Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Konec hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 6 7 8 9 10 »

Chcete přestat hulit nebo to aspoň omezit???
This poll is closed.
Ano 107 45.34%
Ne 86 36.44%
Nevím,nechci se nějakrozhodovat 43 18.22%
Total: 236 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Rhino
Stálý Člen

Karma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% PěstitelskáKarma uživatele Rhino - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 113

lowrider : Dealer - to ani ne Když prodávám, tak spíš lidem co okrajově znám... Nestojim v noci u parku s 10 gramama po kapsách a prodávám feťákům za pekelný ceny.. To fakt ne. Navíc nechci mít průser u PČR.

Old Post 21-11-2006 v 16:44 PM
Rhino je offline   Profil uživatele Rhino   Find more posts by Rhino   Foto galerie člena Rhino   Click here to Send Rhino a Private Message   Add Rhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tayem de Tox
Stálý Člen

Karma uživatele Tayem de Tox - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 114

citace:
Původní příspěvek od lowerider
Rhino : zasranej dealer!!!! ne delam si prdel jses aspon uprimnej narozdil tady od nekterejch z groweru.....nekde jsem tu dokonce cet ze nekdo stahne sam 5g denne. to je absolutni blbost ucite prodava a lze jak svin.

lowrider: z vlastní zkušenosti i ze života některých mých přátel---- 5g denně není nic nepřekročitelnýho, ani skéra! než odsoudíš, doporučuju víc měřit i víc věřit...

A když jsem tu už, tak abych nebyl uplnej Bush, něco kol 5ti géček dávám teď denně- minimálně od sklizně už (tzn. měsíc). No paranoia, no mimosa , ale žádná radost. řek jsem si dost, aspoň hulení o samotě si zarazím. ...tak už o tom pár dní přemejšlím.. a nic zatím 8/

grower.cz resident (since 2006) JOINTS ORTHODOX!

Grower doporučuje deTOX! OUT2006 i OUT2007
Outdoor system VPS 2008
Tayemovo 2009

Old Post 21-11-2006 v 17:25 PM
Tayem de Tox je offline   Profil uživatele Tayem de Tox   Find more posts by Tayem de Tox   Foto galerie člena Tayem de Tox   Click here to Send Tayem de Tox a Private Message   Add Tayem de Tox to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 115

Cíwle, 5 gramů denně????
No tak to sem v oboru celkem nicka koukam
Sem si rikal, ze v posledni dobe hulim nák moc, ale 5 géček to ani za tejden (zdaleka, sklizen nesklizen, ale zase je fakt, že kdybych mel takovy bestie jako ty ve skleniku tak by to bylo neco jinýho, ja se snazim aby to vydrželo pinktlich na celej rok ... teda když je naka ta kalbička, tak to je jiná, že jo, ale stejně)
To utratíš vejplatu enem za sirky, ne?

Old Post 21-11-2006 v 17:40 PM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mesias
Stálý Člen

Karma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% PěstitelskáKarma uživatele Mesias - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 116

Tayem de Tox
Jo, jo, tak tak. Od sklizně ta spotřeba stojí za prd. Netroufám si říct, že dám 5 gramů denně, ale spotřebuji tolik určitě. Mám to stjeně jak ty, omezil sem si hulení osamotě, ale jediný efekt jaký to na mě mělo, je, že sem častějc venku a častějc někoho skuřuju.

J.J. : A přesně jak psal Tayem tak venek nebo skérko to je jedno. Jedinej rozdíl je v tom, že skérko tě skouří super tak pětkrát ze začátku a pak ten úplkně nej stav opadá a spotřeba se zvedá a s venkem je to ještě rychlejši.

No natož že mám po první pořádné out sklizni tak je to teda na jednu stranu ráj a na druhou stranu sílá. Nepozoruji na sobě důvood proč přestávat (snad jen asi zánět slepýho střeva, ale to ještě nevim jistě a operace moudráků- ale to bude pauza jen na chvíli). Určitě to na mě nějaký pozůstatky nechává a blíží se první zkouškový a Zápočťák a já bych měl začít něco dělat... .. .. .. . . . . . . Píšu to do téhle místnosti protože bych možná měl uskutečnit Konec Hulení, ale nic takového se nekoná "No schíza No stop smoking" (No i když kouřit už bych přestat mohl, hulení stačí... )

Můj Indoor Další kolo jede: 6xSuperSkunk
Můj tabáček 2006Moje pěstování 2007
Moje pěstování 2006

Old Post 21-11-2006 v 18:56 PM
Mesias je offline   Profil uživatele Mesias   Find more posts by Mesias   Foto galerie člena Mesias   Click here to Send Mesias a Private Message   Add Mesias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laras
Stálý Člen

Karma uživatele Laras - 62% PěstitelskáKarma uživatele Laras - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 117

Já a mámivá vůně z konopí.
Příznávám se že marihuana mi změnila život. Od té doby co jsem si poprvé zakouřil tuto rostlinu jsem věděl že ve mě zanechala stopu. Stopu které jsem nevěnoval pozornost. Ale tato stopa sama vyplula jako koráb na široké moře ,tak jako když najdete něco na co jste dlouho hledali pak na to zapoměli a při hledání jste našli věc ,kterou jste hledali dávno a považovali ji za stracenou. Je to stopa ,která se vryla hlouběji než jsem čekal a zakořenila se a usídlila se. Zakotvila se tak ,že ve mě vyvolává pocit štěstí z toho že jsem poznal aspoň jen tak z povrchu o čem konopí ganja marihuana ... může být. jsem rád za to že mi ukázala cestu ,která je příjemná ,veselá ,sladká ,kyselá i smutná paranoická. Změnilo mi to pohled na svět ,který bych nejspíš vnímal jako hromádku popele na lopatce smetenou mezi smetí. Rostlina kterou tady buď všichni oslavují nebo ji nesnášejí mi otevřela oči a já se mohl na svět podívát i bez těch nasazených brýlí co nám všichni nutí že je to tak správné a pokud nepujdeš podle této linie budeš zapověze a vyvržen z lidského společenství. Pochopïl jsem že všicni vidí jen materiál ze kterého můžou stavět. Ale opravdoví materiál z kterého se dá stavět je jen v nás. Přiznávám ganja ovlivňuje mou mysl ovlivňuje prostor kolem mě. Je schopna mě vtáhnout a nikdy nepustit. Ale každý snad ví co smí. Byly ty doby kdy jsem jen huli hulil a hulil několik měsíců v kuse dokonce i třičtvrtě roku nebo snad rok? to si nepamatuju byla to veselá doba. Když hulím snad každý den je ti žít jako jeden velký sen. oooo ale každá krása jednou uvadne bohužel. Jen jsem to omezil a to vím že mi stačí. Na Marihuaně je nejlepší věc ta že nikdy neuvězní člověka do jedné bláznívé kostky jako alkohol. Přestal jsem pít sám od sebe pro svůj vlastní pocit a ůctu k sobě. Alkohol nemám rád. Raději se zkouřím a je mi krásně do tance a vesele. Chápu že každý se chová jinak pod sladkou neviností zhulenosti, ale když se zkouří kolektiv je vždy nejlíp. Všichni se přirozeně a svobodně baví. nechápu když si někdo myslí že když je zkouřený že to na něm každý hned pozná, z takových dětinkostí jsem už vyrostl. Jen se projeví naše přirozená strana. Teď prostě všichní ví že hulim a je mi to fuk neřeším co nemusím. A když mě nebo kohokoliv za to odsuzuje tak je to jen omezený arogantní tupec, ktrerý není schopen tolerovat nikoho jen sám sebe. Takže já si vybral prozatím zelenou a svobodnou. Nekouřím sice každý den ,ale snad už sem poznal tuto rostlinu blíž a vím tak trošku o čem mluví. Příroda je nejkrásnější a mi zní přece pocházíme tak buďme trochu přirození:-). Ale pokud někdo pozná že mu kouření nedělá dobře nemá cenu dál kouřit je to svobodné rozhodnutí. Zatím kouřim jsem rád a doufám že budu i nadále tak spokojen. Nevím kdy přestanu ale až to přijde tak to poznám. Pozná to každý. Možná budu kořit celý život kdo ví tak ten ať raději mlčí. Smích je koření života a koření smíchu je hulení:-). Peace

Smích je života koření a smíchu koření je hulení.

Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!

Old Post 21-11-2006 v 19:30 PM
Laras je offline   Profil uživatele Laras   Find more posts by Laras   Foto galerie člena Laras   Click here to Send Laras a Private Message   Add Laras to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Laras! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Laras
Stálý Člen

Karma uživatele Laras - 62% PěstitelskáKarma uživatele Laras - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 118

No a to by snad mohlo být k tomu konci hulení. Jako každý začatek je svobodný tak i konec.

Smích je života koření a smíchu koření je hulení.

Protože
čas ,který uběhl nikdy nedohoníme proto nemá smysl spěchat!

Old Post 21-11-2006 v 19:34 PM
Laras je offline   Profil uživatele Laras   Find more posts by Laras   Foto galerie člena Laras   Click here to Send Laras a Private Message   Add Laras to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Laras! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lowerider
Stálý Člen

Karma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 119

Tayem de Tox : ok v pohode jestli nehulis 0,6g nebo podobne tak fakt cumim...ja uz taky hulim nejakej ten patek ale stahnout 5g a jeste denne to mi nejde do hlavy...hlavne taky zalezi na tom jestli hulis sam nebo z lidma a jaky balis brka prip.(bongy , slukovky at...)+hlavne jaky mas modely jsou i modely ktery vypadaj krasne ale hovno zhulej, kamos mel jednou takovy mrde.. ja sam vyhulim za den maximalne 1,5g pri baleni jontu. kvalitniho huleni samozrejme

respect za to ze stahnes 5g dnne,)!!

Old Post 21-11-2006 v 20:03 PM
lowerider je offline   Profil uživatele lowerider   Find more posts by lowerider   Foto galerie člena lowerider   Click here to Send lowerider a Private Message   Add lowerider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lowerider
Stálý Člen

Karma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% PěstitelskáKarma uživatele lowerider - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 120

Laras : napsal's to opravdu dobre.lip bych to ani nenapsal....

peace!

Old Post 21-11-2006 v 20:11 PM
lowerider je offline   Profil uživatele lowerider   Find more posts by lowerider   Foto galerie člena lowerider   Click here to Send lowerider a Private Message   Add lowerider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Karma uživatele Dela_Negro - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 121

lowerider:z vlastni zkusenosti vim,ze pet gramu je jeste docela v pohode...takovej standartik rekl bych,kdyz si to tak vezmes tak mas nejakych 15 joitiku,coz neni tak hrozny...

Old Post 22-11-2006 v 09:16 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lowerider
Stálý Člen

Příspěvek č. 122

Dela_Negro : tak mi proboha vysvetli jak hulis tech 15 jointu za den...den ma jen 24h. tak to by znamenalo ze hulis skoro kazdou hodinu a pul bez prestavky do vecera. to mas tak slaby huleni nebo co? pracujes bo se ucis?
v kolik tak stavas a v kolik chodis spat? ze stihnes stahnout 15 jointu za den a jeste v klidu...pises ze to je tvuj standart...ja dam tech 7-8 jointu za den intervaly mezi brkama 3-4h

ale jestli fakt hulite tech 5g denne, 15jointu) tak vidim ze jsem jeste v klidu,) vzdycky jsem si rikal ze veci kokot nez ja nemuze existovat...protoze si myslim ze hulim az moc...tak moc....ze mam z toho nenormalni bolesti hlavy o tech psychyckejch stavech ani nemluve. ale posledni dobou jsem to zmirnil tak ze si dam denne tak 1-2jonty a to mi vyhovuje!

Old Post 22-11-2006 v 14:02 PM
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 123

5g: věřím, že na silu bych to do sebe přes den natlačil (bongo), ALE PROBOHA, PROČ BYCH TO DĚLAL?

Tayem: Ani mi nemluv... taky hulím takhle, ale to je prostě sklizní...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 22-11-2006 v 16:25 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Příspěvek č. 124

lowerider:takze nerekl jsem,ze to je muj jedodenni standart,to si se nekde prehlidnul,rell jsem ze je to takovej standardik,jo kazdou hodinu spek,je na tom neco divnyho???slaby huleni nemam,tomu ver,ja totiz senick nekourim i venek musi bejt hooodne moc moc peknej,abych si ho zakouril,kdybys me znal,pochopis...

jinak pet gramu denne po celej rok,by nedal asi nikdo,kdo chce zustat drobet normalni,ja jen rikam,ze vykourit 5g neni problema na tom si trvam,proste sedis s kamosem u kompu,poustite filmecky,serialky no a ten vul mota po jednm dilu futurami speka,tak si to spocti,futurama trva pul hodky...

abych to uzavrel,nekourim 5g denne,ale obcas je proste stahnu,proto vim,ze to neni problem vycadit,mozna jsem se predtim blbe vyjadril..

jinac studuju a delam brigadky...

standratni,opravdu muj standartni den,jsou tak 2-3g,jinak si taky porad rikam,ze bych mel prestat???

Old Post 23-11-2006 v 09:22 AM
Dela_Negro je offline   Profil uživatele Dela_Negro   Find more posts by Dela_Negro   Foto galerie člena Dela_Negro   Click here to Send Dela_Negro a Private Message   Add Dela_Negro to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lowerider
Stálý Člen

Příspěvek č. 125

Dela_Negro: no jo v pohode..verim ti..chapal jsem to ze tak hulis kazdej den..ale kdyz je to obcas a jeste s kamosem tak to bych taky stah tech 5g mozna 6

uz to ukoncime peace!

Old Post 23-11-2006 v 14:10 PM
KFilda
Nový Člen

Karma uživatele KFilda - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 126

hele myslel jsem zavislost na huleni ne na smazeni....Ja proste bez paleni bejt nemuzu to at se na me nikdo nezlobi.kdo chce prestat at prestane,ale ja si sveho jointa ubalim ...v tom mi nikdo nezabrani

Old Post 23-11-2006 v 20:54 PM
KFilda je offline   Profil uživatele KFilda   Find more posts by KFilda   Foto galerie člena KFilda   Click here to Send KFilda a Private Message   Add KFilda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
achjo
Nový Člen

Karma uživatele achjo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 127

ja dneska chytil peknyho holotropa, vyvratil sem se normalne na ulici, jeste ze tam byl kamos jinak bych byl nevim kde... takze si ted dam aspon par dni prestavku -)

Old Post 23-11-2006 v 20:59 PM
achjo je offline   Profil uživatele achjo   Find more posts by achjo   Foto galerie člena achjo   Click here to Send achjo a Private Message   Add achjo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dela_Negro
Stálý Člen

Příspěvek č. 128

lowerider:pohoda,nic ve zlym....spatne jsem se pochopili....

taktez peace)) a at rostou a chutnaj...

Old Post 24-11-2006 v 09:08 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:31 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 6 7 8 9 10 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás