Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na prvnim obrazku, je videt WW, neni uplne tak stabnilni, utrpela trosku sok z presazeni...ale lepsi se to..
a ta poslední kztička, tu sem skoro uz uplne odepsal, vubec se nechytla, presadil jsem ji a trosku osmikal, a hned vypada ze by se mohla trochu chytnout..
Jeste budu muset presadit tu Budhu od SH, ale kdyz sem to delal s WW dopadlo to docela spatne..muze mi nekdo kdyztak poradit ceho bych se mel vyvarovat, kdyz to budu presazovat..?
Ahoj!Čeho se vyvarovat při přesazování pokud k tomu musí dojít?Hlavně neporušit kořenový systém!Tudíž nevím jak si přesazoval poprvé,ale určitě by se měla kytka opatrně odlepit od stěn květníku takovopu jeho drobnou deformací,vyklepnout a vložit do nové jamky ,zahrnout,zalít a zpívat....
to b779
jo jasny neprerusit korenovy system, mam ale ted dve kytky v jednom(jak je videt na posledni fotce), jednu vetsi Sh a mensi Budhu kterou chci presadit do samotnyho kvetinace, od hran kvetinace to nejspis pujde dobre, ale bojim se abych neprerusil treba i koreny ty vetsi..no snad se mi to podari dobre.. a asi tu novou hlinu hodne zalejt ne..?
Pokud jsem něco opoměl,omlouvám se neboť jsem to nečetl celé,ale myslím při rozdělení kytek z jednoho květináče to nebude bez úplné újmy.Vždy se nějaké mini kořínky poruší,ale pokud to namočíš resp. hlinu omeješ s kytkama v třeba napuštěným lavoru s patřičným ph tak se ti jich snad povede poškodit co nejméně.....můžeš je také oklepat a roztrhnout,ale nejšetrnější a ovšem nejpracnější je to omytí si myslím...
no takže v sobotu čiže, 16.12. přepnuto na 12/12
Fotky sem co nejdrive dam, mam jeden problem v jednom květináči kde mám SH a Budhu, mi začínaj obě kytky dost rapidně žloutnout jiný bych řekl že sou v pohodě, skoro za týden se ani nepohli, nevipadají moc dobře..
NO ale uvidíme, každopádně se těšim až začnout kytičky kvíst..
Čau ANK, zkusím přispět svou trochou do mlýna. Sice také začínám, ale měl jsem stejný problém jako ty-žloutnutí a nebylo to ničím jiným než, že jsem kytičky přelil. Nejlepší je udělat si harmonogram a podle něho je zalévat každé 3-4 dny. Záleží jak Ti vysychá půda v květináčích. Také jsem měl nutkání jim dopřát co nejvíce péče až jsem to přelíval a bylo to na škodu. Nech je také v klidu ¨vyprahnout¨ Přeju hodně štěstí! Sronson
To Nakaši:
no vlhkost bohuzel nemam jak merit, tak nevim, teplota u vrcholku bude tak 30, ale v nejblizsi dobe tak dam sklo pod tu zařivku, tak by to mohlo být lepší...
Hnojky davam norm. podle návodu AH, a zalévám dá se říct každý den po menších dávkách, a nestřídám jednou hnojky jednou voda, jenom hnojky dávám..
jinak taky mě to trápí, ty listy schnout docela dost..