Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prostě při výměně roztoku upravim jen Ph vody a dám tam Enzymes+. Nechám to kolovat 24h, a pak přidám hnojky. Do tý vody s enzymama, už to neměním za čistou a myslím, že to nevadí.
Chce to takhle občas pročistit i od tý soli co nechávaj hnojky, protože jinak budeš mít strašně ty rohože "zasolený". Každopádně už k enzymům nepoužívám peroxid, protože mi to příjde stejný.
23
K tomu přepínání ... asi bych se bál že z toho holky dostanou světelnej šok. Všichni víme ( teda snad všichni ) jak je důležitý dodržovat pevnej světelnej režim,takže tohle bych radši nezkoušel Měl jsem problém s 18ti hodinovym režimem dva dny a na holkách to bylo vidět Svěšený listy a špatná barva
PS: Proč to chceš vůbec zkoušet ?
Hello growers . . .
Dnes proběhl generální úklid spojen se sprchou kytiček-svilušky mě furt straší-a následným prev. postřikem.24hod v proplachu vodou a Enzym+.Hnojky taky čerstvé - PH 6.0 až 6.2 . . .
Včera taky proděhla zkouška,spodní šíša padla za vlast,a všichni jsme byli zpokojeni, krásně voní,kope a neškřábe.Účinky byly víc než wyhovující . . .
from - Morpheus ...
No ani mě tak nejde o to to zkusit,ale po přepnutí na kwět jsem jim asi 6x rozhodil den o pár hodin navíc,(kwůli sviluškám,elektrikce,dripu atd,přeci jen to je první pokus a stále se učím),i s pozdějším vstáváním a to si myslím že se poznamená na konečné produkci palic a nedozraje na 100%.Nevím no mám ztrach aby to dozrálo.Proto tedy ten dotaz . . .
I na valašsku to jde...!]
!...Northen Light-544W...zklizeno+kompletně zhuleno
----------Kdo nehulí s námi,hulí proti nám----------
eso rimmer ----SviluStop ,,,ok jdu do toho,dík za radu se mě zdálo že ta sračka z growshopu za 300.- nějak nezabírá.2dny jsem vynechal kvůli obavám z plísně postřik a byly tam !!!
Newím no ale asi zítra zkusím shodit ji o pár cm níže,teď když už se kytí newytahuje,a uvidíme co to udělá s teplotou.Každopádně zítra bude new makro photozz and update grow.Zatim zdarr
Původní příspěvek od eso rimmer no zkus snizit a kdyztak ten ventas co mas na strope dej at odfoukava tepo od coltube . a ventas kup vole .. jeziskovy never ten se jako loni sfetuje a dostame vsichi hovno
Chachá,tak jo já se na něj vyseru,loni se ani natrefil do našeho okna bo sem nic nedostal. Musel kalit jak o život ...
Zítra to vykutím podle modelu eso rimmer ...Thanks
Omite se používá jako prevence...teda jestli se nemejlim .. Jo a s tema lampama....pokud mas 28 tak to zkus dat niz....vejš se dá vrátit vždycky
Jo a dělat něco podle Rimmera ? Nic proti člověku, ale originál Rimmer všechno akorát zvoral
PS : eso rimmer : nic proti tobe...ja jen ze miluju Dwarfa a vim že Arnold všechno po
Přizvednuto + 5 cm ---- teplota 31C ,,,ale místnost je dnes více vyhřátá,vyvětráme a uvidíme
Stálá teplota 29.8-30C ,přidal jsem ještě jeden 220V pro přísun čerstvého vzduchu dolů,pod truhlíky.Vlhkost mezi 55-59% .A zase jsou tam ty sviňušky\sem to ještě neztihl pro ten sviňostop/teda ty jejich malé bílé bůhví co...Slibuji-zítra ho mám a udělám jim sviňský průvan...
Naředil jsem svilostop,použil jsem svilustop a mé oko nechápe.Je možné vidět po čtyřech hodinách jak ty svině chcípaj?.Pod kytkama to je poseté ťupkama,jsou všude kolem.
Jupíííí - eso rimmer Big thanks