno - půlka zhulena zatim nej sklizeň ze včech...

...Red Diesel a White Widow 2016...

Old Post 27-11-2006 v 19:45 PM
Vofce je offline   Profil uživatele Vofce   Find more posts by Vofce   Foto galerie člena Vofce   Click here to Send Vofce a Private Message   Add Vofce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 119

Vofce: Čus, jasný no řízky rulez, ale teď ještě někdo, kdo by mi je poslal poštou
Příště jestli neseženu teda žádny řezy, tak pojedu mazara-7semen, tak z toho snad 4 samice budou...

Jinak začínám flušovat Shivu pomocí FS-uvidíme jak dlouho jí dám..a ostatní dvě kyti začnu flušovat, až trochu zhnědnou..

edit:Thx for K

Naposledy upravil 28-11-2006 v 18:50 PM

Old Post 28-11-2006 v 13:32 PM
Host
Host

Příspěvek č. 120

Tramtadadadadadá,

moje první sklizeň je tu-První na smrt šla Shiva Santi II. Ostatní dvě ákáčka půjdou tak za deset-patnáct dní

Takže přinášim 10 fotoz of death one beatiful...

Uříz sem ji a pověsil nad kamna, doufám, že do zítřejšího večera bude sucha...Taky sem jí zvážil a v mokrym stavu jí je 65g(sem lama, špatně sem odečetl misku od váhy, takže místo 200 g, to je jenom 65)

Tak to byla první kráska, teď se těšte na zbylé dvě

btw: Tak sem Váš, ukarmujte mě

Bobek

Naposledy upravil 08-12-2006 v 14:22 PM

Old Post 07-12-2006 v 17:45 PM
Host
Host

Pohodička Příspěvek č. 121

Čus groweři, tak Shiva je kompletně dosušena, celkem jí bylo 12 gramů , není to moc, ale čekal sem míň, takže si na poprvé nestěžuju a čekám na ákáčka, z kterých bude imho víc. Připojuji nový fotky, ze sklizně+dvě obyvatelky mé skříně

Ještě bych se mohl podělit o smokereport: Už sem byl tak natěšenej, že se vzal pár polomokrých palic a dosušil je na kamnech, za večer padlo asi 2,5 g, chuť shivy byla neutrální, ke konci trošku škrábavá, což bylo asi dáno sušením. Stav byl ze začátku high, který se postupem času proměňoval v unavenost.. Modely jsem měl lepší, ale i horší, takže si myslim, že na poprvé můžu být spokojen, Shiva je takovej lepší průměr

To je z Shivy vše, teď se těšte na Ak, který budou imho zajímavější Stay tuned, guys!

Bobek

btw: Bobek tohle pro kojence vážně nedoporučuje!

Naposledy upravil 10-12-2006 v 19:32 PM

Old Post 10-12-2006 v 19:25 PM
Host
Host

Příspěvek č. 122

Čus groweři, ákáčko je 2 dny na FS, chci se zeptat, jestli to může bejt na FS třeba 14 i víc dní? Díky bobek

btw: Ákáčko docela jede, myslel sem, že z něj nic nebude, ale teď mi dělá radost

Old Post 15-12-2006 v 17:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 123

Pro lahvana

Old Post 19-12-2006 v 16:50 PM
damsiveku
Stálý Člen

Karma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% PěstitelskáKarma uživatele damsiveku - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 124

od mala si nosíval holínky naruby myslel sisi že je to známka punku...teplej rum pil, ikdyž po něm blil myslesi že je to známka punku, ale holky říkali......

good muzik, good tread, tak ještě ať je good to AKčko.
příště doporučuju BUBBELRY SOU MOC. jo a nevim jestli si to psal ale kolko toho bylo, zatim no woman no cry weka

Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.

