Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Flashback aneb jak se zhulit bez Ganji
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
PODziM
Stálý Člen

Karma uživatele PODziM - 95% Pěstitelská

Hlína tu BOWIE Příspěvek č. 33

čus

já sem z Liberce.. na jarina se nebudu přejmenovávat, protože kdy se sklízí úroda??? na jaře? ne, na podzim

Old Post 26-03-2001 v 11:14 AM
PODziM je offline   Profil uživatele PODziM   Find more posts by PODziM   Foto galerie člena PODziM   Click here to Send PODziM a Private Message   Add PODziM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Animal Farm
Nový Člen

Karma uživatele Animal Farm - 44% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

ja napriklad sklizim i na jare!!!)

Old Post 26-03-2001 v 12:15 PM
Animal Farm je offline   Profil uživatele Animal Farm   Find more posts by Animal Farm   Foto galerie člena Animal Farm   Click here to Send Animal Farm a Private Message   Add Animal Farm to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Animal Farm! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOWIE
Stálý Člen

Karma uživatele BOWIE - 73% Pěstitelská

poDzim Příspěvek č. 35

to je fakt sranda já chodil v Liberci do školy - vyšší odborný. Ačkoliv jsem ze západu to Vaše město znám jak svý starý boty. Chodíte do sucide pabu? nebo funguje tam ješe Go lets Go rock klub? Nejlíp bylo v radnici dole v nálevně kde měly obrovskej tank na pivo.
Svět je malej . Přijeďte se mrknout na Karlovarskej festival. Festivaly napnou svaly, žádná sranda propaganda. Zhulíte se a ještě se mrknete na pěknej film. Mimochodem je to fakt světová akce. A s tím jarinem to je sranda . Myslel jsem jen že teď je jaro tak .... Ale jinak z Liberce znám přezdívkou jednoho týpka - Jarina . Mladej hulič . Teď tak 21 let . Takže jsem se trefil ač jsem netušil. By by

Old Post 31-03-2001 v 11:47 AM
BOWIE je offline   Profil uživatele BOWIE   Find more posts by BOWIE   Foto galerie člena BOWIE   Click here to Send BOWIE a Private Message   Add BOWIE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOWIE
Stálý Člen

zvířecífarma alias animalfarm Příspěvek č. 36

vejtaho

Old Post 31-03-2001 v 11:49 AM
BOWIE je offline   Profil uživatele BOWIE   Find more posts by BOWIE   Foto galerie člena BOWIE   Click here to Send BOWIE a Private Message   Add BOWIE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOWIE
Stálý Člen

whs ne aws Příspěvek č. 37

jsi objevil ameriku

Old Post 31-03-2001 v 11:51 AM
AwS
Stálý Člen

Karma uživatele AwS - 37% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

No sorry no ja nevedel ze ste tak znaly. Me to prekvapilo ja jsem to neznal
whs

Old Post 01-04-2001 v 08:45 AM
AwS je offline   Profil uživatele AwS   Find more posts by AwS   Foto galerie člena AwS   Click here to Send AwS a Private Message   Add AwS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PODziM
Stálý Člen

Karma uživatele PODziM - 95% Pěstitelská

Hlína tu BOWIE č.2 Příspěvek č. 39

hehe, do rokáče moc nechodim a do vraždy taky ne (do sklípku pod radnicí samozřejmě jo) ale vim o co jde.. no ale ještě řekni, žes chodil na průmyslovku (tam je vyšší odborná) u výstaváků (u muzea).. jestli jo, tak se možná známe od vidění, já tam chodil před štyrma rokama a pak jsem tam ještě dělal civilku no a ten festival je kdy??

Old Post 05-04-2001 v 08:05 AM
PODziM je offline   Profil uživatele PODziM   Find more posts by PODziM   Foto galerie člena PODziM   Click here to Send PODziM a Private Message   Add PODziM to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BOWIE
Stálý Člen

poDZime Příspěvek č. 40

Byla to výšší odborná , byla tam autoškola taky ale ta adresa . nemohu si vzpomenout jsem jak Samotář. a filmovej festival začíná začátkem červencen 5.7. až 15.7.
prostě na začátku. takhle to bylo minulej rok tak pohodaa Jazzzz

Old Post 10-04-2001 v 15:57 PM
GentleGrower
Nový Člen

Karma uživatele GentleGrower - 0% Pěstitelská

Nápad Nesmysl! Příspěvek č. 41

Flashback je neopodstatnená haluz pár už opravdu vyjetejch jedinců. Normálnímu uživateli nemůže ganja bez jakýhokoliv momenzálního užití přivodit stav zhulení. A to neplatí jenom pro trávu, ale i pro výše zmiňovanej trip, extázi a podobný laskominy. Stačí mít občasnou spotřebu(chovat se jako člověk) a žádnej flashback za volantem nikoho nepotká!!!!!!!!!!!!

Old Post 17-04-2001 v 14:52 PM
GentleGrower je offline   Profil uživatele GentleGrower   Find more posts by GentleGrower   Foto galerie člena GentleGrower   Click here to Send GentleGrower a Private Message   Add GentleGrower to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
COBBA
Stálý Člen

Karma uživatele COBBA - 63% PěstitelskáKarma uživatele COBBA - 63% PěstitelskáKarma uživatele COBBA - 63% Pěstitelská

Flash Příspěvek č. 42

Zkousel si nekdy dat si tripa a druhej den ,nejlip vecer ,kdyz je tma ,tak zahul a uvidis ,ze to neni normalni zhuleni jako obvykle ,ale ze to ma podstatnou cast tripa.

Old Post 17-04-2001 v 20:09 PM
COBBA je offline   Profil uživatele COBBA   Find more posts by COBBA   Foto galerie člena COBBA   Click here to Send COBBA a Private Message   Add COBBA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bidlo
Stálý Člen

Karma uživatele Bidlo - 10% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 43

Můžu se tě zeptat, kde bereš tu jistotu, že to dokářeš tvrdit tak absolutně? Nevím jestli jsi někdy dával papíra.
Ale hodně lidem se ty stavy vracejí. Co se týče hulení, tak pokud si pamatuju, tak flashbacky má tak polovina huličů (podle nějakých výzkumů)(huličů= kuřáků trávy).
Já jsem měl flashbacky zezačátku nejvíc (nedá se říct, že by to bylo hlavně v krizových situacích, ale bylo to psycho) a nebyly to nějaké nepatrné náznaky, ale i halušky atak.

GanjaPhantom

Old Post 18-04-2001 v 20:14 PM
Bidlo je offline   Profil uživatele Bidlo   Find more posts by Bidlo   Foto galerie člena Bidlo   Click here to Send Bidlo a Private Message   Add Bidlo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psychedelix
Stálý Člen

Karma uživatele psychedelix - 100% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 44

Hej lidi, já jsem ještě žádný flashback nezažil, asi mám
nějaký prapodivný metabolismus, ale zaděláno na něj
mám snad solidně - okolo 40ti čtverečků a hulení každý den - semtam když je husto i 4krát......
Ale jak píše Cobba, když zahulíte druhý den po čtverci,
je ta vyhuláčkovanost docela tripózní.....někdy i po více
dnech.....

Old Post 21-04-2001 v 11:41 AM
psychedelix je offline   Profil uživatele psychedelix   Find more posts by psychedelix   Foto galerie člena psychedelix   Click here to Send psychedelix a Private Message   Add psychedelix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shanin
Stálý Člen

Karma uživatele Shanin - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

psychedelix:mas pravdu,tiez som este ziadny nezazila,ale myslim ze by to nemuselo byt zle.Zauimalo by ma ci sa to neda nejak privodit ...diky

Just keep trippin and be cool....
vivala ganja!!!!

Old Post 15-08-2001 v 19:24 PM
Shanin je offline   Profil uživatele Shanin   Find more posts by Shanin   Foto galerie člena Shanin   Click here to Send Shanin a Private Message   Add Shanin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lsday
Nový Člen

Karma uživatele Lsday - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Taky je to pánové o věci zvaný tolerance. Myslím tím ten lékařský termín nikoli sociální :-)
Takže dyž hulíme denně mooc, tak už nás asi žádnej flashback nerozhodí,ani si ho třeba nevšimnete. Ale jinak je to prima, vzpomínám na ně...ach to byly časy...
Taky je spouštěj věci jako tabák, muzika co ste při tom poslouchali, vůně atd. Prostě Ty Vjemy.

Old Post 16-08-2001 v 14:03 PM
Lsday je offline   Profil uživatele Lsday   Find more posts by Lsday   Foto galerie člena Lsday   Click here to Send Lsday a Private Message   Add Lsday to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Shanin
Stálý Člen

Karma uživatele Shanin - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Lsday:Nuz ja zas tak casto nehulim,a ziadny flashback som nezazila,inak na tom tabaku nieco asi bude neikedy sa mi stane ze sa citim tak na pár sekúnd zhulene ale neviem nic take co tu popisujete...skoda..

Just keep trippin and be cool....
vivala ganja!!!!

Old Post 16-08-2001 v 14:45 PM
Shanin je offline   Profil uživatele Shanin   Find more posts by Shanin   Foto galerie člena Shanin   Click here to Send Shanin a Private Message   Add Shanin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kylik
Stálý Člen

Karma uživatele Kylik - 0% Pěstitelská

Palec dolů Příspěvek č. 48

Zdarec vsici. (novy tema zakladam poprve, tak doufam, ze to nepodelam)

Projel sem celou Kurarnu, ale tema o FLASHBACKach (nebo cich) sem nenasel. Tak ja ho teda zkusim zalozit
Moc by me zajimalo, jak je to u vas s flashbackama.
Tak piste. Jakto ,ze nepisete?!

Huleni, connecting people
~(-_-)%~

Old Post 18-07-2002 v 07:03 AM
Kylik je offline   Profil uživatele Kylik   Find more posts by Kylik   Foto galerie člena Kylik   Click here to Send Kylik a Private Message   Add Kylik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:09 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás