Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pocuva sa to dobre. Zalozim si tiez jeden. Mozno mi to pomoze najst sam seba. Mi to ale pride taka trochu detska zalezitost pre 14rocne pubertacky. Sak ale vpohode ak mi to pomoze sa posunut dalej
Tělesně? Jak je znovu prožíváš tělesně? To nechápu... Můžeš to prosím trochu rozvést? Zajímalo by mě to.
------------------------------- Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
-------------------------------
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
niekde som dokonca cital ze mozog cloveka dokaze pracovat omnoho ucinnejsie. Je vsak v psychike cloveka urcita zabrana, ktora brzdi mozog. Ak by sme tuto zabranu nemali, tak by sme neboli schopny sa ani postavit. Iba by sme mysleli. Takto mame len urcitu kapacitu a ta nam umozni zakladne funkcie vnimania atd. Zaujimave, co poviete?
taky se hlásim k občasníkům.....Musim se přiznat, že píšu tak jednou dvakrát za měsíc - když mě něco naštve, když si nemůžu s nikym popovídat, když mě přepadně chuť na cigáro a já si ho prostě nechci dát, když se probudim po nějaký kalbě a ještě rychle dám dohormady střepy vzpomínek na právě prožitou noc...cokoliv významnýho anebo když potřebuju nějak uvonit emoce.......a hlavně je to dooost dobrý když si to po sobě zpětně čtu třeba po roce....to člověk jen kouká, jak strašně se mění...
tiez ma napadlo, ze ci sa nejako nemoze zneuzit dennik proti nam. Myslim z hladiska pravneho. Keby nahodou som si tam napisal nieco co nie je v sulade zo zakonom.
Obcas mi tak narychlo hlavou myslenka o deniku proficela, ale nikdy jsem ji nijak moc nezrealizoval. Takze zatim nemam, ale tenhle topic mi to pripomnel, takze pocinaje vcerejskem si ho vedu =)
no, denik jako ne, ale kdyz se mi prihodi naka zajimava prihoda (vetsinou kdyz jsem v cizine), tak si to napisu do mobilu. uz tam mam za ty leta slusnejch par kB textu...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
dennik ani nie ale skor si tocim videa na telefone z nejakych haluzi mame uz celkom peknu zbierku psycho situacii a halušiek...ked budem stary dedo pustim si tie videa a budem sa iba červenať že čo som to dorabal za mladi.. :-D