spínací hodiny zdarma
Větrák dle svého gusta zdarma
1.ist 150W scroq,cal. orange bud,Plagron. - dojel
2.st,150W Bubbler,chronic/mazar a orange bud,AH - nedojel(máslo)
2.damsiveker,150W->250W Bubbler,scroq,- dojel
Kam jedete letos na festíky

Old Post 19-12-2006 v 21:30 PM
damsiveku je offline   Profil uživatele damsiveku   Find more posts by damsiveku   Foto galerie člena damsiveku   Click here to Send damsiveku a Private Message   Add damsiveku to your buddy list     Navštiv homepage uživatele damsiveku! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 125

2rkcz:Já o koze, ty o voze Já sem mluvil o Final Solution, ne o flušování obecně, ale přesto díkK4U

Ale stejně musim flušovat dýl, protože to není tolik dozrálý a chci mít libovou chuť

2vekoň: 12g, dávej pozor a nevť se

btw: Dneska přihodim nový fotky ákáčka

Zatim Bobek

Old Post 20-12-2006 v 11:39 AM
rkcz
Stálý Člen

Karma uživatele rkcz - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

citace:
Původní příspěvek od BobekMarley
2rkcz:Já o koze, ty o voze Já sem mluvil o Final Solution, ne o flušování obecně, ale přesto díkK4U

Omlouvam se, moje chyba - spatne jsem te pochopil Final solution je nejlepsi pouzivat 7- 9 dni (ja delam 8) pred flushingem. Tyden se pise na obalu. Pokud to budes delat treba tech 14 dni, tak by to kytkam nemelo uskodit ani prilepsit. Vynos se ti nezvysi, mozna dokonce o malicko snizi, protoze cim dele hnojis tim vyssi bys mel mit vynos a dokonce pri delsim pouzivani FS ma kytka potom stoned ucinky, coz neni na skodu, ale ja takove palo moc nemusim. Jinak tenhle preparat flushing zkracuje, neni po nem po treba tak dlouhy pruplach, podle me je to dokonce zbytecne, ja to nevydrzim snad nikdy, takze nemuzu posoudit jestli je to tak zbytecne jak si myslim

world aware :: free party is not a crime

Old Post 20-12-2006 v 12:59 PM
rkcz je offline   Profil uživatele rkcz   Find more posts by rkcz   Foto galerie člena rkcz   Click here to Send rkcz a Private Message   Add rkcz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 127

rikcz-teď to mam Na FS sedmý den, ale kytky maj ještě víc jak 50% bílejch blizen, takže nevim kdy to mam sklidit no, asi to ještě jednou zaleju s FS, pak vodou a dám to na dva dny do tmy Sakra už se mrtě těšim na první testing, protože Shiva byla zabiják a to ákáčko vypadá ještě líp

Jinak thxBobek

Old Post 20-12-2006 v 15:18 PM
rkcz
Stálý Člen

Karma uživatele rkcz - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 128

citace:
Původní příspěvek od BobekMarley
rikcz-teď to mam Na FS sedmý den, ale kytky maj ještě víc jak 50% bílejch blizen, takže nevim kdy to mam sklidit no, asi to ještě jednou zaleju s FS, pak vodou a dám to na dva dny do tmy Sakra už se mrtě těšim na první testing, protože Shiva byla zabiják a to ákáčko vypadá ještě líp

Jinak thxBobek

Do deseti dnu s FS je to jeste dobry, porad svitis 12/12? Pokud chces pomalu ukoncovat, coz bys mel, tak sniz periodu sviceni, hod tam 6/18 a zkus presne to co rikas - jeste FS, pak flushing a dva dny spinkani. Hodne stesti. Btw. doufam ze nas nepripravis o smokereport z toho akacka? Urcite si to zaslouzi

world aware :: free party is not a crime

Old Post 20-12-2006 v 15:50 PM
rkcz je offline   Profil uživatele rkcz   Find more posts by rkcz   Foto galerie člena rkcz   Click here to Send rkcz a Private Message   Add rkcz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:51 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás