Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Věc každýho, každej to jinak snáší, ale každodení hulení je fakt moc. A říct že "mi to nic nedělá a všechno je ok" můžeš až když si dáš pauzu, protože jinak si myslíš že je to ok, ale nemáš možnost oběktivního porovnání!
Omezil jsem to +- na víkendy a musim říct že se cejtim (psychicky) líp a trochu lepší paměť taky neni k zahození. Jak už bylo 100x zmíněno i ten stav je jepší když to neni furt.
taky se přidám-já si zahulim ted tak 6x do měsíce,všechny kytky sou už vypálený a kupovat se mi fakt nechce(když nechci tak si nedám,ani cígo).
Ale na zimu budu asi dělat nějakej indoorek takže bude (snad)pořád něco
No jde spis o to ze spousta lidi huli z nudy. Ja hulim taky nekolik let, ale taky citim ze to nebude na porad. Byl jsem astmatik pred zacatkem moji kuratsky karieri. Proto jsem rad ze jsem kurak, ale jde o to ze marihuana skodi nekterym castem tela jelikoz zhulenost je otrava tela. Ja osobne mam rad kdyz mam celej den tolik prace ze nemam cas si to brko dat. Pak dorazim domu sednu si do gauče ubalim si radnou larvu a je my fajn. Vic makat min hulit . Ale trava je super a jen tak ji nepustim.
A ja si myslim,ze vsichnio kecate a kourite jak tasky...stejne jako ja...hehe...zatim me to neovlivnilo,vid te..hehe..hehe..hehehe...
Ne ted vazne,hulim dost,ale myslim,ze to neni nic tak hroznyho....vetsinou mi to ani tak nejak extra neda(po sesti letym uzivani me fakt jeden spek nezmasti,pokud to neni neco extra a to vetsinou neni),spis to kourim kvuli ty chuti a pocitu,nez kvuli necemu jinymu,docela bych to srovnal s cigaretou,jenze tich sio dam denne 10-15 kdezto jointu 2-3x s tim,ze kdybych to hctel delat,kvuli stavu zhulenosti,tak bych musel vyhulit tich spycku vic,ale takhle pekne na chut je to ideal...
b.bang:ale prosimte,vis s kolika toxinama se stykas jenom v ty praci,nebo ve vetsim mesta na prochazce po meste???to je mnohem horsi otrava...je ale fakt,ze tim kourenim vdechujes jeste vic tich sracek,ale kdybys bydlel na dedine a neecadil,tak pochubuju,ze ti joint necim ublizi
Permanetní zhulenky
Poznají se podle nepřítomného výrazu v obličeji, naprosté ztráty motivace, zapomnětlivosti, liných pohybů a malého množství spermatu.
Bojim se že do týhle kategorije patřim. Kaněc filma
Magicroom vrací úder
Born against-Rebel bez BongaKouření zabíjí... Phytoinhalace lečí Pěstuj dál, pěstuj víc , hul s plnej plic
PEACE, LOVE & EMPATHY,Fire Walk with Me
tak jo cetl sem tady tohle a uvedomil sem si ze bych taky mohl..dosel sem na to ze chci delat naplno 3 veci: skola,moje holka(nehuli) a focus...tak sem si rekl 30dni ocisty a pak se uvidi...treba jen tak rekreativne..citim se po tech vsech prdech pekne blbej..to mi taky zaclo hodne vadit..obcas nejsem ani schopny poradne premyslet..treba jako ted..dneska je 2.den bez travky..moudrejsi budu 21prosince a to doslova..peace
S hulenim sem přestal :-) Ani to nebylo težký, prostě dřív sem hulil tak 4krat do týdne a mín, potom jednou za měsíc a teď už přez 3 měsíce sem trávu ani necejtil...
Jenom pěstuju svoje kytičky.. Beru to jako zálibu:-)
ja hulim naprosto nepravidelne, nekdy 7x tydne, nekdy tyden vynecham a nedela mi to problemy. Hlavne sem si rek ze uz nebudu hulit pred skolou pac to je to nejhorsi....
Rhino : zasranej dealer!!!! ne delam si prdel jses aspon uprimnej narozdil tady od nekterejch z groweru.....nekde jsem tu dokonce cet ze nekdo stahne sam 5g denne. to je absolutni blbost ucite prodava a lze jak svin.